De a Netellert, hogy töltöd fel Moneybookersről? Egy termen szerintem akkor is át kell haladnia a pénznek, hogy MBről Netellerre kerüljön, nem? Nem bánnám, ha hamarosan újra magyar bank lenne, mondjuk úgy egy héten belül :)
Update: CIB-nél azt mondták, hogy ez a küldő bank díja lehet, amit a küldő fél (Moneybookers) nem vállalt, úgyhogy tényleg a Commerzbank a ludas.
Sziasztok!
2 számot kér a mb tőlem cashout-nál. Most nem tudom már, mi a nevük, mert közben befizettem egy másik terembe a pénzt. Ti biztos tudjátok, miről beszélek. Milyen számok ezek? Mert én nem tudom. :(
Sziasztok!
2 számot kér a mb tőlem cashout-nál. Most nem tudom már, mi a nevük, mert közben befizettem egy másik terembe a pénzt. Ti biztos tudjátok, miről beszélek. Milyen számok ezek? Mert én nem tudom. :(
Egyik a számlaszámod, a másik meg a bankod SWIFT kódja lesz, ha egyre gondolunk.
Azta. Tehát már akkor a bwines megoldás sem jó, hogy beutalok 100$-t, és fogadgatok és kiutalok 95$-t. Szóval ezt így nem lehet?
Ha nem teszed fel a teljes összeget, akkor nem!
VIGYÁZAT!!!
Bwinre ha beutaltok valamennyi pénzt, addig nem engedi kivenni, amíg legalább 1X meg nem forgattad az összeget !!!
Nem lehet kiutalni MB megkerülésére, nehogy ilyen célból beutaljatok!!!
€21-em volt bent, ki akartam szedni, de €30 a min kivét, tehát tettem be €10-et, hogy ki tudjam venni. Erre 3X visszadobták a cashoutot, mire írtak, hogy mi a szitu. Tegyek még €10 tétet, hogy kiutalhassam :(
Kapják be!
Hát remélem Fejes hogy így van ahogy mondtad, mert ameddig nincs magyar bankja a MOneybookers-nek, addig elég rossz a kifizetés téma. Szóval remélem hogy úgy van ahogy mondod, hogy nem kell beforgatni a befizetett pénzt, ha valaki tudna erről többet mondani vagy alátámasztani, kérem írjon. Nah üdv
Hozzáadtam a kártyám az MB-s számlámhoz,le is vett x összeget!
Hova kell beírni ezt az összeget,sehol nem találom?Vagy annyi volt?