Terrorka
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 26. 15:34

volt már vkinek olyan hogy zárolták a moneyes számláját, és küldeni kelett személyi + számla másolatot? ha igen akkor az elküldéstől számítva hány napra rá tudta ujra használni? köszi a válaszokat.

csabi69
Válasz Terrorka kommentjére
2008. jún. 26. 16:05

volt már vkinek olyan hogy zárolták a moneyes számláját, és küldeni kelett személyi + számla másolatot? ha igen akkor az elküldéstől számítva hány napra rá tudta ujra használni? köszi a válaszokat.

Nekem volt! Miután elküldtem 2-3 hét után oldották fel. Egyébként azt gondolom tudod, hogy közjegyzővel hitelesíttetni kell a fénymásolatát a személyidnek?

csabi69
Válasz csabi69 kommentjére
2008. jún. 26. 16:07

Most jut eszembe, hogy még írtam is nekik miután elküldtem kb. két hét múlva, mert nem történt semmi. És aztán oldották fel pár napra rá.

falinaptar
2008. jún. 26. 16:29

moneybookers érvényesítés

sziasztok!

kellene egy kicsi segítség.
regisztráltam moneybookersre + van raffis visa classic

minden szuper el is fogadja az oldal, de a végső verify-hoz kell vmi összeget beírni 1,05-2,99 dollár között, ami állítólag a csrd statement-ből kiderül.

tudja vki ezt az összeget, mert már írtam be vmit, mert nem tudtam ,hogy pontos összeg kell, de letiltott 1 napra és gyanítom, hogy legközelebb is letilt, ha nem a megfelelő összeget írom.

please help :-)

want2push
Válasz falinaptar kommentjére
2008. jún. 26. 16:49

sziasztok!

kellene egy kicsi segítség.
regisztráltam moneybookersre + van raffis visa classic

minden szuper el is fogadja az oldal, de a végső verify-hoz kell vmi összeget beírni 1,05-2,99 dollár között, ami állítólag a csrd statement-ből kiderül.

tudja vki ezt az összeget, mert már írtam be vmit, mert nem tudtam ,hogy pontos összeg kell, de letiltott 1 napra és gyanítom, hogy legközelebb is letilt, ha nem a megfelelő összeget írom.

please help :-)

Olvasd vissza ezt a topikot, minden infót megtalálsz ezzel kapcsolatban. Sokszor volt erről szó. Egyébként dollárcentre pontosan kell megadni az összeget. Egyik lehetőség, hogy felhívod a bankod és megkérdezed a terhelés pontos összegét. Ha forintszámla, akkor valszeg csak forintban tudják megmondani, így azt is meg kell tudnod, hogy milyen árfolyamon váltottak pontosan.

Terrorka
2008. jún. 27. 10:40

Nekem volt! Miután elküldtem 2-3 hét után oldották fel. Egyébként azt gondolom tudod, hogy közjegyzővel hitelesíttetni kell a fénymásolatát a személyidnek?

Hát nem tuttam a levélbe amit küldtek ilyet nem irtak + elküldtem a személyi összes oldalát, elvielg abbol kiderül hogy teljesen legális a személyim + ott a számla amit az eon küldött 2 napja. ez nem elég nekik?

wilddrew
2008. jún. 27. 13:43

Hát nem tuttam a levélbe amit küldtek ilyet nem irtak + elküldtem a személyi összes oldalát, elvielg abbol kiderül hogy teljesen legális a személyim + ott a számla amit az eon küldött 2 napja. ez nem elég nekik?

bőven elég nekik, személyi, lakcím, számla - ha tisztán látszik, nem fognak szívózni...

csabi69
2008. jún. 27. 16:17

Nekem külön kiemelték, ezért írtam neked. De akkor ezek szerint te egy más mail-t kaptál. Nekem ez kb. már egy évvel ezelőtt volt. Ráadásul azóta sem tudom, hogy miért zárolták. Erre nem válaszoltak, csak küldték az automatic mail-t, hogy mit csináljak, hogy feloldják.

Janszyy86
Válasz blac2 kommentjére
2008. júl. 1. 13:19

moneybookers VS Bodog

Sziasztok!

Ma beakartam utalni MB-ről Bodogra, de a következő kedves üzenetet kaptam:wrong merchant email address.Az emailcímek megegyeznek, viszont ékezetesen regisztráltam a bodogra.Lehet ez a probléma?A supportosok meg birkák, nem tudtak segiteni, a személyimet is elküldtem nekik.Mi lehet a probléma?Please segítsen valaki, már a plafonon vagyok hogy nem tudom kiutalni a pénzem, mert előtte bekell deposolni.

kanrich_
Válasz Janszyy86 kommentjére
2008. júl. 2. 0:18

Sziasztok!

Ma beakartam utalni MB-ről Bodogra, de a következő kedves üzenetet kaptam:wrong merchant email address.Az emailcímek megegyeznek, viszont ékezetesen regisztráltam a bodogra.Lehet ez a probléma?A supportosok meg birkák, nem tudtak segiteni, a személyimet is elküldtem nekik.Mi lehet a probléma?Please segítsen valaki, már a plafonon vagyok hogy nem tudom kiutalni a pénzem, mert előtte bekell deposolni.

Lehet, hogy az ékezetekkel van a gond, elsőként megpróbálnám a support-tal azokat megváltoztatni. Jobb ötletem nincs.

Élő ügyfélszolgálat