Szükségem lett volna 5-6 próbálkozásra, hogy beletrafáljak, ha a fenti módszerrel próbálkoztam volna. Nem cseszegetni akarlak, de a biztos helyett inkább ne ajánljuk a bizonytalant a friss regisztrálóknak, menjen csak be mindenki, és kérdezze meg a pontos zárolást, sok esetleges kellemetlenségtől megkíméli magát azzal a kis plusz idővel és fáradtsággal.
Nem igazán értem, hogy egy nem különösebben bonyulult matematikai művelet során milyen problémák merülhetnek fel amik miatt 5-6 próbálkozásra lenne szükség. Ha mégsem sikerül "eltrafálni" a pontos összeget 24 óra után lehet újra próbálkozni (vagy rosszul tudom), és még azt az időt is megspórolja az ember, amíg befárad a bankba, ha elszámolja magát az ügyfélszolgálatos, akkor akár kétszer is. Hétvégen szvsz lényegesen egyszerűbb egy számológéppel lerendezni a dolgot.
Talán azért bonyolult mert több ismeretlenes az egyenlet!
Üdv
MB befizetés
Előre is bocsánat, ha butaságot kérdezek, de most csinálok először ilyen befizetést, és biztosra akarok menni.
Szeretnék befizetni a Full Tilt Poker terembe, moneybookersen keresztül.
A "gond" csak az, hogy a moneybookers számla nem az enyém. (Egy közeli családtagom fizetne be nekem a terembe )
Megoldható így is befizetés ? Nem probléma, hogy a moneybookers számlán és a Full Tilt Poker regisztráción teljesen elétérő adatok lesznek, szóval név, lakcím, email cím nem eggyezik ?
Tegnap kettő körül már lehet, hogy egy kicsit fáradt voltam, és a póker is megviselt, maradjunk annyiban, hogy egy asszertív tréning rámférne, de szvsz igazam van :)
Előre is bocsánat, ha butaságot kérdezek, de most csinálok először ilyen befizetést, és biztosra akarok menni.
Szeretnék befizetni a Full Tilt Poker terembe, moneybookersen keresztül.
A "gond" csak az, hogy a moneybookers számla nem az enyém. (Egy közeli családtagom fizetne be nekem a terembe )
Megoldható így is befizetés ? Nem probléma, hogy a moneybookers számlán és a Full Tilt Poker regisztráción teljesen elétérő adatok lesznek, szóval név, lakcím, email cím nem eggyezik ?
Hali, biztos volt már hasonló kérdés, a problámám hogy mb-ről visa-ra nem tudok 500 eur-nál többet utalni egyszerre, ami eléggé idegesít...
Miért? :) Fogalmam sincs mekkora volt a legnagyobb összeg amit visa-ról mb-re utaltam, lehet hogy pont ennyi és csak annyit enged max kiutalni is? Vagy más oka van?
Hali, biztos volt már hasonló kérdés, a problámám hogy mb-ről visa-ra nem tudok 500 eur-nál többet utalni egyszerre, ami eléggé idegesít...
Miért? :) Fogalmam sincs mekkora volt a legnagyobb összeg amit visa-ról mb-re utaltam, lehet hogy pont ennyi és csak annyit enged max kiutalni is? Vagy más oka van?
Most kértem ki frissen reg.elt $ visára 650$-t.
De a kártya reg.-nál csak kiírta, hogy 2,63$-t próbaterheltek (amit rafi 2,64$-nak lát, pedig minden $-ban történt), de sehol nem kérte , hogy beírjam.
1. Ezt kivételnél nem kell beírni, csak kártyás befizetésnél?
2. Scannelt kártyát, igazolványokat se kértek még. Ezeknélkül is megjön a pénz, vagy van még teendő?
Azért, mert maximum annyit lehet egyszerre. Azt ne kérdezd, hogy miért.