SötétEgér
Válasz netfalo kommentjére
2013. okt. 4. 4:05
Anonim asztalokon hudot lehet használni? Mármint HM2-nek volt már valami újítása, hogy mindig resetelje a statokat, amikor kell? Nem mintha sokat számítana, de valamikor benézek ide is :)
Bíbor folyók
2013. okt. 4. 15:04
HM2-be szeretném unibet handeket beimportálni, de amikor kiválasztom a microgaming/poker/unibetpokerMPP mappát vagy a global/handhistory mappát nem igazán talál semmit. Mi lehet a probléma?
BT86
Válasz Bíbor folyók kommentjére
2013. okt. 5. 14:22
HM2-be szeretném unibet handeket beimportálni, de amikor kiválasztom a microgaming/poker/unibetpokerMPP mappát vagy a global/handhistory mappát nem igazán talál semmit. Mi lehet a probléma?
Így nem fogsz választ kapni. Írd le pontosan mi a helyzet.
Játszottál már ott, de nem volt fent a hm? Vagy új terem és most akarod beállítani? stb.
Bíbor folyók
Válasz BT86 kommentjére
2013. okt. 5. 14:54
Így nem fogsz választ kapni. Írd le pontosan mi a helyzet.
Játszottál már ott, de nem volt fent a hm? Vagy új terem és most akarod beállítani? stb.
Igen játszottam/játszok ott, csak eddig tracker programot nem nagyon használtam. HM2 trialt töltöttem le, micro cg-t és micro sng-t játszogatok ott néha. Gondoltam beimportálom HM2-be, de nem történik semmi, ha manuálisan választom ki a helyeket. Hand importing-nál próbáltam a microgaming/unibetpokerMPP mappát illetve fájloknál a gamehistory.dat fájt is. Valamint database-nál az importnál csak hm1-t és elefántot tudok választani, ha ez számít valamit.
BT86
2013. okt. 5. 16:22
Igen játszottam/játszok ott, csak eddig tracker programot nem nagyon használtam. HM2 trialt töltöttem le, micro cg-t és micro sng-t játszogatok ott néha. Gondoltam beimportálom HM2-be, de nem történik semmi, ha manuálisan választom ki a helyeket. Hand importing-nál próbáltam a microgaming/unibetpokerMPP mappát illetve fájloknál a gamehistory.dat fájt is. Valamint database-nál az importnál csak hm1-t és elefántot tudok választani, ha ez számít valamit.
Nem nagyon? Ha használtál valami programot, az jó eséllyel elpakolta a saját archív mappájába a handeket. Talán az is a probléma oka lehet, ha csak néha játszol ott, hogy nincs friss hh.
Először is biztos ami biztos nézd meg elmenti-e a handeket a szoftver. Bár elvileg alapból menti 30 napra őket.
Preferences/Hand history/Configuration: legyen bepipálva, hogy store hh for the last 30* days.
Ezen a gépen csak egy másik microgaming terem van fent, így lehet nem pontosan ott lesz.
Ezután játssz le 1-2 handet, és utána indítsd el a hm2-t. Hand importing/auto import foldersnél nyomj egy auto detectet. Remélhetőleg így látszódni fog ott az unibet mappája, és importálni fogja a handeket.
Gaabeesz
2013. okt. 6. 20:29
Bíbor folyók
Válasz Gaabeesz kommentjére
2013. okt. 6. 22:14
Gaabeesz
2013. okt. 6. 22:48
Grat mennyi kellett hozzá? Én, már kb húszat lőttem mellé.
Marha sok.. több mint 1000€ rake :)
SötétEgér
2013. okt. 16. 19:07
Befizetéshez nem fogadnak Skrillt? Kifizetésnél megtalálom, de a befizetési lehetőségek között nem kínálja
dexterjacko
2013. okt. 16. 19:49
Lehet befizetni is vele, fura, hogy nincs ott.