Ha mondjuk csak 5-6K-t veszek ki sokszor, akkor mi tortenik ? Mert ugye, igy elmeletben csak minden alkalommal a Fee-t tudjak levonni. Esetemben igy jobban jarnek :) Sajnos en nem 6 vagy annal tobbjegyu osszegeket szoktam kiutalgatni :) Akkor mar mindegy lenne :D
Vagy ezzel az 5-6K-s akcioval csak "magam alatt vagom a fat", mert a kb. 8K-t vhogy ugyis levonjak, es emelle meg tobbszor is a Fee-t... ? :)
Használjatok VISA-ra való utalást!!
Sima OTP-s Junior Max Visa Electron kártyával is tudtam be és kiutalni MB-ről. Akkor viszont nem vonnak le 8k-t :)
Tipikus, megpróbáltam visára kikérni a pénzt, de nem tudom hitelesíteni a kártyám mert a szükséges 558 ft helyett csak 450 van a számlámon.
Valaki nem akarja h a pénzemhez jussak :)
Használjatok VISA-ra való utalást!!
Sima OTP-s Junior Max Visa Electron kártyával is tudtam be és kiutalni MB-ről. Akkor viszont nem vonnak le 8k-t :)
Hát én megszívtam, derékul.
Valójában nem teljesen értem, hogy ki, mit vont le, de összességében ~8K HUF-fal kevesebbet írt jóvá a számlámon az OTP.
Egy 200€-s tételről van szó, gyakorlatilag sikerült is hozzájutni a pénzemhez 220HUF/€-os árfolyamon.
Az utalás közleményében szerepel egy összeg, ami teljesen korrekt árfolyamnak felelne meg, de a jóváírásnál hibádzik a 8K.
Engem azzal szívat az MB napok óta, hogy nem ad normális limitet kártyás cash outhoz. Ha valaki most akar befizetni 700$-t, akkor szóljon, de olyanok is jelentkezzenek, akik kedvezőbb árfolyam fejében OTP-s vagy Rafis forintra cserélnék ezt az összeget!
Egy pillanatra beszart a MB..hálisten megjavult...
Hát én megszívtam, derékul.
Valójában nem teljesen értem, hogy ki, mit vont le, de összességében ~8K HUF-fal kevesebbet írt jóvá a számlámon az OTP.
Egy 200€-s tételről van szó, gyakorlatilag sikerült is hozzájutni a pénzemhez 220HUF/€-os árfolyamon.
Az utalás közleményében szerepel egy összeg, ami teljesen korrekt árfolyamnak felelne meg, de a jóváírásnál hibádzik a 8K.
és kifele is tudsz rá pénzt kérni?
Te tényleg nem tudtál erről?
Megszűnt az MB magyarországi bankja, így egy német bankon keresztül jön a pénz. Ők 8k-ért teszik mindezt.