Overcome85
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. aug. 23. 23:20

Csak annyit még ,h megcsináltam a Neteller accountomat Euro alapúra!
Ezen lehet később változtatni vagy ez örökre így marad?
A másik pedig ,h miért csak 100EUR-t ír maximális feltöltésnek?

zend
2008. aug. 23. 23:28

Anno nekem volt ePassport kártyám,akkor ezek szerint a neteller is ilyen elvek alapján működik?

Calmaces
Válasz zend kommentjére
2008. aug. 23. 23:33

Igen, csak eddig magyaroknak nem lehetett igényelni kb. 2 hónapja van nekünk is.

Overcome85
2008. aug. 23. 23:54

Csak annyit még ,h megcsináltam a Neteller accountomat Euro alapúra!
Ezen lehet később változtatni vagy ez örökre így marad?
A másik pedig ,h miért csak 100EUR-t ír maximális feltöltésnek?

Vki?

Calmaces
2008. aug. 23. 23:58

Szerintem nem lehet változtatni. Limitet nem tudom, szerintem extended számla kell, tehát doksikat kell küldj nekik, addig kártyát sem tudsz igényelni.

krumpli
2008. aug. 24. 0:17

Egyébként ha már biztonságnál tartunk akkor ajánlanék vmit!Ha jól emlékszem te Everesten tolod bár ez máshol is előfordul!
Jó ha beszerzed a Spybot nevű programot!Ez a progi beleszövi magát a gépedbe még a rendszer fájlokba is!Mindent figyel és ha vmi külső hatás változtatni akar vmin azonnal jelenti!Még a windows-t is képes felülírni!:)
Azért mondom ezt mert haverom kódfigyelő vírust talált ezzel a progival az Everset mappályában!!!A billentyűzetet figyeli és screenshot-okat csinál bizonyos időközönként a monitorodról!Ez a progi kizárja ezeket de ha már van ilyen a gépeden akkor ki is tudod irtani vele!
C!

hmmmm
ezt olvasva lefuttattam a spybot keresést, s nekem is talált az everest könyvtárban....................

Blatand
Válasz krumpli kommentjére
2008. aug. 24. 7:22

Én az everesten játszom és ezeket a psogikat honnan lehet beszerezni, hátha nekem is vannak iylen nem oda illő fájlok.

Overcome85
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 24. 10:46

Én megmondtam!Erre tényleg nagyon figyeljetek oda mert ez is közrejátszhat a Moneybookerses botrányokban!Ezek a progik simán tönkretehetnek!
Amúgy itt megtalálod Blatand:
spybot search and destroy torrent search

Csak le kell töltened!Ingyé van!:)

Pl mindíg mondják h ezek a torrent oldalak mennyire biztonságosak!Én letöltöttem a Camtasia studio-t és minden ok volt addig a pontig amig nem kezdtem el a key generatort használni!Na abban volt a virus!!!:)
Spybot barátom egyből leállított mindent és az Avast-al vállvetve szóltak ,h leállítottak minden műveletet mert virust észleltek!

Érdemes beszerezni!

Overcome85
2008. aug. 24. 10:52

Csak annyit kérdeznék ,h a Neteller keres az átváltáson vagy sem?Tegyük fel nekem dollár alapú a CDpoker számlám de a Neteller EURO alapú!Ha befizetek és játszom majd ezt követően kiveszem a nyereményem ami kb $300 akkor azt saját árfolyam szerint visszaváltja EURO-ba?Vagy akár fordítva is lehet pl Boss-on!
Nem bukok ezzel pénzt?
Csak azért mert tegnap EURO alapúra csináltam a Neteller-t pont a Boss miatt mivel valszeg itt fogom nyomni nemsokára ha az MB visszaadja a pénzem!De ha majd tegyük fel Stars-ra fizetek vele?

Valetudox
2008. aug. 24. 11:01

Lehet változtatni, szólnod kell chaten + kiutalni a bentlévő pénzt. Akkor felhívnak és biztonsági ellenőrzések után megszüntetik a számlád. Majd újra regisztrálod magad és ismételten felhívnak. Kb 1 óra alatt lejátszódik a dolog

Élő ügyfélszolgálat