Hali srácok!
Tegnap teremből kivettem MB-re némi zsetont, és ma reggel meg is jött.
Úgy gondoltam, hogy akkor cashout a teljes összeg visa-ra.
Itt jött a probléma, mert csak az MB-n lévő összeg 1/3 részét engedi kivenni.
Mi lehet a gond?
Igaz, hogy egy hónapon belül ez lenne a második kivét, és talán ez valami biztonsági dolog lehet? bár azért ezt kétlem, mivel az én pénzem, így nem hiszem, hogy nekik kéne eldönteni, hogy mikor és mennyit veszek ki.
Limiten belül vennék ki bőven.
Minden verifikáció megvan.
Eddig nem volt ilyen gond.
Hali srácok!
Mi lehet a gond?
Igaz, hogy egy hónapon belül ez lenne a második kivét, és talán ez valami biztonsági dolog lehet? bár azért ezt kétlem, mivel az én pénzem, így nem hiszem, hogy nekik kéne eldönteni, hogy mikor és mennyit veszek ki.
Hali srácok!
Mi lehet a gond?
Most kérnék ki forintos mb-ről olyan 100 rongy kürül otp számlára 8 ropimeg van még igaz?
Vagy jobban járnék ha befizetnék olyan terembe ahová forintos beutalás van és onnan kikérném közvetlenül bankszámlára( partypoker)
Most kérnék ki forintos mb-ről olyan 100 rongy kürül otp számlára 8 ropimeg van még igaz?
Vagy jobban járnék ha befizetnék olyan terembe ahová forintos beutalás van és onnan kikérném közvetlenül bankszámlára( partypoker)
nincs mar az a 8K-s díj
nincs mar az a 8K-s díj
Teljesen végleg megszűnt?
aki az utobbi napokban kerte ki annak nem vontak le
Nem akarok megsérteni senkit de ma írtam le a topic-ba ,h bizony tőlem nem csak a fee-t vonták és még csak nem is 8K HUF-ot hanem $52-t bank transfer-nél!!!
Egy hete intéztem az utalást és szépen megcsapoltak:
$2,50 fee + $52=$54,50~11K HUF
Csak ,h mindenki képbe legyen!