gereben
Válasz Vika kommentjére
2009. jan. 17. 23:33

Szükségem lett volna 5-6 próbálkozásra, hogy beletrafáljak, ha a fenti módszerrel próbálkoztam volna. Nem cseszegetni akarlak, de a biztos helyett inkább ne ajánljuk a bizonytalant a friss regisztrálóknak, menjen csak be mindenki, és kérdezze meg a pontos zárolást, sok esetleges kellemetlenségtől megkíméli magát azzal a kis plusz idővel és fáradtsággal.

Nem igazán értem, hogy egy nem különösebben bonyulult matematikai művelet során milyen problémák merülhetnek fel amik miatt 5-6 próbálkozásra lenne szükség. Ha mégsem sikerül "eltrafálni" a pontos összeget 24 óra után lehet újra próbálkozni (vagy rosszul tudom), és még azt az időt is megspórolja az ember, amíg befárad a bankba, ha elszámolja magát az ügyfélszolgálatos, akkor akár kétszer is. Hétvégen szvsz lényegesen egyszerűbb egy számológéppel lerendezni a dolgot.

naná hogy
Válasz gereben kommentjére
2009. jan. 18. 1:17

Nem igazán értem, hogy egy nem különösebben bonyulult matematikai művelet során milyen problémák merülhetnek fel amik miatt 5-6 próbálkozásra lenne szükség. Ha mégsem sikerül "eltrafálni" a pontos összeget 24 óra után lehet újra próbálkozni (vagy rosszul tudom), és még azt az időt is megspórolja az ember, amíg befárad a bankba, ha elszámolja magát az ügyfélszolgálatos, akkor akár kétszer is. Hétvégen szvsz lényegesen egyszerűbb egy számológéppel lerendezni a dolgot.

Talán azért bonyolult mert több ismeretlenes az egyenlet!
Neked valószínűleg szerencséd volt, de ne biztass kérlek senkit az ilyen dolgokra, mert a legegyszerűbb ha mindenki a banknál utánna érdeklődik, és nem kell hogy az ügyintéző számolgasson, mert az ugyanaz mintha mi tennénk!
Centre pontossan látják a zárolás összegét!
Az árfolyamból számolgatni meg spekuláció, hidd el nem ok nélkül írjuk ezeket a dolgokat, valószínűleg mi is átestünk ezeken, és nem azért nem sikerült mert nem volt épp kéznél számológép.

Üdv

attiati
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 18. 12:01

Talán azért bonyolult mert több ismeretlenes az egyenlet!

Üdv

Hát igen, naponta többször változnak devizaárfolyamok. Nem lehet tudni, épp mikor könyvelték a tételt. Nem biztos, hogy a legutolsó ismerttel.
És nem ismertek mindig a pontos költségek sem.

ChEaTeR
Válasz attiati kommentjére
2009. jan. 18. 14:24

MB befizetés

Előre is bocsánat, ha butaságot kérdezek, de most csinálok először ilyen befizetést, és biztosra akarok menni.

Szeretnék befizetni a Full Tilt Poker terembe, moneybookersen keresztül.
A "gond" csak az, hogy a moneybookers számla nem az enyém. (Egy közeli családtagom fizetne be nekem a terembe )

Megoldható így is befizetés ? Nem probléma, hogy a moneybookers számlán és a Full Tilt Poker regisztráción teljesen elétérő adatok lesznek, szóval név, lakcím, email cím nem eggyezik ?

gereben
Válasz attiati kommentjére
2009. jan. 18. 14:29

Tegnap kettő körül már lehet, hogy egy kicsit fáradt voltam, és a póker is megviselt, maradjunk annyiban, hogy egy asszertív tréning rámférne, de szvsz igazam van :)

barnanag
Válasz ChEaTeR kommentjére
2009. jan. 18. 15:30

Előre is bocsánat, ha butaságot kérdezek, de most csinálok először ilyen befizetést, és biztosra akarok menni.

Szeretnék befizetni a Full Tilt Poker terembe, moneybookersen keresztül.
A "gond" csak az, hogy a moneybookers számla nem az enyém. (Egy közeli családtagom fizetne be nekem a terembe )

Megoldható így is befizetés ? Nem probléma, hogy a moneybookers számlán és a Full Tilt Poker regisztráción teljesen elétérő adatok lesznek, szóval név, lakcím, email cím nem eggyezik ?

Áttolod Mbről saját MBdre és onnan befizetsz Full Tiltre.

shiningKKingdom
Válasz barnanag kommentjére
2009. jan. 19. 15:12

Hali, biztos volt már hasonló kérdés, a problámám hogy mb-ről visa-ra nem tudok 500 eur-nál többet utalni egyszerre, ami eléggé idegesít...
Miért? :) Fogalmam sincs mekkora volt a legnagyobb összeg amit visa-ról mb-re utaltam, lehet hogy pont ennyi és csak annyit enged max kiutalni is? Vagy más oka van?

MScarn
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2009. jan. 19. 15:31

Hali, biztos volt már hasonló kérdés, a problámám hogy mb-ről visa-ra nem tudok 500 eur-nál többet utalni egyszerre, ami eléggé idegesít...
Miért? :) Fogalmam sincs mekkora volt a legnagyobb összeg amit visa-ról mb-re utaltam, lehet hogy pont ennyi és csak annyit enged max kiutalni is? Vagy más oka van?

Azért, mert maximum annyit lehet egyszerre. Azt ne kérdezd, hogy miért.

attiati
Válasz MScarn kommentjére
2009. jan. 19. 15:52

Most kértem ki frissen reg.elt $ visára 650$-t.
De a kártya reg.-nál csak kiírta, hogy 2,63$-t próbaterheltek (amit rafi 2,64$-nak lát, pedig minden $-ban történt), de sehol nem kérte , hogy beírjam.

1. Ezt kivételnél nem kell beírni, csak kártyás befizetésnél?
2. Scannelt kártyát, igazolványokat se kértek még. Ezeknélkül is megjön a pénz, vagy van még teendő?

shiningKKingdom
Válasz MScarn kommentjére
2009. jan. 19. 17:09

Azért, mert maximum annyit lehet egyszerre. Azt ne kérdezd, hogy miért.

Pfff, az elég ciki, ez más e-wallet-eknél is így van? Mert ha nem akkor lehet hogy el kéne gondolkodnom a váltáson....

Élő ügyfélszolgálat