Rossz hírem van. Az MB support sokszor elég lassú. Persze az adott szitutól is függ, de nekem például zárolták a számlám, azon a jogcímen, hogy külföldi IP-ről be akartak törni, és hogy küldjem az irataim. El is küldtem, majd nagy csend 6-7 munkanapon át, erre megint írtam nekik, és mondták, hogy ok, de változtassak primary emailt, meg jelszót, és utána feloldják. Ezt megtettem 3 napja, de még mindig nincs feloldva a számlám.
Egy szó mint száz, rohadt lassúak, nem sietik el a dolgot.
Nekem is ugyanez volt, hogy külföldi IP miatt zárolták és papirokat kértek. Mivel egy hétig nem történt utána semmi, az emailjeimre se válaszoltak, felhivtam őket, amikoris közölték, hogy változtassam meg a primary emailem. Ez meg is történt, de miután pár napig megint nem hallottam felőlük, felhivtam őket újra. Erre mondja a supportos csaj, hogy ez az emailes izé nem elég, csináljak egy új accountot, és majd átküldik a pénzem oda. Mondanom se kell, hogy megint nem történt napokig semmi, úgyhogy nagy idegességemben kérdőre vontam őket emailen keresztül, hogy mi az hogy ezekről úgy kell értesülnöm, hogy felhivom őket, nem pedig ők irják meg.. Érdekes módon még aznap ott volt a pénz az új számlán, csupán 2 és fél hét kellett hozzá:D
lehet kiutalni másnak a visa kártyájára? (a lényeg, hogy nem az én nevem van rajta!) lehetséges?
Szerintetek ha BWIN-re beutalok 300$-t (60k huf) mondjuk játszogatok ott egy kicsit és sportfogadás és mondjuk én aztmondom hogy 58.000-nél kiveszem, akkor engedi? Banki átutalással természetesen... Náluk erről nem olvastam semmit, hogy akadályba lenne, csak amikor sor kerülne a kiutalásra nehogy belekössenek... Kérem aki tud, segítsen. Üdv
Szerintetek ha BWIN-re beutalok 300$-t (60k huf) mondjuk játszogatok ott egy kicsit és sportfogadás és mondjuk én aztmondom hogy 58.000-nél kiveszem, akkor engedi? Banki átutalással természetesen... Náluk erről nem olvastam semmit, hogy akadályba lenne, csak amikor sor kerülne a kiutalásra nehogy belekössenek... Kérem aki tud, segítsen. Üdv
Oké köszi. Remélem nem lesz belőle semmi fennakadás. Továbbra is szép napot!
Nekem is gondok vannak a support lassúságával. Már 2 hete nincs semmi az elveszett kiutalásom ügyében. Kezdek ideges lenni. Az a baj h nem vagyok perfekt angolból és tapasztalatom szerint a vonal is mindíg szar ezért nem hivogattam őket eddig telefonon, de a köv lépés az lesz.
Nekem is gondok vannak a support lassúságával. Már 2 hete nincs semmi az elveszett kiutalásom ügyében. Kezdek ideges lenni. Az a baj h nem vagyok perfekt angolból és tapasztalatom szerint a vonal is mindíg szar ezért nem hivogattam őket eddig telefonon, de a köv lépés az lesz.
Cashout
Valaki kérdezte, hogy milyen bankszámlám van stb.. a válasz : OTP-s a számlám, és számlaszámra utaltam ki 500$-t, tehét MB-m az $ alapu. multhét szerdán vettem le és ma reggel jött meg 90.200HUF. Ebből következik, hogy még él a 8k minusz baxa meg.
Valaki kérdezte, hogy milyen bankszámlám van stb.. a válasz : OTP-s a számlám, és számlaszámra utaltam ki 500$-t, tehét MB-m az $ alapu. multhét szerdán vettem le és ma reggel jött meg 90.200HUF. Ebből következik, hogy még él a 8k minusz baxa meg.