Sziasztok,
két napja reggeltem a mb egy dolláros számlát(remélem jól tettem) és ma szerettem volna verifájnolni a kártyámat. Frankón le is szedtek a számlámról 530,69 forintot, de ahhoz hogy megtörténjen az akció, be kell pötyögnöm hogy pontosan mennyit szedtek le dollárban. Na most cib.hu dolláros átváltós bigyón elvileg az jött ki hogy 2,22 USD(vételi ár). Beírtam természetesen rossz volt :) 24 óra múlva újra próbálkozhatok :P Mikor reggeltem, kikértem a papírt a lakcímemre, várom hogy jöjjön.
Van valakinek ötlete hogy jöhetek rá hogy mennyit vettek le ? Középárfolyamon kell számolni vagy inkább várjam meg a levelet ?
Mennyi nap alatt érkezik meg a pénz ha kiutalok a VISA(dombornyomásos) kártyára? Illetve annak ellenére hogy nem tudtam megerősíteni a kártyámat tudok kifizetést indítani ?
"You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period."
Sziasztok,
két napja reggeltem a mb egy dolláros számlát(remélem jól tettem) és ma szerettem volna verifájnolni a kártyámat. Frankón le is szedtek a számlámról 530,69 forintot, de ahhoz hogy megtörténjen az akció, be kell pötyögnöm hogy pontosan mennyit szedtek le dollárban. Na most cib.hu dolláros átváltós bigyón elvileg az jött ki hogy 2,22 USD(vételi ár). Beírtam természetesen rossz volt :) 24 óra múlva újra próbálkozhatok :P Mikor reggeltem, kikértem a papírt a lakcímemre, várom hogy jöjjön.
Van valakinek ötlete hogy jöhetek rá hogy mennyit vettek le ? Középárfolyamon kell számolni vagy inkább várjam meg a levelet ?
Mennyi nap alatt érkezik meg a pénz ha kiutalok a VISA(dombornyomásos) kártyára? Illetve annak ellenére hogy nem tudtam megerősíteni a kártyámat tudok kifizetést indítani ?
"You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period."
A leggyorsabb és legbiztosabb, ha megkérdezed egy bankfiókban a pontos összeget.
Nekem 99%-ban 24 órán belül megjön a pénz rafis Visa Classicra.
:)
Kár hogy nem 1 évvel ezelőtt küldtem nekik azt a levelet, amit 2 napja :D
"Dear xxxxxxxx
Thank you for contacting us.
Please be kindly advised that your Moneybookers account has been unlocked, so that you will be able to withdraw all your funds to a bank account held in your name.
Please be advised that you can initiate the withdrawal through section [withdraw]->[bank account], in your Moneybookers account.
Please have in mind that as soon as your last withdrawal is processed, your Moneybookers account will be terminated, as our Security department found valid grounds to close your account. This decision is final and will not be subject of further discussions.
We hope you will find this information useful.
Best regards
Mary
Moneybookers Team"
Bevallom őszintén amikor 2 napja elküldtem nekik a levelet, kicsit égett is az orcám, de úgy látszik ezekkel csak így lehet viselkedni :D
Egy gonddal kevesebb :D
Juhhééééé
Üdv
Sziasztok
Banki átutalással tölteném fel MB számlámat, először. Online netbankot alkalmazva.
A bankom az átutaláshoz ezeket az adatokat kéri:
Jogosult pénzf. jelzőszáma:
Jogosult neve, székhelye:
Összeg:
Közlemény:
MB pedig ezeket az adatokat tette közzé számomra:
Account Holder
Bank
City/Town
Account Number
Sort/Bank Code
Swift
IBAN
Reference
Az összeg nyilvánvaló, a közleményhez a referencia szám kerül.A jogosult neve,székhelyhez a Bank,illetve a City/Town.
Igazából a bankszámlaszámon nem igazodok el,elvileg egy 3szor 8jegyű szám,
de itt az Account Number az kevesebb, az IBAN meg több.
Előre is köszönöm a segítséget.
Hívd fel a bankodat,vagy abankod honlapján van egy IBAN kalkulátor,az segíthet.A a telefonos ügyfélszolgálat is fog segíteni azonnal,ők tudják ezeket a kódokat.
Hívd fel a bankodat,vagy abankod honlapján van egy IBAN kalkulátor,az segíthet.A a telefonos ügyfélszolgálat is fog segíteni azonnal,ők tudják ezeket a kódokat.
Én ma pontosan ezt tettem, felhívtam a bank ügyfélszolgálatát, mivel az internet bankon csak HUF-ban írták a levont összeget. Hosszas egyeztetés után megtudtam a pontos(?) összeget. Kétszer vissza is kérdeztem, hogy pontosan annyi-e. Ezek után beírtam MB-n a megadott összeget és... :mad: INCORRECT!
24 óra múlva mivel leszek okosabb? Mit lehet ilyenkor tenni? Napokon keresztül ugyanezt megpróbálni, hátha egyszer sikerül?
Moneybookers, uj szamla
Szasztok!
Nemreg irt a moneybookers, hogy csinalt egy uj szamlat, ahova az utalasokat varja a magyar Commerzbanknal.
A kovetkezo banki adatokat adtak meg:
Account number: 134103326500HUF
Sort / Bank Code: 14220108
Namost az acc. number szerintem nem helyes, mivel annak sima 8 szamjegynek kell lennie.
Valaki utalt mar ide? Es ha igen, pontosan milyen szamlaszamra.
Esetleg le kell szedni a 6500HUF veget, es arra utalni?
Szasztok!
Nemreg irt a moneybookers, hogy csinalt egy uj szamlat, ahova az utalasokat varja a magyar Commerzbanknal.
A kovetkezo banki adatokat adtak meg:
Account number: 134103326500HUF
Sort / Bank Code: 14220108
Namost az acc. number szerintem nem helyes, mivel annak sima 8 szamjegynek kell lennie.
Valaki utalt mar ide? Es ha igen, pontosan milyen szamlaszamra.
Esetleg le kell szedni a 6500HUF veget, es arra utalni?