Sziasztok,
Próbálok Everestre befizetni, de nem igazán megy. Dombornyomott Mastercardom van Unicreditnél. MB-nél minden verified, a címem, a kártyám, és a bankszámlám is, limitem valahol 2 millió Ft fölött van. (Forintosra sikerült, kártya verifikáció után már késő volt és nem tudtam megváltoztatni)
Namost az a gond, hogy egy ismerősömtől kaptam pénzt MB-n keresztül, és ezt akarom befizetni, de nem engedélyezni, mert nem gaming célra lett betéve. Valahogy lehetne ezen segíteni?
Üdv.
segitség kéne
sziasztok. az a helyzet, hogy nagyon kéne a pénzem MBröl, de a 8kt nem szeretném kifizetni. ha esetleg valaki tudna segiteni nekem, azt nagyon megköszönném. ugy gondoltam, hogy valahol pesten összefutunk, viszek laptopot meg netet, beülünk vhova és átküldünk MBn 77k Ft-t és én 75k Ft-t kérnék kp-ben. ha esetleg vk tudna segiteni akkor légyszi irjon privát üzit. köszi szépen.
Kipróbáltam az otp junioros megoldást az előbb.
Ennek is ugyanannyi idő kell hogy megérkezzen a pénz mint a banki átutalásnál?
Az itt lévő limit mitől függ? Csak ~350 eurót engedett utalni.
Más:
elveszett egy visszautalásom, és már lassan 2 hete tökölnek vele. Újabb negatív következménye a magyar kapcsolat megszűnésének. Azt írták hogy meg kell vizsgálni minden bankot amin keresztül ment a pénz. Gondolom a nemzetközi átutalás miatt ez több idő. Még szerencse h csak egy 20-ast utaltam ki próbaképp.
Sajnos nem kaptam választ a kérdésemre, viszont megosztom az én tapasztalatom. Múlt hét vasárnap reggel kértem ki 100 dollárt (USD-s MB számla) a CIB-es forint számlámra, ami a mai nap reggel érkezett meg, méghozzá 21430 Ft formájában. Hátha ez segít valakinek.
Sziasztok,
Namost az a gond, hogy egy ismerősömtől kaptam pénzt MB-n keresztül, és ezt akarom befizetni, de nem engedélyezni, mert nem gaming célra lett betéve. Valahogy lehetne ezen segíteni?
Üdv.
Cashout
Amúgy kiváncsiságból utaltam ki MB-ről OTP-s számlára 7.800Ft-ot, hogy ilyenkor mi történik. Levonják e a 8k-t :). hát ma megjött egyben a lé és nem tartozom a banknak. igy ma utaltam ki 500$-t remélem azzal se lesz gond.
Szeva Kuba. Majd légyszi írd már meg hogy levontak-e még 8000 forintot. Meg milyen banknál vagy, és milyen pénznemed van az MB-nél. Én is kiakarom már utalni a pénzt, de a 8k levonás miatt nem igazán akarom. Szóval aki tud segítsen hogy vonnak-e még le 8k, és ha igen kiknek... köszi üdv
Amúgy kiváncsiságból utaltam ki MB-ről OTP-s számlára 7.800Ft-ot, hogy ilyenkor mi történik. Levonják e a 8k-t :). hát ma megjött egyben a lé és nem tartozom a banknak. igy ma utaltam ki 500$-t remélem azzal se lesz gond.
én használgatom és egyszer se vontak le csak azt a minimális Fee-t.Ami nem sokat számít
Most akkor ez hogy is van? Valakinek levon, valakinek nem???