Általában a megjegyzésbe írják be a devizás összeget. Melyik bankról van szó egyébként, ha nem titok?
Általában a megjegyzésbe írják be a devizás összeget. Melyik bankról van szó egyébként, ha nem titok?
@Barnanag:bank transferrel utaltam mert az MB-s kártyára utalás nem nagyon működik.Még sosem csináltam de muszály volt.5x néztám át a számlaszámokat és minden stimmelt.De ha azt írják ,h ilyen sokáig tart akkor várok kb keddig ami már a 7-ik eltelt munkanap lesz akkor megyek reklamálni az MB-hez.
Vasárnap délelőtt indítottam 25 e HUF /forint alapú számlám van/ kiutalást OTP számlámra és ma jött meg /5xx Ft volt a fee /, de más komolyabb levonást nem tapasztaltam. Sajnos nincs online OTP hozzáférésem vagy sms értesítőm, úgyhogy egy pár százas kezelési költség még lehetett.
Miért nem regisztrálsz egy VISA kártyát? De amugy elméletileg már belföldi utalásnak számit a tranzakció, de gyakorlatilag még nem hallottam senkitől.
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Ezt írja ki az MB oldal amikor belépek:
"
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:
Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom
We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:
* a licenced notary public; OR
* a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
* a regulated bank or financial institution; OR
* a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original."
Azt értem mit akarnak, csak azt szeretném tudni, melyik ezek közül a legegyszerűbb és mit kell csinálni? Bemegyek a bankomba vagy a rendőrségre egy fénymásolattal és pecsétet rakatok rá, vagy mi?
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Ezt írja ki az MB oldal amikor belépek:
"
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:
Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom
We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:
* a licenced notary public; OR
* a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
* a regulated bank or financial institution; OR
* a local government authority (e.g. the police)
as true copies of the original."
Azt értem mit akarnak, csak azt szeretném tudni, melyik ezek közül a legegyszerűbb és mit kell csinálni? Bemegyek a bankomba vagy a rendőrségre egy fénymásolattal és pecsétet rakatok rá, vagy mi?
Előre is köszi a segítséget!
Magyar
Sziasztok moneybookers-re akartam számlát nyitni de nem találok bene Magyar menüt nincs-is talán? vagy hogy lehet átváltani Magyara? mert nembeszélek más nyelven.
Nem titok :) Erste, hétfőn bemegyek és megkérdezem, netbankban nem találok semmit..
:( Remélem, addig is visszaolvasok majd, hátha találok valamit. :(:( Köszi, hogy válaszoltál azért! :)
Aki tud S.O.S. kicsit feljebb!