vinczesz
Válasz High_TT kommentjére
2008. okt. 31. 12:25

én használgatom és egyszer se vontak le csak azt a minimális Fee-t.Ami nem sokat számít

Bankszámlára vagy kártyára kérted ki?

Kuba
Válasz tonymontana19 kommentjére
2008. okt. 31. 12:25

Most akkor ez hogy is van? Valakinek levon, valakinek nem???

Hát igen, sajnos ez van. Ahogy olvasgatom a forumokat, még senki se tudta megmondani előre, hogy levonnak e 8k-t.

High_TT
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 31. 12:34

Bankszámlára vagy kártyára kérted ki?

Számlára

fejes1988
Válasz High_TT kommentjére
2008. okt. 31. 13:58

Hali!
Zárolták a számlámat. Oh de jókor, holnap indul a cash race...csak gyorsan, ez mit takar?
"Proof of address such as recent utility bill or bank statement; "
milyen cím érdekli? köszi a választ!

Kepees
Válasz fejes1988 kommentjére
2008. okt. 31. 14:04

Hali!
"Proof of address such as recent utility bill or bank statement; "
milyen cím érdekli? köszi a választ!

Igazolnod kell a lakcímedet.Megteheted ezt: közüzemi számlával, vagy bankszámlakivonattal(amiken rajta van a lakcímed)

fejes1988
Válasz Kepees kommentjére
2008. okt. 31. 14:23

Igazolnod kell a lakcímedet.Megteheted ezt: közüzemi számlával, vagy bankszámlakivonattal(amiken rajta van a lakcímed)

jól van, köszi..elküldtem a szem.ig. elölről hátulról, plusz a lakcím igazolót. elég lesz remélem..holnap race, kell a lé

fejes1988
2008. okt. 31. 15:18

Akit már zároltak..kb mennyi idő alatt oldották fel?

fejes1988
2008. okt. 31. 16:00

Pls valaki, fontos lenne......

varga
Válasz Kuba kommentjére
2008. okt. 31. 21:24

Hali, ugyan ez a problémám volt hosszúhétvégén. Admin bácsi kedves volt és azonnal lerázott, állítasa szerint ez nem lehetséges. Pénzt amit kaptál vagy visszaküldöd vagy elvásárlod, esetleg bankszámlára kiutalod. Mást nem tudsz vele kezdeni. Sajnos mivel azt hitte itt az admin, hogy "lopni" akarok szaros 10$-t igy meg kellett várnom a hétfőt, hogy kinyisson a bank és toljak MB-re Kp-t. Tehát csak ha másféle pénzt töltesz vagy kapsz MB-re, azt tudod Pokerba ölni..

Már kiutaltam számlára, igaz így buktam 400 kemény magyar valutát. :)
Üdv,
Varga

want2push
Válasz varga kommentjére
2008. okt. 31. 21:44

Akit már zároltak..kb mennyi idő alatt oldották fel?

Pls valaki, fontos lenne......

Rossz hírem van. Az MB support sokszor elég lassú. Persze az adott szitutól is függ, de nekem például zárolták a számlám, azon a jogcímen, hogy külföldi IP-ről be akartak törni, és hogy küldjem az irataim. El is küldtem, majd nagy csend 6-7 munkanapon át, erre megint írtam nekik, és mondták, hogy ok, de változtassak primary emailt, meg jelszót, és utána feloldják. Ezt megtettem 3 napja, de még mindig nincs feloldva a számlám.

Egy szó mint száz, rohadt lassúak, nem sietik el a dolgot.

Élő ügyfélszolgálat