hethatot
Válasz adrika01 kommentjére
2009. febr. 16. 20:47

Szevasztok!

My Account -> Account Status -> Bank account

Ez a "Bank account" mire szolgál?

attiati
Válasz hethatot kommentjére
2009. febr. 16. 20:54

Szevasztok!

My Account -> Account Status -> Bank account

Ez a "Bank account" mire szolgál?

gondolom bankszámla hozzáadás, ki be utaláshoz

hethatot
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 16. 21:19

Számlám feltöltéséhez, bankkártyámra/bankszámlámra való utalásához ezt ("Bank account") ki kell töltenem?

attiati
2009. febr. 16. 22:20

Számlám feltöltéséhez, bankkártyámra/bankszámlámra való utalásához ezt ("Bank account") ki kell töltenem?

bankkártya és bankszámla két külön dolog lesz

bankszámlára utaláshoz meg mindképp kell, de amúgy is ha jól tudom, előtte arról a bankszámláról utalnod kell mb-re

hethatot
2009. febr. 16. 22:58

Köszi!

Enszi
2009. febr. 16. 23:42

érdeklődés

Hali!
A következőben kérném ki a véleményetek:
Speciel nekem pl. Szalay Ádámnak van egy nem rakeback-es Full Tilt-es számlám,nos úgy döntöttem,hogy regisztrálok unokatesóm nevén,pl.Kiss Viktória néven Full Tilt-en,természetesen a valós adatokkal és azon fogok pókerezni,hiszen az rakeback-es lesz. Ám addig nem akarok beutalni az új számlára,míg erről meg nem győződtem. Létrehoztam az én nevemen egy moneybookers számlát,már befizetés is volt,ezen a moneybookeres számlán keresztül csináltam a ki-be utalásokat az eredeti accomon. Nos arra lennék kiváncsi,hogy az új,az unokatestvérem nevén létrehozott acchoz is tudnám-e használni ugyanazt a moneybookeres számlát,természetesen úgy,hogy beteszem a moneybookersre azt az e-mail címet,amin az új acc regisztrálása megtörtént.
Ez azért is fontos,mert ugyebár ott lesz a first depo,kapásból 600$-t utalnék be,ha azt mondjátok,hogy ez így biztonságos.
Válaszotokat előre is köszönöm.

rogyion
Válasz Enszi kommentjére
2009. febr. 17. 0:08

Hali!
A következőben kérném ki a véleményetek:
Speciel nekem pl. Szalay Ádámnak van egy nem rakeback-es Full Tilt-es számlám,nos úgy döntöttem,hogy regisztrálok unokatesóm nevén,pl.Kiss Viktória néven Full Tilt-en,természetesen a valós adatokkal és azon fogok pókerezni,hiszen az rakeback-es lesz. Ám addig nem akarok beutalni az új számlára,míg erről meg nem győződtem. Létrehoztam az én nevemen egy moneybookers számlát,már befizetés is volt,ezen a moneybookeres számlán keresztül csináltam a ki-be utalásokat az eredeti accomon. Nos arra lennék kiváncsi,hogy az új,az unokatestvérem nevén létrehozott acchoz is tudnám-e használni ugyanazt a moneybookeres számlát,természetesen úgy,hogy beteszem a moneybookersre azt az e-mail címet,amin az új acc regisztrálása megtörtént.
Ez azért is fontos,mert ugyebár ott lesz a first depo,kapásból 600$-t utalnék be,ha azt mondjátok,hogy ez így biztonságos.

Elméletileg játszhatsz így is...de szerintem egyáltalán nem biztonságos,állandóan ott lebeg a fejed fölött,hogy a full tilt zárolni fogja a számlád.(persze nem biztos de én nem kockáztatnám meg)Tuti megoldás az,ha nyitsz egy MB számlát az unokatesód nevére is.

attiati
Válasz Enszi kommentjére
2009. febr. 17. 0:12

Elképzelhető, hogy fogod tudni, majd valaki megerősíti.
De nem érdemes, mert nem ugyanarra a névre fog szólni az MB és a teremben levő név.
Úgyhogy ez így csalásnak is tűnhet.

Enszi
2009. febr. 17. 8:24

Elképzelhető, hogy fogod tudni, majd valaki megerősíti.
De nem érdemes, mert nem ugyanarra a névre fog szólni az MB és a teremben levő név.
Úgyhogy ez így csalásnak is tűnhet.

Értem,első a biztonság,akkor csinálok egy másik Moneybookeres számlát az ő nevére,viszont akkor felmerül az a kérdés,hogy tudok arra a számlára pénzt juttatni és kiutalni? Mivel van olyan funkció,hogy lehet moneybookeres számlák között pénzt küldeni,én így gondolom:
Van az én nevemre szóló MB számla,és a regisztrált Visa Classic-om,mondjuk feltöltöm az enyémet 600$-ral,azt a 600$-t akkor áttudom utalni a rokon nevére létrehozott MB számlára,úgy,hogy ő nem fizet be ténylegesen,hanem én teszem rá a pénzt az én MB számlámról? És a kiutalásnál is ugyanez,mert az a lényegesebb. :) A rokon Full Tilt accáról kiutalom a zsét az MB számlájára,onnan pedig átküldöm az enyémre,és szépen kiutalom a bankomba. Nem vagyok benne biztos,hogy ez így lehetséges,mert a rokon megmondta,hogy benne van,de nem fogja depositolni a moneybookers számláját.

pokerfun_74
Válasz Enszi kommentjére
2009. febr. 17. 15:02

Ha egyik MB accról a másik MB accra sokat utalsz oda-vissza, akkor szerintem be fogják kérni mind2 acchoz tartozó személyes papírok másolatait. Ez után persze minden menni fog (szerintem)

Anno, sokat gondolkodtam én is a dolgon, hogy mi lenne a "jó" megoldás...

Élő ügyfélszolgálat