Nem az email számit. Én is irhatok neked, hogy utalj a számlámra és észre se nagyon veszed.
Belépsz MB accountoddal, Upload Funds, bank transfer és ott le van irva hova kell utalni a lóvét és a reference numbert használd. Ne kavarj be emailekkel, mert annak sosincs jó vége. Mindig az számit, amit az MB acountodban látsz, nem az esetleges emailek.
Annyiszor leírtuk már, csak az utolsó 3-4 oldalon is többször, hogy sétáljatok el SZEMÉLYESEN egy érintett bankfiókba, ott töviről hegyire mondjátok el a hölgynek/úrnak, hogy milyen összegre van szükségetek, és milyen cégtől érkezett a levonás, és hogy nézze meg a gépben a centre pontos összeget, de NE Ő SZÁMOLGASSA VISSZA A LEVONÁS NAPJÁNAK AZ ÁRFOLYAMÁN FORINTBÓL!!! El kell nekik magyarázni, hogy egy verifikációhoz kell a pontos összeg az eredeti pénznemben, és hogy ezért rendkívül fontos a precizitás. A szájukba kell rágni a dolgot, és akkor a korrekt összeget fogják kikeresni. A rendszerben ott a pontos összeg, csak néhány kolléga azt sem tudja tapasztalatom szerint, hogy hol keresse.
Lehet persze vacakolni a telefonos ügyfélszolgálattal is, de sokkal biztosabb, ha az ember ott áll a pult másik oldalán az ügyintézővel szemben, sokkal kevésbé fogják valami visszaszámolt, "házilag kerekített" összeggel lerázni, és egy csomó bosszúságtól megkíméli magát azzal a fél órás ráfordítással. (Már persze ha van belátható távolságban fiók az ember lakhelyéhez mérten.)
Csak hogy felvilágosítsalak és megköszönjem, hogy letolsz, mert hülye vagyok: a szegedi bankfiók 16 óráig van nyitva. Aki nem pókerből él, nem otthon dolgozik, annak általában 16 óráig tart a munkaideje.
Az ügyfélszolgálatos hölgynek pontosan elmagyaráztam, hogy mihez, miért és hogyan kell, amit kérek. Mint írtam, kétszer vissza is kérdeztem, hogy a pontos összeget mondta-e. Szerinted mennyiben más a helyzet, ha ugyanez a bankfiókban történik? Esetleg túrjam ki a számítógépe mögül, mert nem hiszek neki?
Köszönöm a segítséged!
Barnanag azszem nem ertettel meg.
A moneybookersen is ez a szar account nr. van fent (pont, amit az e-mailben is kuldtek), ami nem lehet helyes (szamlaszam 2x vagy 3x 8 szamjegy, nem vegzodhet betukre).
Ertem?
A leggyorsabb és legbiztosabb, ha megkérdezed egy bankfiókban a pontos összeget.
Nekem 99%-ban 24 órán belül megjön a pénz rafis Visa Classicra.
Csak hogy felvilágosítsalak és megköszönjem, hogy letolsz, mert hülye vagyok: a szegedi bankfiók 16 óráig van nyitva. Aki nem pókerből él, nem otthon dolgozik, annak általában 16 óráig tart a munkaideje.
Az ügyfélszolgálatos hölgynek pontosan elmagyaráztam, hogy mihez, miért és hogyan kell, amit kérek. Mint írtam, kétszer vissza is kérdeztem, hogy a pontos összeget mondta-e. Szerinted mennyiben más a helyzet, ha ugyanez a bankfiókban történik? Esetleg túrjam ki a számítógépe mögül, mert nem hiszek neki?
Köszönöm a segítséged!
Képzeld mekkora kretén vagyok. CIB banknál a neten a számlatörténetnél van deviza nézet. Tök véletlenül találtam meg. Ki volt írva hogy -2.26USD. Így korán reggel sikerült egy méreteset káromkodni, de legalább működik a MONEYBOOKERSEM. JEEEE :D
Kérdés
Hali.
A bankkártyámat be tudom regelni több MB acc-ra is? Már sajátomra be van, de csinálnom kellett még1 acc-ot, oda is kéne regelni egy kártyát...
Hali.
A bankkártyámat be tudom regelni több MB acc-ra is? Már sajátomra be van, de csinálnom kellett még1 acc-ot, oda is kéne regelni egy kártyát...
Sztem nem tudod. Sőt ugyanazon személynek nem hiszem, hogy két mb számlája lehetne.