én is erste-s vagyok, a kártya regisztrációja után mindenkitől azt hallottam, hogy be kell menni a bankba és meg kell kérdezni, hogy pontosan hány $-t vontak le, de sokkal egyszerűbb netbankon utána nézni: vissza lehet keresni a befizetés napján érvényes devizakonverziós díjakat (vagy valami ilyesmi), majd számológép és kerekítés, szvsz legrosszabb esetben második próbálkozásra kitalálhatja az ember, hogy mennyi is az az összeg $-ban (és ebben a két próbálkozásban már benne van annak a lehetősége, hogy egyszer elírja az ember :) )
A bankban meg tudják mondani. Csak mondd el részletesen az ügyintézőnek, hogy mi a problémád, és ne hagyd magad lerázni! Pár kattintás után látni fogja a rendszerben a zárolás pontos összegét. (Nagyon fontos, hogy ne ő számolgassa vissza az akkori árfolyamból, ezt konkrétan mondd is meg neki!)
gyakorlatilag nem belföldinek számít, ugyanis MB TOVÁBBRA IS KÜLFÖLDI SZÁMLASZÁMRÓL INDÍTJA A PÉNZKIVÉTET, TEHÁT NEMZETKÖZI UTALÁS DÍJÁT MEG KELL FIZETNI (kb 8e ft)
Sziasztok moneybookers-re akartam számlát nyitni de nem találok bene Magyar menüt nincs-is talán? vagy hogy lehet átváltani Magyara? mert nembeszélek más nyelven.
Azért mondom, hogy gyakorlatban még én sem hallottam senkitől hogy mi van banktransfernél, de akkor ez az MB részéről egy újabb behúzás, hogy mostantól magyar bank van.
VISA és nincs gond, bankost meg fenyiteni aztán ha nem tudja megmondani, akkor a szemébe kell vágni, hogy milyen szerencsétlen, hogy került a bankba, ha még egy árfolyamot sem tud átváltani.
Vika-nak
Köszi megprobálom
Köszi megprobálom
Azért mondom, hogy gyakorlatban még én sem hallottam senkitől hogy mi van banktransfernél, de akkor ez az MB részéről egy újabb behúzás, hogy mostantól magyar bank van.
VISA és nincs gond, bankost meg fenyiteni aztán ha nem tudja megmondani, akkor a szemébe kell vágni, hogy milyen szerencsétlen, hogy került a bankba, ha még egy árfolyamot sem tud átváltani.
ferrante@citromail.hu
sziasztok Nekem olyan gondom van , hogy visaról utaltam mb-re de sajnos, csak non game opcióval sikerült és sajnos hiába van pénzem nem tudom a pstarsra feltölteni Persze nincs mb s ismerősöm sem akinek át tudnám utalni és aki ezt vissza tudnná küldeni nekem, hogy végre játszhassam egy kicsit nem nagy zsé 3000 huf Van olyan rendes ember aki segítene? Nagyon jót tenne velem, mert már 2hó óta nem sikerül
Köszönettel : Ferrante
ferrante@citromail.hu
sziasztok Nekem olyan gondom van , hogy visaról utaltam mb-re de sajnos, csak non game opcióval sikerült és sajnos hiába van pénzem nem tudom a pstarsra feltölteni Persze nincs mb s ismerősöm sem akinek át tudnám utalni és aki ezt vissza tudnná küldeni nekem, hogy végre játszhassam egy kicsit nem nagy zsé 3000 huf Van olyan rendes ember aki segítene? Nagyon jót tenne velem, mert már 2hó óta nem sikerül
Köszönettel : Ferrante