LBaros
Válasz PsychoMAN kommentjére
2009. febr. 23. 10:02

hali!

Mostanában kétszer utaltam vissza MB-vel és mind a kétszer levett 8000 Ft-tal, a visszautalt pénzből. Ez banktól is függhet? Tapasztalta más is vagy csak engem imádnak lehúzni?

attiati
Válasz LBaros kommentjére
2009. febr. 23. 11:41

hali!

Mostanában kétszer utaltam vissza MB-vel és mind a kétszer levett 8000 Ft-tal, a visszautalt pénzből. Ez banktól is függhet? Tapasztalta más is vagy csak engem imádnak lehúzni?

üdv a klubban :)
teljesen hétköznapi, a fél topik erről szól

White
Válasz LBaros kommentjére
2009. febr. 23. 11:52

hali!

Amikor néhány hete először utaltam ki MB-ről, én is utána néztem a dolognak és egy fórumon olvastam hogy a tapasztalatok szerint nagyjából 100$ felett vonja le a 8k-t.
Ezután 95$-t kértem ki MBről és nem vonta le, csak a 518ft-ot.

pokerfun_74
Válasz Enszi kommentjére
2009. febr. 23. 13:58

Amúgy ennek a MB-s címellenőrzésnek mi az eredménye? Én mostanában tértem át MB-re Visa Classic-ról,ezért érdekel a dolog. Címellenőrzés nélkül nem lehet kiutalni,vagy mire kell?

Megnövekszik a limited, ha jól tudom!

pokerfun_74
Válasz White kommentjére
2009. febr. 23. 14:01

Amikor néhány hete először utaltam ki MB-ről, én is utána néztem a dolognak és egy fórumon olvastam hogy a tapasztalatok szerint nagyjából 100$ felett vonja le a 8k-t.
Ezután 95$-t kértem ki MBről és nem vonta le, csak a 518ft-ot.

Nem hiszem, hogy így működik a dolog...

Ha bankkártyára kéred ki a lét (visa), akkor nincs 8k levonás, ha viszont közvetlen a bankszámládra, akkor van 8k levonás...

Tényleg utanna kellene csak olvasni...

Powerotti
Válasz pokerfun_74 kommentjére
2009. febr. 23. 15:08

Virtuális bankkártyát próbált már vki reigsztrálni?

tentaculata
Válasz Powerotti kommentjére
2009. febr. 23. 15:32

Kifizetési limitet lehet valahogy növeltetni, pl mail a supportnak? Múlt héten összesen 2xx k-t engedélyezett, ma meg 6x k-t VISA-ra.

pborisz
Válasz tentaculata kommentjére
2009. febr. 23. 19:25

Megjött a kód a címellenőrzéshez és be is írtam. Ezután regisztráltam a Visa kártyámat is. Az ACCOUNT STATUS alatt a Credit/debit card mellett az áll, hogy Verified és elég szép limitet adott meg. Ez azt jelenti, hogy befizetés nélkül tudok kiutalni a kártyára most már?
Még a View limit alatt látok egy névellenőrzést. Ezt is meg kell csinálni, vagy azt már nem muszáj?

attiati
Válasz tentaculata kommentjére
2009. febr. 23. 21:11

Kifizetési limitet lehet valahogy növeltetni, pl mail a supportnak? Múlt héten összesen 2xx k-t engedélyezett, ma meg 6x k-t VISA-ra.

teljesen változó 0-kb650$ között

pár másodperc múlva megint más összeget ajánl fel

tentaculata
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 23. 21:13

teljesen változó 0-kb650$ között

pár másodperc múlva megint más összeget ajánl fel

random utalási limit egy "banknál"?? ilyet se hallottam még :) lol

köszi

Élő ügyfélszolgálat