Overcome85
Válasz Valetudox kommentjére
2008. aug. 24. 11:20

Köszi a választ!Ez azért megnyugtató!Bár most a boss miatt nem változtatom meg mert így tuti nem fut át kétes átváltásokon a money pláne ha meglessz a kártya is hozzá!
Azért kíványcsi lennék ,h váltják a valutát ilyenkor ezek az online pénztárcák?
Ja és nekem max 100EUR-t enged feltölteni addig amíg nem igazolom magam!
Küldeni kell nekik lakcímkártyát meg ilyeneket!Azzal már meg is volnék de kell még nekik vmi amit nem egészen értek!Tudna nekem segíteni vki!?

*A copy of a government-issued photo identity card
and

Ezzel nincs baj ezt elküldtem!

* a utility bill (e.g. an electricity bill) or a paper bank statement displaying your name and address that has been issued within the last 3 months – unfortunately we cannot accept online bank statements.

Ezt nem igazán értem!Milyen bakszámla kivonat kell nekik?

Valetudox
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. aug. 24. 11:40

Én az utolsó havi elszámolást küldtem el a bankomtól + a személyi és lakcím kártyám másolatát. 2 napon belül elfogadták. Ha ezzel megvagy visszaírnak, hogy telefonos adategyeztetés kell még. Ilyenkor érdemes live chaten rájuk szólni, hogy most ráérsz mert akkor azonnal felhívnak és letudod rendezni a dolgot. Ha nem akkor jó pár nap is eltelhet.

GreEko
2008. aug. 24. 11:40

azthiszem olyan amin látszik a neved és a cimed, és nem régebbi mint 3 honap.
de közüzemi számla is jo ;)

Valetudox
2008. aug. 24. 11:42

Biztos, hogy keresnek vele, hisz nekik ez is business része. Viszont pl Starson/betfair en lehet kérni, hogy milyen valutában utalják ki a pénzt így nem buksz rajta annyit.

Blatand
Válasz Valetudox kommentjére
2008. aug. 24. 13:08

ha a mobil számomat kell kérni (lehet idióta kérdés) akkor a
+36- után mit kell írni?

titcar
2008. aug. 24. 13:38

Én megmondtam!Erre tényleg nagyon figyeljetek oda mert ez is közrejátszhat a Moneybookerses botrányokban!Ezek a progik simán tönkretehetnek!
Amúgy itt megtalálod Blatand:
spybot search and destroy torrent search

Csak le kell töltened!Ingyé van!:)

Pl mindíg mondják h ezek a torrent oldalak mennyire biztonságosak!Én letöltöttem a Camtasia studio-t és minden ok volt addig a pontig amig nem kezdtem el a key generatort használni!Na abban volt a virus!!!:)
Spybot barátom egyből leállított mindent és az Avast-al vállvetve szóltak ,h leállítottak minden műveletet mert virust észleltek!

Érdemes beszerezni!

1. legalább ingyenes progikat ne torrentről töltsünk már... :)
2. mi abban olyna meglepő, hogy egy cracket gyanús fájlnak érzékel a vírusírtó lolmár.
3. ez nem csak neked szól, de ha valamihez nem értünk akkor ne okoskodjunk már bele :)

titcar
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 24. 13:40

ha a mobil számomat kell kérni (lehet idióta kérdés) akkor a
+36- után mit kell írni?

pl 701234567

Overcome85
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 24. 15:02

Bocs Titcar én csak segíteni akartam!Egyébként nem kötekedik minden crack-el mert szinte minden progi torrent-es a gépemen!Poker Tracker,Avast,Nero...stb!Egyikkel sem volt gond!
Csak azért írtam ,h más ne szívja meg ilyen vírussal!

zoltanh
2008. aug. 24. 17:22

Magyar ügyintézőjük is van? Csak, mert ha felhívnak telefonon akkor nekem az angol nem valami nagy erősségem. :(

Calmaces
Válasz zoltanh kommentjére
2008. aug. 24. 17:32

Bizony engem valami indiai callcenteres hívott. A csávó törte az angolt rendesen.

Élő ügyfélszolgálat