Csak annyit még ,h megcsináltam a Neteller accountomat Euro alapúra!
Ezen lehet később változtatni vagy ez örökre így marad?
A másik pedig ,h miért csak 100EUR-t ír maximális feltöltésnek?
Anno nekem volt ePassport kártyám,akkor ezek szerint a neteller is ilyen elvek alapján működik?
Igen, csak eddig magyaroknak nem lehetett igényelni kb. 2 hónapja van nekünk is.
Csak annyit még ,h megcsináltam a Neteller accountomat Euro alapúra!
Ezen lehet később változtatni vagy ez örökre így marad?
A másik pedig ,h miért csak 100EUR-t ír maximális feltöltésnek?
Szerintem nem lehet változtatni. Limitet nem tudom, szerintem extended számla kell, tehát doksikat kell küldj nekik, addig kártyát sem tudsz igényelni.
Egyébként ha már biztonságnál tartunk akkor ajánlanék vmit!Ha jól emlékszem te Everesten tolod bár ez máshol is előfordul!
Jó ha beszerzed a Spybot nevű programot!Ez a progi beleszövi magát a gépedbe még a rendszer fájlokba is!Mindent figyel és ha vmi külső hatás változtatni akar vmin azonnal jelenti!Még a windows-t is képes felülírni!:)
Azért mondom ezt mert haverom kódfigyelő vírust talált ezzel a progival az Everset mappályában!!!A billentyűzetet figyeli és screenshot-okat csinál bizonyos időközönként a monitorodról!Ez a progi kizárja ezeket de ha már van ilyen a gépeden akkor ki is tudod irtani vele!
C!
Én az everesten játszom és ezeket a psogikat honnan lehet beszerezni, hátha nekem is vannak iylen nem oda illő fájlok.
Én megmondtam!Erre tényleg nagyon figyeljetek oda mert ez is közrejátszhat a Moneybookerses botrányokban!Ezek a progik simán tönkretehetnek!
Amúgy itt megtalálod Blatand:
spybot search and destroy torrent search
Csak le kell töltened!Ingyé van!:)
Pl mindíg mondják h ezek a torrent oldalak mennyire biztonságosak!Én letöltöttem a Camtasia studio-t és minden ok volt addig a pontig amig nem kezdtem el a key generatort használni!Na abban volt a virus!!!:)
Spybot barátom egyből leállított mindent és az Avast-al vállvetve szóltak ,h leállítottak minden műveletet mert virust észleltek!
Érdemes beszerezni!
Csak annyit kérdeznék ,h a Neteller keres az átváltáson vagy sem?Tegyük fel nekem dollár alapú a CDpoker számlám de a Neteller EURO alapú!Ha befizetek és játszom majd ezt követően kiveszem a nyereményem ami kb $300 akkor azt saját árfolyam szerint visszaváltja EURO-ba?Vagy akár fordítva is lehet pl Boss-on!
Nem bukok ezzel pénzt?
Csak azért mert tegnap EURO alapúra csináltam a Neteller-t pont a Boss miatt mivel valszeg itt fogom nyomni nemsokára ha az MB visszaadja a pénzem!De ha majd tegyük fel Stars-ra fizetek vele?
Lehet változtatni, szólnod kell chaten + kiutalni a bentlévő pénzt. Akkor felhívnak és biztonsági ellenőrzések után megszüntetik a számlád. Majd újra regisztrálod magad és ismételten felhívnak. Kb 1 óra alatt lejátszódik a dolog