naná hogy
Válasz Enszi kommentjére
2009. febr. 25. 19:09

Na átutaltam nekik valamennyit,szerintetek írjak nekik mail-t,hogy megtörtént a beutalás,vagy csak simán várjak?

Meg arra is készülj fel hogy lehet hogy 1 évig zárolva lesz a számlátok :D
olvass vissza jópár oldalt ott leírtam mindent.
1 év után "fuk" meg egyéb szép angol szavak kíséretében voltak egyáltalán hajlandóak válaszolni a levelemre :D
So szerencsét hozzá.

Üdv

ammákalács
Válasz naná hogy kommentjére
2009. febr. 26. 0:08

1

Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

* Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
* Proof of address such as recent utility bill or bank statement;

Please send them via email to: security@moneybookers.com

Ezt irta ki amikor a Starsra akartam depozni. Elküldtem amit kértek ,de nem átbaszás ez ????mert már hallottam h elég sok embert lehuztak igy az MBn, bár ez az emailcim nem hiszem h fake lenne amire kuldtem

1blackknight
Válasz ammákalács kommentjére
2009. febr. 26. 1:37

Nem fake,küldjed csak nyugodtan.

1blackknight
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. febr. 26. 1:39

Akkor van gáz,ha jelszavadat kérnék el emailban,vagy kapsz egy linket,hogy oda kattintva lépj be.Na olyant az Mb sosem küld...

ammákalács
Válasz 1blackknight kommentjére
2009. febr. 26. 1:44

Akkor van gáz,ha jelszavadat kérnék el emailban,vagy kapsz egy linket,hogy oda kattintva lépj be.Na olyant az Mb sosem küld...

Oké köszi

darabka
Válasz attiati kommentjére
2009. febr. 27. 11:15

banki utalás

Sziasztok!

Tudom, hogy egy párszor már felmerült, de én egy picit értetlenkedem... Mi ez a 8e levonás, ha banki utalást választok pénz kiszedésre? Csak mert MB oldalán 1.80 EUR Fee-t látok.....

Db

bojanika
Válasz darabka kommentjére
2009. febr. 27. 11:50

Sziasztok!

Tudom, hogy egy párszor már felmerült, de én egy picit értetlenkedem... Mi ez a 8e levonás, ha banki utalást választok pénz kiszedésre? Csak mert MB oldalán 1.80 EUR Fee-t látok.....

Db

Az ősz folyamán a MB-nek megszűnt a magyarországi bankszámlája, és egy külföldi bankon keresztül utaltak. Ennek az utalásnak van egy plussz költsége, ez a kb 8K HUF. Legalábbis ez a hivatalos verzió.
A valóságban a világon nincs olyan, hogy 8K HUF-ba kerüljön egy utalás, pláne nem úgy, hogy a külföldi bank nem HUF-ban dolgozik, hanem euróban - ennek ellenére a levonás összege nem változott azóta, hogy az euró árfolyama 235FT-ről 310-re emelkedett... Furcsa.
Az meg végképp, hogy elméletileg már van a MB-nek új magyar számlája, de az meg csak a beutalásoknál használható... hogy is van ez????

darabka
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 27. 12:03

Az ősz folyamán a MB-nek megszűnt a magyarországi bankszámlája, és egy külföldi bankon keresztül utaltak. Ennek az utalásnak van egy plussz költsége, ez a kb 8K HUF. Legalábbis ez a hivatalos verzió.
A valóságban a világon nincs olyan, hogy 8K HUF-ba kerüljön egy utalás, pláne nem úgy, hogy a külföldi bank nem HUF-ban dolgozik, hanem euróban - ennek ellenére a levonás összege nem változott azóta, hogy az euró árfolyama 235FT-ről 310-re emelkedett... Furcsa.
Az meg végképp, hogy elméletileg már van a MB-nek új magyar számlája, de az meg csak a beutalásoknál használható... hogy is van ez????

Köszi szépen a választ, közben vettem a fáradtságot és vissza is olvastam egy keveset... :)
Azt hiszem már megvilágosodtam...Reg-elnem kellene a visa-s kártyámat. Szerintetek az axa-s (régi ella) visa electron jó lehet pénzkivételre?

bANDYka
Válasz bojanika kommentjére
2009. febr. 27. 12:03

Ezt hivatalosan megkérdezte valaki?

Én azért dobtam egy mailt a supportnak, hogy hogy is van ez? Sajnos a tapasztalatom az, hogy a support larázza az embert a sablondumával, de azért hátha, egy próbát megér.

medgypeti
Válasz darabka kommentjére
2009. febr. 27. 12:15

Nekem olyan problémám van, hogy lejárt a Visa kártyám, már kaptam újat.Most mb-ről szeretnék kártyára kikérni egy kisebb összeget.Ilyenkor ez hogy működik?Fizessek be még1x az új kártyáról?Vagy a régire ki tudom kérni?Mert a kártya száma nem változott csak a cvv szám, meg ugye a lejárati idő.

Élő ügyfélszolgálat