Szerintem nem összegfüggő... De soha nem lehet tudni... Ha visszaolvasol, akkor elvileg már nem vonnak le 8k-t... De teljesen nem erősítette ezt meg senki.
Szerintem nem összegfüggő... De soha nem lehet tudni... Ha visszaolvasol, akkor elvileg már nem vonnak le 8k-t... De teljesen nem erősítette ezt meg senki.
Én sem írtam mást azt hiszem...
várjatok, nem úgy van, hogy csak akkor vonják le ha banki átutalásal kéred? ha csak simán a bankkártyára, akkor nem vonnak le, igaz?
ha valaki mostanában kért haza pénzt bankszámlára írja már meg, hogy van-e még 8K huf utalási díj?
Tud valaki tuti megoldást arra, hogy lehet-e valahogy moneybookersről átpörgetni a lét netellerre. Gondolom irodán keresztül is megy, de szerintem nem minden teremben. Mely termekben mehet, vagy valami más mód is?
/Bankszámla közbeiktatása nem játszik/
Mindkét érintett topikba kiteszem - bocs.
szemét moneybookers a hazautalásomból 7810huf-ot levont + a fee.
sima banki utalás volt haza. korábban is utaltam haza, de akkor csak a 450 huf-ot vette el. ez a héten történt.
Innen lépni kell, de hová? neteller mennyire elterjedt? sok teremben müxik?
sima banki utalás volt haza. korábban is utaltam haza, de akkor csak a 450 huf-ot vette el. ez a héten történt.
sajnos nekem is levonták.218 eurót utaltam ki.