MB-ről pókerterembe való beutaláskor mennyi az átfutási idő mostanában?
MB-ről pókerterembe való beutaláskor mennyi az átfutási idő mostanában?
Többnyire instant megy, de max. 1-2 perc.
Asszem kezd elmenni a kedvem a Poker Room-tól.Megpróbáltam újra epózni MB-ről amit most már egy hibaüzenettel dobott vissza.
"Deposit error!
The amount submitted is either below or above min/max limits allowed for daily/weekly deposits or cashouts."
Azt mondanom sem kell hogy az utalni próbált összeg jóval alacsonyabb volt mint az MB limitjeim.Írtam supportnak hogy wtf van,mire küldtek egy választ hogy meglátásuk szerint a számlámmal minden oké és kérdezzem meg a termet mert náluk lehet a hiba.Írtam teremnek hogy mi van,kiváncsi vagyok mit válaszolnak.
Basztatok már ilyet?
nekem simán ment eddig minden hálisten :)
Poker Room-ra utalt már fel valaki pénzt?
Kiprbáltam Titánon MB-t és gond nélkül ment úgyhogy tényleg nem náluk volt a hiba.
Sziasztok!
2 kérdésem lenne,
Régen csináltam egy dolláros MBt. Euróra átváltoztatható?
Illetve, akarok kártyára kiutalni (teremből megérkezettet) ott van, h limit 280 dollár. Jóvan, majd holnap. Ma nézem: 55 dollár! anyád...!
ez hogy lehet vajon? (esetleg túl sokszor léptem be?!)
hasonló volt már vkinek?
(remélem holnapra tán mégis helyrejön, ha nem, úgy aggasztó)
Hm, plusz van különbség kártyára és számlára utalás között? mert utóbbit meg símán engedné..
Sziasztok!
2 kérdésem lenne,
Régen csináltam egy dolláros MBt. Euróra átváltoztatható?
Illetve, akarok kártyára kiutalni (teremből megérkezettet) ott van, h limit 280 dollár. Jóvan, majd holnap. Ma nézem: 55 dollár! anyád...!
ez hogy lehet vajon? (esetleg túl sokszor léptem be?!)
hasonló volt már vkinek?
(remélem holnapra tán mégis helyrejön, ha nem, úgy aggasztó)
Nem tudod megváltoztatni a devizanemet.
Kártyára kiutalásnál mb azt csinálja, hogy folyamatosan, minden alkalommal más kivehető limitet enged. Össze-vissza. Logika nélkül.
Számlára kell utalni, ennyi.