Sok rossz supporttal találkoztam az elmúlt 7 év során, de úgy gondolom az unibeté visz mindent. Nem sorolnám fel azt a tömérdek indokot, amiért ezt mondom, de minden téren értékelhetetlen. Valaki tapasztalta azt egyébként rajtam kívül, hogy nem kap az 500€-s bónuszból semmit az új szoftveren?
Szia,
A support-hoz egyenlőre nem fordultam (a héten pörög ki a 80 EUR-s bónuszom -a korábbiakat a kisebb összeg miatt nem figyeltem) szvsz: amennyiben hasonlót tapasztalatok én is jelzem a fórum topikban.
A legidegesítőbb maga a rendszer: nagyon sokat fagy
Üdv:
Player
Engem a fogadás része érint az unibetnek, de eléggé nevetséges, hogy minden fogadás nevetséges összegre van lekorlátozva. Volt szerencsém a supporthoz is, állandóan azt a választ kaptam, hogy non starting fogadást rakott... Persze én meg vak és hülye is vagyok
Ez a legjobb az egészben, hogy mindig engem néznek hülyének, amikor írok valamit. Ma 20 percen keresztül próbálta megmagyarázni - miután belinkeltem neki a rakerace.com-os race-t - hogy én még a microgamingen rake-eltem ezt a 268€-t, nem pedig az új szoftveren. Hiába magyarázom neki huszonötször, hogy 7 éve online pokerezek, csak tudom, hogy hol rake-elek, akkor is állította, hogy neki van igaza. És ez csak a jéghegy csúcsa a mai napi előadásukból...de közben kaptam az infot egyik havertól, hogy neki is van ez a probléma. ezentúl csakis az e-mail support-ot fogom keresni, hátha egy szösszenettel kevésbé degeneráltak.
Sziasztok! Nemsokara veszek egy tabletet.Az lenne a kerdesem hogy van-e az unibetnek androidos szoftvere amivel tudok jatszani majd.Ha igen, van valami kovetelmeny, vagy egy olcsobb kevesbe markasabb tableten is elfut?
ilyen durva fícsörök mint 4 color deck meg hogy meg lehessen nézni a futó asztalokat az így van most a szoftverben? :D
adtak ingyen cg ticketet, annak a pontos adatait hol lehet megnézni? amit pluszoltam az is a tickethez írodott hozzá (ilyet se láttam még, pedig nem ez az 1. terem ahol tolom :D)
andoidos divájszon lehet jáccani ezzel a remek szoftverrel valahogyan? :D
ilyen durva fícsörök mint 4 color deck meg hogy meg lehessen nézni a futó asztalokat az így van most a szoftverben? :D
adtak ingyen cg ticketet, annak a pontos adatait hol lehet megnézni? amit pluszoltam az is a tickethez írodott hozzá (ilyet se láttam még, pedig nem ez az 1. terem ahol tolom :D)
andoidos divájszon lehet jáccani ezzel a remek szoftverrel valahogyan? :D
-Futó asztalokat nem lehet nézni (versenyeknél sem).
Van egy kis problémám a teremmel, és nem tudom már, hogy hova írjak, mert az unibet support nem válaszol az e-mailjeimre, a live-chat-et eddig 4szer kerestem meg (3X angolul, 1X magyarul), és mindig azt a választ kaptam, hogy e-mailben majd értesítenek, de ez már több mint 3 hete volt, és egy e-mailt sem kaptam (a spameket is megnéztem:/) . A legnagyobb probléma, hogy 3 különböző napon játszottam náluk mtt-ket, és mindháromszor több mint fél órára kifagyott a szoftver, ha pedig vissza tudtam lépni, auto sitout-ra rakott, és folyamatosan dobálta a lapjaimat, ami sajnos nem a korai vakszinteken történt, és ez nekem 400€ kárt okozott. Most nem tudom, hogy mit csináljak, mert a support abszolút nem válaszol semmire. Nincs valakinek valamilyen ötlete?