Admin
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 21. 13:23

Rakerace pénz mikor szokott megérkezni? A mostanit kifizették már?
Szokott róla értesítés érkezni a kliensben?

A race nyereményeket általában a végeredmény kihirdetését követő 1 héten belül szokták kifizetni, így várhatóan jövő hét keddig kellene megérkeznie.

makmakmak
Válasz Admin kommentjére
2016. júl. 23. 21:07

Ennek a banzai pokernek mi értelme? Kaptam 3 db 1€ banzai jegyet, kipróbáltam, 1€val beültet nl10 asztalra. Van itt valami cél?

WINAMAXDONK
Válasz netfalo kommentjére
2016. aug. 14. 0:26

Gyorsbillentyűket lehet itt használni? Az egérrel lehet csökkenteni /emelni a betméretet?

buckaroo
Válasz makmakmak kommentjére
2016. aug. 19. 16:27

Ennek a banzai pokernek mi értelme? Kaptam 3 db 1€ banzai jegyet, kipróbáltam, 1€val beültet nl10 asztalra. Van itt valami cél?

Tulajdonképpen semmi, főleg ha jegyet kaptál, meghatározott floppszámot kell nézned, hogy kp-ban is kivehesd, fel kell magad duplázgatni...

buckaroo
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. aug. 19. 16:28

Gyorsbillentyűket lehet itt használni? Az egérrel lehet csökkenteni /emelni a betméretet?

Úgy tudom nem, és nem. Bár heteken belül elvileg jön az új szoftver...

joco11111
Válasz buckaroo kommentjére
2016. aug. 20. 1:35

Egy trükk a banzai jegyhez. Ha elbuksz belőle 1 bb-t és kiveszed akkor jóváírja kp-ban.

buckaroo
2016. aug. 22. 14:10

Hali, a hó közben véget érő racet egyből fizetik, vagy csak az akt hónap végén? Előre is köszi!!

Tir-X
Válasz buckaroo kommentjére
2016. aug. 22. 15:10

Hali, a hó közben véget érő racet egyből fizetik, vagy csak az akt hónap végén? Előre is köszi!!

Egyből, pontosabban szerintem van, hogy kb a race végének másnapján, de van, hogy pár nappal később. Admin ezt írta előző hónap 21-én:

A race nyereményeket általában a végeredmény kihirdetését követő 1 héten belül szokták kifizetni, így várhatóan jövő hét keddig kellene megérkeznie.

buckaroo
Válasz Tir-X kommentjére
2016. aug. 22. 15:12

Köszi, akkor ezek szerint a mostaninak (aug. első) legkésőbb holnap meg kell jönnie.

buckaroo
2016. aug. 23. 15:57

Nekem még ma sem jött meg...

Élő ügyfélszolgálat