pilotkex
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. júl. 4. 20:35

Érdekes ez az MB.
Vszínű szokatlan nekik, h most 'hirtelen' 800 dollárom lett ott. (első nagyobb kiutalás, a 'nagy' nyereményeimből először még a bankroll épült fel)
Nem enged vhogy kiutalni semennyit, v több részletben kellett volna?!
Most a címemre küldenek vmi kódot, amit vissza kell pötyögnöm nekik; kezd nem tetszeni. (lehet vhogy én voltam fish)
Bankszámlát is regisztráltam, ők narancssárgával azt recommendelik. (oda próbáltam meg egyszerre) A kártyára utalhatóság elég vicces, valóban véletlenszerű.
Asszem, nézek egy új termet, h addig a pár nap papírig mégse itt legyen a pénz?? :/

Chryss85
Válasz pilotkex kommentjére
2008. júl. 4. 21:14

Érdekes ez az MB.
Vszínű szokatlan nekik, h most 'hirtelen' 800 dollárom lett ott. (első nagyobb kiutalás, a 'nagy' nyereményeimből először még a bankroll épült fel)
Most a címemre küldenek vmi kódot, amit vissza kell pötyögnöm nekik; kezd nem tetszeni. (lehet vhogy én voltam fish)
Bankszámlát is regisztráltam, ők narancssárgával azt recommendelik. (oda próbáltam meg egyszerre) A kártyára utalhatóság elég vicces, valóban véletlenszerű.
Asszem, nézek egy új termet, h addig a pár nap papírig mégse itt legyen a pénz?? :/

A lakcím verifikáció mindig szükséges volt a kiutaláshoz tudtommal. Én még azelőtt megcsináltam ezt a kódos aktiválást, mielőtt befizettem volna :)

titcar
2008. júl. 4. 21:14

Érdekes ez az MB.

gondolom még nem votl semmilyen módon megerősítve a számlád nem?
ahogy így olvasghatok úg ylátom annak idején mákom volt, hogy be kellett utalnom egy kis pénzt mb-re hogy onnan aztán ki tudjam szedni a partyra, így egyúttal beregelődött a számlám és nem kellett ilyenekkel variálni :)

makkkirály: igen 1-2 nappal több.

pilotkex
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 4. 21:42

Ok értem.
Hát, ha 'így jártam' :-) ám legyen, verifikálom.
Eddig csak kártyára utalgattam kicsiket, most is úgy kellett volna 2 részletben..

zend
2008. júl. 4. 22:50

Én megcsináltam ezt a lakcím ellenőrzést anno de nekem még nem volt kötelező jellegű.Csak a limitemet emelték mikor ezt elvégeztem.

Littlemage
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 8. 9:49

volt már vkinek olyan hogy zárolták a moneyes számláját, és küldeni kelett személyi + számla másolatot? ha igen akkor az elküldéstől számítva hány napra rá tudta ujra használni? köszi a válaszokat.

mi lett ebből? légyszi infót please, ugyanis egyik cimborám MB számláját épp most zároltak. a baj benne, az ő nevén játszom... tehát akartam utalni a saját MB-mre a zsetont, aztán ilyen fogad:
"
Image "Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
    [*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;

Please send them via email to: security@moneybookers.com"

Akkor elég a személyi, plusz egy számla, s feloldják? Elég gáz, pont most akartam 900 dolcsit kiszedni... asszem így ugrott monitorvásárlás egy időre....

Mennyi idő, amg tudom használni ujra az MB accot?

dodi89
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 8. 9:51

mi lett ebből? légyszi infót please, ugyanis egyik cimborám MB számláját épp most zároltak. a baj benne, az ő nevén játszom... tehát akartam utalni a saját MB-mre a zsetont, aztán ilyen fogad:
"
Image "Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:

[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;

Akkor elég a személyi, plusz egy számla, s feloldják? Elég gáz, pont most akartam 900 dolcsit kiszedni... asszem így ugrott monitorvásárlás egy időre....

Szia, ezt velem is eljátszották. Nem fontos számla, csak legyen valamilyen hivatalos akármitől papír és legyen rajta a neved meg a címed... Illetve annak aki nevén játszol. Én pl egy banki cuccot scanneltem be nekik és elfogadták!

Mellesleg számíts egy hét kiesésre:(

Terrorka
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 8. 10:50

"

Mennyi idő, amg tudom használni ujra az MB accot?

hát én elküldtem a személyi másolatát az összes fontos oldalrol + számla másolatot is, ennek volt kb 2 hete, azóta irtam már nekik 2 levelet és nem reagáltak semmit + még mindig nem jo az accountom, haver pénzével jáccok jelenleg...

wilddrew
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 8. 10:55

hát én elküldtem a személyi másolatát az összes fontos oldalrol + számla másolatot is, ennek volt kb 2 hete, azóta irtam már nekik 2 levelet és nem reagáltak semmit + még mindig nem jo az accountom, haver pénzével jáccok jelenleg...

Ha jól rémlik, kap az ember valamilyen referencia számot is. E nélkül szerintem nagyon lassan megy a dolog. Nekem télen 3-4 nap alatt megvoltak egyébként, pedig akkor volt a csúcs, mert akkor vezették be, hogy mindenkinek kell...

Littlemage
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 8. 11:22

Hát én referenciaszámot nem kaptam. egyelőre elküldöm a személyi+lakcímkártyát, aztán remélem meglesz mihamarabb. nem olyan tök jó érzés, hogy csak úgy eltűnt a 900 dolcsim.

amúgy én még korábban saját magamtól megcsináltattam a lakcímes validálást a cimborának is. nem tudom mit szívóznak. Lehet feltűnő, hogy pénzt csak a teremből kap, s utána utlja mindig az én MB-mre... Pedig ügyeltem arra is, hogy ujraindítottam a gépet a két MB bejelntkezés között, s így első körben más IP-cím volt.

telefonálni érdemes nekik? majd visszanézem, hogy want2push hogy ügyezett velük, mikor valaki meghackelte az MB-jét.

Élő ügyfélszolgálat