Ha egyik MB accról a másik MB accra sokat utalsz oda-vissza, akkor szerintem be fogják kérni mind2 acchoz tartozó személyes papírok másolatait. Ez után persze minden menni fog (szerintem)
Anno, sokat gondolkodtam én is a dolgon, hogy mi lenne a "jó" megoldás...
Hogy?
Hellósztok!!!
Én most szeretnék először játszani pénzben csináltam is Mooneyboo..... számlát, de nem tudom hogy kell ráutalni pénzt ? Lehet ez a legamatőrebb, Hülyébb kérdés, de ha lehet válaszoljatok köszi.
Hellósztok!!!
Én most szeretnék először játszani pénzben csináltam is Mooneyboo..... számlát, de nem tudom hogy kell ráutalni pénzt ? Lehet ez a legamatőrebb, Hülyébb kérdés, de ha lehet válaszoljatok köszi.
hello
Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction. You need to change your Moneybookers account password and e-mail address via the Profile section in order to start the procedure for unlocking your account.
Hello segítsetek már itt mit kell csinálni??!!
Rövid történet láttam pénzmozgást a számlámon amiről fingom nem volt igy megváltoztattam a jelszómat amit utána zároltak majd az üzenettekből arra követ következtettem h új egy primery email cím kell csináltam és még mindig ilyen
ja és még egy kis segítséget kérnék azt h primary cím megváltozott így lezárták a pokerstarsos accountomat az meddig tart ilyenkor ha valaki tud valamit.
SEGÍTSÉG!!!!!
Címellenőrzés
Sziasztok!
10 napja kértem MB-ről egy címellenőrzést. Jött az automata e-mail, hogy 2-5 napon belül megkapom a levelet, de azóta se jött még. A címet leellenőriztem még1x, hogy biztos jó-e. Ilyenkor mi a teendő? Várjak még, vagy írjak a supportnak?
Sziasztok!
10 napja kértem MB-ről egy címellenőrzést. Jött az automata e-mail, hogy 2-5 napon belül megkapom a levelet, de azóta se jött még. A címet leellenőriztem még1x, hogy biztos jó-e. Ilyenkor mi a teendő? Várjak még, vagy írjak a supportnak?
Köszi!
A pénzmozgatással eddig még nem volt bajom, az szinte mindig gyorsan ment. Ezért furcsálltam ezt a lassúságot, de akkor várok még.
Sziasztok!
Ma cash outoltam 533$-t Bodogról. A mai árfolyam 241 ft körül van. Ez így durván 128k, erreföl van 123,5k a számlámon...Ennyit buknék a váltásnál? Mennyi a díj? Ehh.... :(
címellenőrzés
Amúgy ennek a MB-s címellenőrzésnek mi az eredménye? Én mostanában tértem át MB-re Visa Classic-ról,ezért érdekel a dolog. Címellenőrzés nélkül nem lehet kiutalni,vagy mire kell?