az a baj hogy nekem digitálisfényképezőm nincsen
Kb. mennyi idő alatt fogadják/utasítják el az elküldött dokumentumokat?
Kb. mennyi idő alatt fogadják/utasítják el az elküldött dokumentumokat?
Moneybookersen szeretnéd? vagy vmelyik teremben? ha MB-n, akkor menj a bal felső fülre..SEND MONEY--->beírod az összeget, következő lépcső az e-mail cím, és kész
Hi.
Pénzt szeretnék átküldeni egyik ismerősömnek. Hogyan kell?
Köszi.
Hi.
Pénzt szeretnék átküldeni egyik ismerősömnek. Hogyan kell?
Köszi.
Szóval, hogy lásd is :D
MB-n bal oldalt felül SEND MONEY,összeg, email cím, és kész
Aki a netellerel már lerendezte az adatok fénymásolatának az átküldését (személyi meg bankszámla kivonat) az leírná nekem pontosan lépésről lépésre hogy hogyan csinálta meg mert én már 3x elküldtem nekik jpeg formátumban úgy hogy látszott az összes sarka és még mindig elutasítják.
tegyél be egy bankszámlakivonatot vagy közüzemi számlát a scannerbe, ha bankszámlaszámok vannak benne, azt painttel takard ki.
ezt követően tedd be a személyi igazolványod és a lakcímkártyád a scannerbe. scanneld be mindkét oldalát (összesen 4 kártya), és lehetőleg paintben szerkeszd úgy, hogy 1 képen legyenek (kivágás, beillesztés stb.). ha útlevelet scannelsz, akkor vigyázz, hogy minden szám rajta legyen, különben visszaküldik. útlevelet, személyit vagy jogosítványt fogadnak el.
ezt követően küldd el az identity-s e-mail címükre a képeket és magyarázd el, hogy melyik képen mit láthatnak, illetve hogy a közüzemi számlán/bankszámlakivonaton látható a címed, emellett hogy a +36xx xxx xxxx telefonszámon érhetnek el.
felhívnak, visszakérdezik minden adatodat és a security questionod válaszát, majd aktiválnak.
Most chateltem velük csak a személyi hátulját kell már csak elküldeni, remélem aztán már nem szívóznak!
szerintetek milyen pénznemben érdemes accot nyitni?