Köszi :)
Igen, inkább 888-at. Kezdőknek én soha nem ajánlom az anonym asztalokat, meg az olyan gyors poki sem jó, ahol ugye
1) nem trackeli a progi a handeket
2) nem tudod megnézni a mutatásokat, ha Te dobsz, mások meg nem (elég ratyi, de microgaming blazenél így van sajnos)
Mert ugye ez mindkettő elég fontos lenne kezdetekben, fontos, hogy lásd mások mutatásait, így is épül a handreadinged, tanulsz vele sokat. GL!
nyelv
Unibeten pókeren, a bejelentkezésnél választható a nyelv, ki is választom a magyart, de mikor beléptet ugyanúgy finnül vagy nem tudom milyen nyelven írkálja a dolgokat. Hol tudnám beállítani?
Unibeten pókeren, a bejelentkezésnél választható a nyelv, ki is választom a magyart, de mikor beléptet ugyanúgy finnül vagy nem tudom milyen nyelven írkálja a dolgokat. Hol tudnám beállítani?
Az unibet nálam siralmasan szerepelt. Még pokeres korszakom előtt nyitottam sportfogadás előtt náluk számlát. Persze később nem engedte trackelni az akadémiához magát, pedig addig le sem töltöttem a pokerszoftverüket. Gondoltam most a váltás előtt mégiscsak megnézem milyen most a microgaming. Elvileg 15-éig, lehetett regelni úgy hogy még kapjak bonuszt. Nos persze nem kaptam, az angol nyelvű support nem is tudott róla, a magyar nyelvű pedig nem is válaszolt az emailemre. Egydül a blaze poker tetszett, bár azzal a piszok ágyúval nem sikerült soha 0-nál nagyobbat lőnöm....:-)
Játszik itt még valaki innen ?? :)
Kiléptek már microgamingből? Tegnap egyik pillanatról a másikra durván visszaesett az sngk száma micron.
Kiléptek már microgamingből? Tegnap egyik pillanatról a másikra durván visszaesett az sngk száma micron.
Unibet
Mai napig nem fizettek ki. Azt mondták, hogy csaltam. 2 Jackpotot nyertem 4 napon belül, de ott hogy lehet csalni azt mondja el valaki..
Sziasztok :)
Az új teremben mindenkinek lassú az osztási idő?? Vagy csak nekem kedveskednek igy ? :rolleyes:
Köszi a választ :)
nálam ilyen gond nem volt még soha.