hali!
Mostanában kétszer utaltam vissza MB-vel és mind a kétszer levett 8000 Ft-tal, a visszautalt pénzből. Ez banktól is függhet? Tapasztalta más is vagy csak engem imádnak lehúzni?
hali!
Mostanában kétszer utaltam vissza MB-vel és mind a kétszer levett 8000 Ft-tal, a visszautalt pénzből. Ez banktól is függhet? Tapasztalta más is vagy csak engem imádnak lehúzni?
hali!
Amúgy ennek a MB-s címellenőrzésnek mi az eredménye? Én mostanában tértem át MB-re Visa Classic-ról,ezért érdekel a dolog. Címellenőrzés nélkül nem lehet kiutalni,vagy mire kell?
Amikor néhány hete először utaltam ki MB-ről, én is utána néztem a dolognak és egy fórumon olvastam hogy a tapasztalatok szerint nagyjából 100$ felett vonja le a 8k-t.
Ezután 95$-t kértem ki MBről és nem vonta le, csak a 518ft-ot.
Virtuális bankkártyát próbált már vki reigsztrálni?
Kifizetési limitet lehet valahogy növeltetni, pl mail a supportnak? Múlt héten összesen 2xx k-t engedélyezett, ma meg 6x k-t VISA-ra.
Megjött a kód a címellenőrzéshez és be is írtam. Ezután regisztráltam a Visa kártyámat is. Az ACCOUNT STATUS alatt a Credit/debit card mellett az áll, hogy Verified és elég szép limitet adott meg. Ez azt jelenti, hogy befizetés nélkül tudok kiutalni a kártyára most már?
Még a View limit alatt látok egy névellenőrzést. Ezt is meg kell csinálni, vagy azt már nem muszáj?
Kifizetési limitet lehet valahogy növeltetni, pl mail a supportnak? Múlt héten összesen 2xx k-t engedélyezett, ma meg 6x k-t VISA-ra.
teljesen változó 0-kb650$ között
pár másodperc múlva megint más összeget ajánl fel