vinczesz
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 22. 10:22

Mindemellett ami igazán durva, hogy az átutalás közlemény rovatában szerepel HUF-ban az összeg, amit elutalt az mb, ez pedig 8K-val több, mint, amit az otp jóváírt.
Amúgy meg nem hiszem, hogy egyetlen nemzetközi utalás kerülhet 8K-ba, ráadásul úgy, hogy ez az utalt összeg 20%-a.

Mindegy, tényleg érdekel, hogy ki mit vont le, fel is fogom hívni az otp-t.

Ne az OTP-t vagy az MB-t hívd, hanem a Commerzbankot! Tényleg furcsa, hogy a sok hozzászólásból nem tisztult ki a kép számodra. A MB az utalás közleményeként azt az összeget mutatja, amit ők az útjára bocsátottak. Ebből a Commerzbank fogja levonni a 8 ezret, nem számít az utalás összege. Persze nem tudom, hogy 8K alatti összegeknél például mi a helyzet, de a legfrissebb információim ezek.

bojanika
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 22. 10:36

Ne az OTP-t vagy az MB-t hívd, hanem a Commerzbankot! Tényleg furcsa, hogy a sok hozzászólásból nem tisztult ki a kép számodra. A MB az utalás közleményeként azt az összeget mutatja, amit ők az útjára bocsátottak. Ebből a Commerzbank fogja levonni a 8 ezret, nem számít az utalás összege. Persze nem tudom, hogy 8K alatti összegeknél például mi a helyzet, de a legfrissebb információim ezek.

No igen, jogos.
Valójában annyi történt, hogy amikor elkezdődött a mizéria, akkor is voltak ellentétes hírek, vonnak, nem vonnak, stb. A végeredményen amúgy nem változtatott volna a dolog, mert mindenképpen kellett kivennem pénzt, tehát ha biztos vagyok benne, hogy vonnak, akkor is veszek ki (mondjuk, akkor kicsit többet, hogy kisebb legyen a százalékos veszteség). No matter, így megy ez.

A levonásról:
10K alatti kiutalások esetén nem vontak pénzt (tapasztalati összegzés).

A változásokról:
A moneybookers szerint két héten belül meg fog oldódni a szitu, lesz újra magyar bankszámlájuk - éljen.
Sőt, hogy ne csaka bosszúság legyen kisebb, hanem örülni is legyen okunk: decemberre ígérik, hogy igényelhetünk plastik kártyát az mb-s számlához, amit szabadon használhatunk. Boldogság.

naggeri
2008. okt. 22. 10:40

Bakker, későn olvastam. Ma utaltam én is ki bankszámlára. Meddig lehet visszavonni a tranzakciót?

bojanika
Válasz naggeri kommentjére
2008. okt. 22. 10:44

Bakker, későn olvastam. Ma utaltam én is ki bankszámlára. Meddig lehet visszavonni a tranzakciót?

Nem tudom, de sztem annyira azért nem kapkodnak odaát... :(

naggeri
2008. okt. 22. 10:56

Megnéztem, de már nem tudok semmit sem csinálni. Inkább kikértem bankszla-ra, minthogy kártyára kértem volna. Amiért ugye nem vontak volna le semmit.
Kifizettem én is a tanulópénzt. :(

zsoca27
Válasz naggeri kommentjére
2008. okt. 22. 19:31

utalás

Sziasztok!

A mai napon utaltam 1500Ft-ot a moneybookers számlámra az OTP-s számlámról!
Az lenne a kérdésem hogy egyből mínusszal fogok indulni mert a banki költség terhelésként fog megjelenni a számlámon?
Illetve ha igen akkor kb mennyi lesz majd a terhelés, és azt késöbb az esetlegesen beérkező pénzből azonnal le fogják vonni vagy hogy megy ez?

Köszönöm a választ!

bojanika
Válasz zsoca27 kommentjére
2008. okt. 23. 8:24

Több kérdést kaptam pü és email formájában, reményeim szerint mindenkinek válaszoltam is. Ha vki nem kapta meg, vagy egyéb kérdése van, írjon.

MScarn
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 23. 16:05

Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy a Commerzbank vonja le ezt a pénzt. Nemzetközi utalásoknál a fogadó bank is szereti leszedni a sápját, ezt a hazaiakból is simán kinézem. Egyébként miért lenne forintban is kerek 8000?
CIB-től indítottam egyszer egy nemzetközi utalást, ott az ügyintéző direkt rákérdezett, hogy az ő díjukon kívül vállalom az egyéb felmerülő költségeket (többi bank díját) vagy azt inkább a fogadó fél fizesse.
Update: CIB-nél azt mondták, hogy ez a küldő bank díja lehet, amit a küldő fél (Moneybookers) nem vállalt, úgyhogy tényleg a Commerzbank a ludas.

Chryss85
Válasz andree kommentjére
2008. okt. 24. 1:03

Ez jő ötlet. Tehát ha regisztrálok a bwin.hu-ra, tudok MB-vel befizetni és bankszálára kifizetni anélkül, hogy először bankszáláról kéne beutalnom vagy ilyesmi? Nem banolnak, ha nem fogadok/játszok náluk valamennyit?

VIGYÁZAT!!!

Bwinre ha beutaltok valamennyi pénzt, addig nem engedi kivenni, amíg legalább 1X meg nem forgattad az összeget !!!
Nem lehet kiutalni MB megkerülésére, nehogy ilyen célból beutaljatok!!!

€21-em volt bent, ki akartam szedni, de €30 a min kivét, tehát tettem be €10-et, hogy ki tudjam venni. Erre 3X visszadobták a cashoutot, mire írtak, hogy mi a szitu. Tegyek még €10 tétet, hogy kiutalhassam :(
Kapják be!

andree
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. okt. 24. 1:14

VIGYÁZAT!!!

Bwinre ha beutaltok valamennyi pénzt, addig nem engedi kivenni, amíg legalább 1X meg nem forgattad az összeget !!!
Nem lehet kiutalni MB megkerülésére, nehogy ilyen célból beutaljatok!!!

€21-em volt bent, ki akartam szedni, de €30 a min kivét, tehát tettem be €10-et, hogy ki tudjam venni. Erre 3X visszadobták a cashoutot, mire írtak, hogy mi a szitu. Tegyek még €10 tétet, hogy kiutalhassam :(
Kapják be!

Köszi, hogy szóltál! Szerencsére közben halad a Neteller accountom létrehozása, így nem kell kerülőutakra kényszerülnöm.

Élő ügyfélszolgálat