Írtam az MB-nek ,h még nem kaptam meg a pénzt és ezt írták vissza:
Dear Peter Halasz,
It usually takes 2-5 business days depending on your country of residence for a bank transfer to arrive at your bank. If you are residing in a country covered by Moneybookers' banking network (domestic transfer), the transfer normally arrives in less than 3 business days. However, delays between our bank and your bank or even corresponding banks do happen and are out of our control.
On the 6th bank working day after the withdrawal request, please return to the messaging centre and re-enter your payment enquiry. Please note, that we are unable to investigate or put a trace on a payment before this time. Our partnering banks demand that we wait with traces until the recipient bank and any correspondent bank have had sufficient time to process the transfer or rectify their own mistakes.
Your Moneybookers Team!
Valaki tudna segíteni lefordítani.
Annyit vettem le belőle ,h akár 7-8 munkanapba is beletelhet és ha utána sem kapom meg a pénzt ismételjem mega levelemet.?
Én azt hittem, csak egyszer vonják le a 45$-t!!!
Indítottam ma egy wd-t bankszámlára, vissza kéne vonatni valahogy. Segítsetek! Mit írjak nekik?
Hamarosan lejár a 24h-s korlát(olyan 1 körül kb) és újra beírhatom az összeget.
Légyszi segítsetek kitalálni, mennyi lehet pontosan, szóval 673Ft-ot vettek le és ekkor 1 Euró 282,78 Forint volt. Mennyi € ez pontosan?
Az én gépem 2.3799-et ír, így beírtam 2,37-et, ami nem volt jó. Kerekítsek?
Másnak, aki szintén nem €-ban vezeti a számláját, sikerült eredményesen átszámolnia? Tiszta gciség, most már összejöhetne végre...
Hamarosan lejár a 24h-s korlát(olyan 1 körül kb) és újra beírhatom az összeget.
Légyszi segítsetek kitalálni, mennyi lehet pontosan, szóval 673Ft-ot vettek le és ekkor 1 Euró 282,78 Forint volt. Mennyi € ez pontosan?
Az én gépem 2.3799-et ír, így beírtam 2,37-et, ami nem volt jó. Kerekítsek?
Másnak, aki szintén nem €-ban vezeti a számláját, sikerült eredményesen átszámolnia? Tiszta gciség, most már összejöhetne végre...
Azt igy kbre nem nagyon lehet eltalálni. Azt hiszem bankba kell megkérdezni, hogy pontosan ez a levonás mennyi volt euróban vagy valami ilyesmi. Volt már erről szó a topicban. Próbálj meg visszaolvasni... Bár százegynehány oldalon visszakeresni nem olyan kellemes.
On the 6th bank working day after the withdrawal request, please return to the messaging centre and re-enter your payment enquiry. Please note, that we are unable to investigate or put a trace on a payment before this time.
A bank nem tudja megmondani, mert nem euróban vezetem a számlát, így csak, akivel beszéltem, ő is csak az aznapi árfolyamot tudta megmondani. :(
:( Valahogy csak meg lehet tudni. Másoknak is Forintos az itthoni folyószámlája és ők is megoldották valahogy.
Én banki átutalással töltöttem fel MBt, igy ilyen "kártyaellenőrzést" nekem még nem volt.
De valaki majdcsak segit aki már csinált ilyet és betéved a topicba.
:( Remélem, addig is visszaolvasok majd, hátha találok valamit. :(:( Köszi, hogy válaszoltál azért! :)
Aki tud S.O.S. kicsit feljebb!
A bankban meg tudják mondani pontosan, hogy mennyit zároltak $-ban, vagy €-ban. Nem egyszerű, és sokaknak csak személyes látogatás esetén árulták el, de hidd el, a bank pontosan tud róla.
Ha van netbankod, ott elméletileg tudsz számlatörténetet nézni, ott is ott van a zárolt összeg valutában és HUF-ban is.
Ha mégsem segítenek, akkor marad az, hogy megvárod a havi számlaértesítőt, arról kiderül.