Szerintem regelni kell az új kártyát, így már arra is tudsz majd kifizetni.
Köszi szépen a választ, közben vettem a fáradtságot és vissza is olvastam egy keveset... :)
Azt hiszem már megvilágosodtam...Reg-elnem kellene a visa-s kártyámat. Szerintetek az axa-s (régi ella) visa electron jó lehet pénzkivételre?
Nekem olyan problémám van, hogy lejárt a Visa kártyám, már kaptam újat.Most mb-ről szeretnék kártyára kikérni egy kisebb összeget.Ilyenkor ez hogy működik?Fizessek be még1x az új kártyáról?Vagy a régire ki tudom kérni?Mert a kártya száma nem változott csak a cvv szám, meg ugye a lejárati idő.
Ez egy jó kérdés! Szerintem egy idő után sokunkat érint majd.
Magánvélemény: regelni kell az új kártyát, de nincs benne tapasztalatom
Valaki tud róla biztos infót adni?
Regeltem a kártyát, ami annyit jelentett ugye hogy befizettem a minimális összeget.Többszöri próbálkozásra sikerült kikérnem rá annyit amennyit akartam, de ez a random kikérhető összeg dolog továbbra is kisért...
Regeltem a kártyát, ami annyit jelentett ugye hogy befizettem a minimális összeget.Többszöri próbálkozásra sikerült kikérnem rá annyit amennyit akartam, de ez a random kikérhető összeg dolog továbbra is kisért...
és most két egyforma számú kártyád van a választhatóak között?
vagy lehet törölni a régit?
És újra végig kellett menni azon, hogy 1-3 euro közötti összeget kell centre pontosan beírni?
Vagy most semmi extrát nem kellett tenni érte...
És újra végig kellett menni azon, hogy 1-3 euro közötti összeget kell centre pontosan beírni?
Vagy most semmi extrát nem kellett tenni érte...