Mindemellett ami igazán durva, hogy az átutalás közlemény rovatában szerepel HUF-ban az összeg, amit elutalt az mb, ez pedig 8K-val több, mint, amit az otp jóváírt.
Amúgy meg nem hiszem, hogy egyetlen nemzetközi utalás kerülhet 8K-ba, ráadásul úgy, hogy ez az utalt összeg 20%-a.
Mindegy, tényleg érdekel, hogy ki mit vont le, fel is fogom hívni az otp-t.
Ne az OTP-t vagy az MB-t hívd, hanem a Commerzbankot! Tényleg furcsa, hogy a sok hozzászólásból nem tisztult ki a kép számodra. A MB az utalás közleményeként azt az összeget mutatja, amit ők az útjára bocsátottak. Ebből a Commerzbank fogja levonni a 8 ezret, nem számít az utalás összege. Persze nem tudom, hogy 8K alatti összegeknél például mi a helyzet, de a legfrissebb információim ezek.
Bakker, későn olvastam. Ma utaltam én is ki bankszámlára. Meddig lehet visszavonni a tranzakciót?
Bakker, későn olvastam. Ma utaltam én is ki bankszámlára. Meddig lehet visszavonni a tranzakciót?
Megnéztem, de már nem tudok semmit sem csinálni. Inkább kikértem bankszla-ra, minthogy kártyára kértem volna. Amiért ugye nem vontak volna le semmit.
Kifizettem én is a tanulópénzt. :(
utalás
Sziasztok!
A mai napon utaltam 1500Ft-ot a moneybookers számlámra az OTP-s számlámról!
Az lenne a kérdésem hogy egyből mínusszal fogok indulni mert a banki költség terhelésként fog megjelenni a számlámon?
Illetve ha igen akkor kb mennyi lesz majd a terhelés, és azt késöbb az esetlegesen beérkező pénzből azonnal le fogják vonni vagy hogy megy ez?
Köszönöm a választ!
Több kérdést kaptam pü és email formájában, reményeim szerint mindenkinek válaszoltam is. Ha vki nem kapta meg, vagy egyéb kérdése van, írjon.
Ne az OTP-t vagy az MB-t hívd, hanem a Commerzbankot! Tényleg furcsa, hogy a sok hozzászólásból nem tisztult ki a kép számodra. A MB az utalás közleményeként azt az összeget mutatja, amit ők az útjára bocsátottak. Ebből a Commerzbank fogja levonni a 8 ezret, nem számít az utalás összege. Persze nem tudom, hogy 8K alatti összegeknél például mi a helyzet, de a legfrissebb információim ezek.
Ez jő ötlet. Tehát ha regisztrálok a bwin.hu-ra, tudok MB-vel befizetni és bankszálára kifizetni anélkül, hogy először bankszáláról kéne beutalnom vagy ilyesmi? Nem banolnak, ha nem fogadok/játszok náluk valamennyit?
VIGYÁZAT!!!
Bwinre ha beutaltok valamennyi pénzt, addig nem engedi kivenni, amíg legalább 1X meg nem forgattad az összeget !!!
Nem lehet kiutalni MB megkerülésére, nehogy ilyen célból beutaljatok!!!
€21-em volt bent, ki akartam szedni, de €30 a min kivét, tehát tettem be €10-et, hogy ki tudjam venni. Erre 3X visszadobták a cashoutot, mire írtak, hogy mi a szitu. Tegyek még €10 tétet, hogy kiutalhassam :(
Kapják be!