rozmi
Válasz Tulkas kommentjére
2009. jan. 17. 11:40

Általában a megjegyzésbe írják be a devizás összeget. Melyik bankról van szó egyébként, ha nem titok?

Tulkas
Válasz rozmi kommentjére
2009. jan. 17. 12:05

Általában a megjegyzésbe írják be a devizás összeget. Melyik bankról van szó egyébként, ha nem titok?

Nem titok :) Erste, hétfőn bemegyek és megkérdezem, netbankban nem találok semmit..

Overcome85
Válasz rozmi kommentjére
2009. jan. 17. 12:08

@Barnanag:bank transferrel utaltam mert az MB-s kártyára utalás nem nagyon működik.Még sosem csináltam de muszály volt.5x néztám át a számlaszámokat és minden stimmelt.De ha azt írják ,h ilyen sokáig tart akkor várok kb keddig ami már a 7-ik eltelt munkanap lesz akkor megyek reklamálni az MB-hez.

attiati
Válasz Makau kommentjére
2009. jan. 17. 12:13

Vasárnap délelőtt indítottam 25 e HUF /forint alapú számlám van/ kiutalást OTP számlámra és ma jött meg /5xx Ft volt a fee /, de más komolyabb levonást nem tapasztaltam. Sajnos nincs online OTP hozzáférésem vagy sms értesítőm, úgyhogy egy pár százas kezelési költség még lehetett.

Írtam neked másik fórumba is....
Írd meg légyszi, hogy milyen számlaszámról indították. Ugyanis lehet, hogy kis összegű kifizetésre van fedezete az MB-nek az itthoni Commerzbankos számláján is, és kivételesen arról indították. Így pedig belföldi utalásnak minősül.

attiati
Válasz barnanag kommentjére
2009. jan. 17. 12:17

Miért nem regisztrálsz egy VISA kártyát? De amugy elméletileg már belföldi utalásnak számit a tranzakció, de gyakorlatilag még nem hallottam senkitől.

gyakorlatilag nem belföldinek számít, ugyanis MB TOVÁBBRA IS KÜLFÖLDI SZÁMLASZÁMRÓL INDÍTJA A PÉNZKIVÉTET, TEHÁT NEMZETKÖZI UTALÁS DÍJÁT MEG KELL FIZETNI (kb 8e ft)

Schumaak
Válasz attiati kommentjére
2009. jan. 17. 12:49

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Ezt írja ki az MB oldal amikor belépek:

"
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:

Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom

We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:

* a licenced notary public; OR
* a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
* a regulated bank or financial institution; OR
* a local government authority (e.g. the police)

as true copies of the original."

Azt értem mit akarnak, csak azt szeretném tudni, melyik ezek közül a legegyszerűbb és mit kell csinálni? Bemegyek a bankomba vagy a rendőrségre egy fénymásolattal és pecsétet rakatok rá, vagy mi?
Előre is köszi a segítséget!

naná hogy
Válasz Schumaak kommentjére
2009. jan. 17. 13:15

Sziasztok! Tud valaki segíteni? Ezt írja ki az MB oldal amikor belépek:

"
Your account is locked for all transactions therefore we cannot complete this transaction. To unlock your account, you must send a VERIFIED copy of your passport or national identity card to the following address:

Welken House
10-11 Charterhouse Square
London EC1M 6EH
United Kingdom

We accept as VERIFIED, all copies which are certified in your country of residence by:

* a licenced notary public; OR
* a licenced solicitor or attorney-at-law; OR
* a regulated bank or financial institution; OR
* a local government authority (e.g. the police)

as true copies of the original."

Azt értem mit akarnak, csak azt szeretném tudni, melyik ezek közül a legegyszerűbb és mit kell csinálni? Bemegyek a bankomba vagy a rendőrségre egy fénymásolattal és pecsétet rakatok rá, vagy mi?
Előre is köszi a segítséget!

Közjegyző álltal hitelesített papírokat kell küldeni :(

joco77
Válasz PsychoMAN kommentjére
2009. jan. 17. 15:01

Magyar

Sziasztok moneybookers-re akartam számlát nyitni de nem találok bene Magyar menüt nincs-is talán? vagy hogy lehet átváltani Magyara? mert nembeszélek más nyelven.

gereben
2009. jan. 17. 15:40

Nem titok :) Erste, hétfőn bemegyek és megkérdezem, netbankban nem találok semmit..

én is erste-s vagyok, a kártya regisztrációja után mindenkitől azt hallottam, hogy be kell menni a bankba és meg kell kérdezni, hogy pontosan hány $-t vontak le, de sokkal egyszerűbb netbankon utána nézni: vissza lehet keresni a befizetés napján érvényes devizakonverziós díjakat (vagy valami ilyesmi), majd számológép és kerekítés, szvsz legrosszabb esetben második próbálkozásra kitalálhatja az ember, hogy mennyi is az az összeg $-ban (és ebben a két próbálkozásban már benne van annak a lehetősége, hogy egyszer elírja az ember :) )

Vika
2009. jan. 17. 15:42

:( Remélem, addig is visszaolvasok majd, hátha találok valamit. :(:( Köszi, hogy válaszoltál azért! :)

Aki tud S.O.S. kicsit feljebb!

A bankban meg tudják mondani. Csak mondd el részletesen az ügyintézőnek, hogy mi a problémád, és ne hagyd magad lerázni! Pár kattintás után látni fogja a rendszerben a zárolás pontos összegét. (Nagyon fontos, hogy ne ő számolgassa vissza az akkori árfolyamból, ezt konkrétan mondd is meg neki!)

Élő ügyfélszolgálat