Nem akartalak megbántani, csak egyszerűen annyi helyen írjuk, hogy levon 8K-t az a köcsög bank, és utána mindig jön valaki, aki ezt beírja, hogy tőle is levontak. Nem meglepő, hiszen mindenkitől levonják. :(
Ha kártyára utalsz (és nem számlára) MB-ről, akkor nincs levonás, bár nem tudom, hogy az MB elfogadja-e a Mastercardot.. Én csak VISA Electronnal használtam eddig.
Ha engedi verify-olni a kártyád, akkor szerintem gond nélkül menni fog.
Üdv
És megint!
Ha már ilyen jó, gondoltam ránézek még egyszer..
Erre: ismét 640 körül enged kiutalni! :)
Amúgy bankszámla lekérdezéskor az előző mintha már rajta lett volna! (ha nem, akkor mégtöbb pénzem van, mint gondoltam :D)
Talán épp írtátok is; ami jól látszik az MBn belül: kártyára utalás ingyen csak Visáknál van!
Sziasztok
Olyan gondom van hogy MB-vel akarok befizetni terembe de account locked van kiírva nem enged. Írja küldjem el a személyes papírjaimat stb. Elküldtem. OK. Visszaküldték rendben. Változtassam meg az MB passwordomet. Megtörtént. De most se birok befizetni a terembe.
Mennyi idő amíg ráteszi a visa electron kártyára a pénzt?
Mennyi idő amíg ráteszi a visa electron kártyára a pénzt?
A moneybookersesek hétvégén nem dolgoznak ?
Már vagy 3 napja elküldtem nekik a személyes papírjaimat és még semmi. Mennyi idő kábé míg feloldják a számlát?
A moneybookersesek hétvégén nem dolgoznak ?
Már vagy 3 napja elküldtem nekik a személyes papírjaimat és még semmi. Mennyi idő kábé míg feloldják a számlát?
1év várakozás után erre sajnos nem tudom a választ :D
Tegnap ismét írtam nekik, jövőre talán válaszolnak :D
LOL NICE
Hétvégén nem dolgoznak, ahogy olvastam másoknak 3-10 nap alatt megvolt a papír feldolgozás.