Meg se próbáld,mert a másik accountodat is zárolni fogják.Már a dupla számla is kérdéses.
Sziasztok,
újabb kisebb problémába ütköztem. Végre , két nap után megjött a pénzem NoiQ pókertől, természetesen azonnal kiszerettem volna venni, DE
- elejen csak két dolcsit engedett Visara, probaltam tobbet, nem engedett.
-aztan 36, aztan 69, mondom megvarom mig megengedi hogy kivegyem a 129dodot. Erre mit ír ki ?
Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.
Remelem hetfon kitudom majd venni.
Beszaras. Most frissitettem az oldalt, erre engedte :)
Thank you for using Moneybookers!
Amount to be received via: Credit Card 129.95 USD
Sziasztok,
újabb kisebb problémába ütköztem. Végre , két nap után megjött a pénzem NoiQ pókertől, természetesen azonnal kiszerettem volna venni, DE
- elejen csak két dolcsit engedett Visara, probaltam tobbet, nem engedett.
-aztan 36, aztan 69, mondom megvarom mig megengedi hogy kivegyem a 129dodot. Erre mit ír ki ?
Credit card withdrawal limits exceeded. Please try again next week.
Remelem hetfon kitudom majd venni.
Szasztok!
Nemreg irt a moneybookers, hogy csinalt egy uj szamlat, ahova az utalasokat varja a magyar Commerzbanknal.
A kovetkezo banki adatokat adtak meg:
Account number: 134103326500HUF
Sort / Bank Code: 14220108
Namost az acc. number szerintem nem helyes, mivel annak sima 8 szamjegynek kell lennie.
Valaki utalt mar ide? Es ha igen, pontosan milyen szamlaszamra.
Esetleg le kell szedni a 6500HUF veget, es arra utalni?
Most regelem a Visa-mat. Mennyi idő a cashout? Nem engedett regelni, meg a próbaterhelést. Szerintem azért, mert a kártyán mínusz az egyenlegem. Próbaterhelsnél ők tesznek rá pénzt, és vissza kell tolni nekik, vagy nekem kell utalni? 500$-t vennék ki. Megy gond nélkül, vagy kezdjem inkább kisebb összeggel?
Köszi!
Most regelem a Visa-mat. Mennyi idő a cashout? Nem engedett regelni, meg a próbaterhelést. Szerintem azért, mert a kártyán mínusz az egyenlegem. Próbaterhelsnél ők tesznek rá pénzt, és vissza kell tolni nekik, vagy nekem kell utalni? 500$-t vennék ki. Megy gond nélkül, vagy kezdjem inkább kisebb összeggel?
Köszi!
Gondom van a kártyaregeléssel. :S
http://kepfeltoltes.hu/090210/mbprob_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A számlámon 250 Ft van, az mb számlán 0,5$. Melyik a gond? Vagy mi a gond?? Az adatokat jól írtam be.
Köszi.
Gondom van a kártyaregeléssel. :S
http://kepfeltoltes.hu/090210/mbprob_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A számlámon 250 Ft van, az mb számlán 0,5$. Melyik a gond? Vagy mi a gond?? Az adatokat jól írtam be.
Köszi.
Ahogy elnézem a "verification deposit" 2.59 USD ami több mint a számládon lévő 250 ft,valószínűleg ezért nem sikerült.
De attiatinak meg beverifikálták 0-s egyenlegnél is! :S