Érdekes ez az MB.
Vszínű szokatlan nekik, h most 'hirtelen' 800 dollárom lett ott. (első nagyobb kiutalás, a 'nagy' nyereményeimből először még a bankroll épült fel)
Nem enged vhogy kiutalni semennyit, v több részletben kellett volna?!
Most a címemre küldenek vmi kódot, amit vissza kell pötyögnöm nekik; kezd nem tetszeni. (lehet vhogy én voltam fish)
Bankszámlát is regisztráltam, ők narancssárgával azt recommendelik. (oda próbáltam meg egyszerre) A kártyára utalhatóság elég vicces, valóban véletlenszerű.
Asszem, nézek egy új termet, h addig a pár nap papírig mégse itt legyen a pénz?? :/
Érdekes ez az MB.
Vszínű szokatlan nekik, h most 'hirtelen' 800 dollárom lett ott. (első nagyobb kiutalás, a 'nagy' nyereményeimből először még a bankroll épült fel)
Most a címemre küldenek vmi kódot, amit vissza kell pötyögnöm nekik; kezd nem tetszeni. (lehet vhogy én voltam fish)
Bankszámlát is regisztráltam, ők narancssárgával azt recommendelik. (oda próbáltam meg egyszerre) A kártyára utalhatóság elég vicces, valóban véletlenszerű.
Asszem, nézek egy új termet, h addig a pár nap papírig mégse itt legyen a pénz?? :/
Érdekes ez az MB.
Ok értem.
Hát, ha 'így jártam' :-) ám legyen, verifikálom.
Eddig csak kártyára utalgattam kicsiket, most is úgy kellett volna 2 részletben..
Én megcsináltam ezt a lakcím ellenőrzést anno de nekem még nem volt kötelező jellegű.Csak a limitemet emelték mikor ezt elvégeztem.
volt már vkinek olyan hogy zárolták a moneyes számláját, és küldeni kelett személyi + számla másolatot? ha igen akkor az elküldéstől számítva hány napra rá tudta ujra használni? köszi a válaszokat.
mi lett ebből? légyszi infót please, ugyanis egyik cimborám MB számláját épp most zároltak. a baj benne, az ő nevén játszom... tehát akartam utalni a saját MB-mre a zsetont, aztán ilyen fogad:
"
"Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:
[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
[*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;
Please send them via email to: security@moneybookers.com"
Akkor elég a személyi, plusz egy számla, s feloldják? Elég gáz, pont most akartam 900 dolcsit kiszedni... asszem így ugrott monitorvásárlás egy időre....
mi lett ebből? légyszi infót please, ugyanis egyik cimborám MB számláját épp most zároltak. a baj benne, az ő nevén játszom... tehát akartam utalni a saját MB-mre a zsetont, aztán ilyen fogad:
"
"Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.
To unlock your account, you must provide us with scanned copies of the following documents:
[*]Your valid official identification document such as your international passport, national identity card or driving licence;
[*]Proof of address such as recent utility bill or bank statement;
Please send them via email to: security@moneybookers.com"
Akkor elég a személyi, plusz egy számla, s feloldják? Elég gáz, pont most akartam 900 dolcsit kiszedni... asszem így ugrott monitorvásárlás egy időre....
Mennyi idő, amg tudom használni ujra az MB accot?
hát én elküldtem a személyi másolatát az összes fontos oldalrol + számla másolatot is, ennek volt kb 2 hete, azóta irtam már nekik 2 levelet és nem reagáltak semmit + még mindig nem jo az accountom, haver pénzével jáccok jelenleg...
Hát én referenciaszámot nem kaptam. egyelőre elküldöm a személyi+lakcímkártyát, aztán remélem meglesz mihamarabb. nem olyan tök jó érzés, hogy csak úgy eltűnt a 900 dolcsim.
amúgy én még korábban saját magamtól megcsináltattam a lakcímes validálást a cimborának is. nem tudom mit szívóznak. Lehet feltűnő, hogy pénzt csak a teremből kap, s utána utlja mindig az én MB-mre... Pedig ügyeltem arra is, hogy ujraindítottam a gépet a két MB bejelntkezés között, s így első körben más IP-cím volt.
telefonálni érdemes nekik? majd visszanézem, hogy want2push hogy ügyezett velük, mikor valaki meghackelte az MB-jét.