barnanag
Válasz Tulkas kommentjére
2009. jan. 25. 15:06

Ha MB-re forintot rakok fel és beküldöm egy dolláros terembe, akkor azt milyen dollárérték alapján fogja átváltani? Gondolom a terem váltja át, nem? (Cake Pokerre gondolok amúgy)

MB vált nem a terem. Depózásnál eladási áron váltja dollárt (most kb. 230), Cashoutnál pedig vételi áron váltja (most kb. 210). számok csak példaértékűek, remélem érthető.

Tulkas
Válasz barnanag kommentjére
2009. jan. 25. 17:18

MB vált nem a terem. Depózásnál eladási áron váltja dollárt (most kb. 230), Cashoutnál pedig vételi áron váltja (most kb. 210). számok csak példaértékűek, remélem érthető.

Igen, értem. Köszi.
És akkor gondolom az adott banknál aktuális árfolyamok szerint váltódik át a pénz, vagy az MB-nek megvan egy átlag a vételire meg az eladásira?

pet911t
Válasz Tulkas kommentjére
2009. jan. 25. 18:17

Igen, értem. Köszi.
És akkor gondolom az adott banknál aktuális árfolyamok szerint váltódik át a pénz, vagy az MB-nek megvan egy átlag a vételire meg az eladásira?

milyen adott bank? az mb küldi a pénzt abban a devizában, amit te megadsz. ha ez eltér a te számlád devizájától, akkor ők maguk átváltják és küldik. ezen persze keresnek, de te még így is jól jársz.
MB váltási árfolyamok:
ECB: Euro foreign exchange reference rates
és erre még rájön 1.75%, az MB költsége. megtalálható az infó egyébként MB faq részében...

ezen egyébként nem érdemes parázni, még így jársz legjobban, mintha te magad váltanád. persze célszerű mindig olyan devizában utalni, ami egyezik a számlád devizájával...

Tulkas
Válasz pet911t kommentjére
2009. jan. 25. 18:29

milyen adott bank? az mb küldi a pénzt abban a devizában, amit te megadsz. ha ez eltér a te számlád devizájától, akkor ők maguk átváltják és küldik. ezen persze keresnek, de te még így is jól jársz.
MB váltási árfolyamok:
ECB: Euro foreign exchange reference rates
és erre még rájön 1.75%, az MB költsége. megtalálható az infó egyébként MB faq részében...

ezen egyébként nem érdemes parázni, még így jársz legjobban, mintha te magad váltanád. persze célszerű mindig olyan devizában utalni, ami egyezik a számlád devizájával...

Akkor már értek mindent, kösz!

tomi628
Válasz bojanika kommentjére
2009. jan. 25. 21:50

sziasztok,
moneybookersre be lehet fizetni nem dombornyomott kártyával (visa electron)?

risa
Válasz tomi628 kommentjére
2009. jan. 25. 22:34

ha valaki mostanában kért haza pénzt bankszámlára írja már meg, hogy van-e még 8K huf utalási díj?

pet911t
Válasz risa kommentjére
2009. jan. 25. 22:38

ha valaki mostanában kért haza pénzt bankszámlára írja már meg, hogy van-e még 8K huf utalási díj?

múlt héten még volt

TIIBII
Válasz pet911t kommentjére
2009. jan. 26. 5:40

múlt héten még volt

Ez minden összegnél van, mert én kikértem kemény 82€, (kb 23000 Ft), amiből elég necces lenne, ha levonná?! Nem maradna szinte semmim! :Ds

pokerfun_74
Válasz TIIBII kommentjére
2009. jan. 26. 14:16

Ez minden összegnél van, mert én kikértem kemény 82€, (kb 23000 Ft), amiből elég necces lenne, ha levonná?! Nem maradna szinte semmim! :Ds

Ha bankszámlára kérted és van még a 8k levonás, akkor nem fog sok megmaradni ... Megnyugodhatsz...

TIIBII
Válasz pokerfun_74 kommentjére
2009. jan. 26. 14:37

Ha bankszámlára kérted és van még a 8k levonás, akkor nem fog sok megmaradni ... Megnyugodhatsz...

Köszi, hogy megnyugtattál, de azért kérdeztem, hogy van ez ez a levonás, kis összegeknél is?

Élő ügyfélszolgálat