szerintem olyat amiben játszol
Hát ez remek volt!
Felhívtak végre telefonon, hogy feltegyenek pár kérdést, de nem tudom milyen telefonvonalon, mert folyamatosan sípolt, meg kattogott.
Még szerencse, hogy hívott egy tolmácsot, mert a magyar szavakat is alig értettem, és szófoszlányokból próbáltam meg kitalálni, hogy mi a kérdés.
Na mindegy végül is túl vagyok rajta, pár nap volt a dokumentum ellenőrzés – egyébként személyi és upc számla másolatot küldtem, lakcímkártya nélkül, és nem is írtam semmilyen magyarázatot, mivel az új személyin minden rajta van angolul is – és miután befizettem, utána nem sokkal fel is hívtak.
Most várom, hogy elküldjék a kártyát.
Engem is felhívtak.
Minden jól ment egészen az utolsó mondatig, ott egyszerűen nem értettem, mit mind az operátor. Ott tolmácsot kellett hívni, pedig csak annyit akart mondani, hogyha van kérdesem az oldallal kapcsolatban, tegyem fel. :D
Várom a kártyát, remélem még szeptemberben ideér.
Nekem ugyanígy sípolt meg kattogot a háttér.
De érdekes nekem elfogadták a dokumenzumaim, megkérdeztem a live chaten hogy kell e még valamit csinálnom és azt mondta hogy nem kell, ezek szerint föl se fognak hívni hogy egyeztessék az adataim (bár mikor beregisztráltam akkor már felhívtak, de akkor anyu neve titkos kérdésre titkos válasz meg ezek voltak)
lehet már volt, de arra ötlet, hogy először hoyg tegyen rá pénzt az ember? :) van terem amelyik fizet rá ki, ha még nem volt befizu netellerről?
Milyen pénznemben érdemes nyitni, és miért?
Nekem is lenne "pár" kérdésem.
Igazából most az lenne a lényeg, hogy kiszabadítsam a lóvém valahogy a Full Tiltről, így:
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,mert az alábbi mail alapján úgy értelmezem nem fogadták el a dokumentumokat,de pontosan nem értem,mi jó mi nem:
Dear Zsolt
Thank you for your email. We have reviewed your Drivers License and Identity card
Unfortunately the address card is not eligible.
Please provide a recent Utility bill (Gas or electricity or water or internet bill or Bank statement or Credit card statement or Signed & stamped bank letter, Mobile Phone Bills are and Online documents are not accepted) issued within the last 90 days clearly displaying your name and address.
To see a sample of an acceptable Passport, Drivers License and Utility Bill please click here.
Should you have any questions or feel you have received this email in error, please contact us on www.neteller.com
Thank you for choosing NETELLER.
Nos én úgy értem hogy a személyim és a jogsim jó,de nem tudom mi van a lakcímkártyával.
Még a bankszámlakivonatot küldtem el,itt gondolom az volt a gond,hogy nem volt rajta pecsét.Most megpróbálok egy internetelőfizetéses számlát küldeni,mert csak az van az én nevemem,ha nem jó akkor pedig csak be kell hogy fáradjak a bankba,és ott mit kérjek,valami papírt,amin pecsét van,meg igazolják,hogy az ügyfelük vagyok.
Nos én így fordítottam,meg úgy gondolom ez volt a hiba,ha valaki megerősítene vagy megcáfolna azt megköszönném.
Sziasztok!
Még a bankszámlakivonatot küldtem el,itt gondolom az volt a gond,hogy nem volt rajta pecsét.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget,mert az alábbi mail alapján úgy értelmezem nem fogadták el a dokumentumokat,de pontosan nem értem,mi jó mi nem:
Dear Zsolt
Thank you for your email. We have reviewed your Drivers License and Identity card
Unfortunately the address card is not eligible.
Please provide a recent Utility bill (Gas or electricity or water or internet bill or Bank statement or Credit card statement or Signed & stamped bank letter, Mobile Phone Bills are and Online documents are not accepted) issued within the last 90 days clearly displaying your name and address.
To see a sample of an acceptable Passport, Drivers License and Utility Bill please click here.
Should you have any questions or feel you have received this email in error, please contact us on www.neteller.com
Thank you for choosing NETELLER.
Nos én úgy értem hogy a személyim és a jogsim jó,de nem tudom mi van a lakcímkártyával.
Még a bankszámlakivonatot küldtem el,itt gondolom az volt a gond,hogy nem volt rajta pecsét.Most megpróbálok egy internetelőfizetéses számlát küldeni,mert csak az van az én nevemem,ha nem jó akkor pedig csak be kell hogy fáradjak a bankba,és ott mit kérjek,valami papírt,amin pecsét van,meg igazolják,hogy az ügyfelük vagyok.
Nos én így fordítottam,meg úgy gondolom ez volt a hiba,ha valaki megerősítene vagy megcáfolna azt megköszönném.