Köszi a választ!Ez azért megnyugtató!Bár most a boss miatt nem változtatom meg mert így tuti nem fut át kétes átváltásokon a money pláne ha meglessz a kártya is hozzá!
Azért kíványcsi lennék ,h váltják a valutát ilyenkor ezek az online pénztárcák?
Ja és nekem max 100EUR-t enged feltölteni addig amíg nem igazolom magam!
Küldeni kell nekik lakcímkártyát meg ilyeneket!Azzal már meg is volnék de kell még nekik vmi amit nem egészen értek!Tudna nekem segíteni vki!?
*A copy of a government-issued photo identity card
and
Ezzel nincs baj ezt elküldtem!
* a utility bill (e.g. an electricity bill) or a paper bank statement displaying your name and address that has been issued within the last 3 months – unfortunately we cannot accept online bank statements.
Ezt nem igazán értem!Milyen bakszámla kivonat kell nekik?
Én az utolsó havi elszámolást küldtem el a bankomtól + a személyi és lakcím kártyám másolatát. 2 napon belül elfogadták. Ha ezzel megvagy visszaírnak, hogy telefonos adategyeztetés kell még. Ilyenkor érdemes live chaten rájuk szólni, hogy most ráérsz mert akkor azonnal felhívnak és letudod rendezni a dolgot. Ha nem akkor jó pár nap is eltelhet.
azthiszem olyan amin látszik a neved és a cimed, és nem régebbi mint 3 honap.
de közüzemi számla is jo ;)
Biztos, hogy keresnek vele, hisz nekik ez is business része. Viszont pl Starson/betfair en lehet kérni, hogy milyen valutában utalják ki a pénzt így nem buksz rajta annyit.
ha a mobil számomat kell kérni (lehet idióta kérdés) akkor a
+36- után mit kell írni?
Én megmondtam!Erre tényleg nagyon figyeljetek oda mert ez is közrejátszhat a Moneybookerses botrányokban!Ezek a progik simán tönkretehetnek!
Amúgy itt megtalálod Blatand:
spybot search and destroy torrent search
Csak le kell töltened!Ingyé van!:)
Pl mindíg mondják h ezek a torrent oldalak mennyire biztonságosak!Én letöltöttem a Camtasia studio-t és minden ok volt addig a pontig amig nem kezdtem el a key generatort használni!Na abban volt a virus!!!:)
Spybot barátom egyből leállított mindent és az Avast-al vállvetve szóltak ,h leállítottak minden műveletet mert virust észleltek!
Érdemes beszerezni!
ha a mobil számomat kell kérni (lehet idióta kérdés) akkor a
+36- után mit kell írni?
Bocs Titcar én csak segíteni akartam!Egyébként nem kötekedik minden crack-el mert szinte minden progi torrent-es a gépemen!Poker Tracker,Avast,Nero...stb!Egyikkel sem volt gond!
Csak azért írtam ,h más ne szívja meg ilyen vírussal!
Magyar ügyintézőjük is van? Csak, mert ha felhívnak telefonon akkor nekem az angol nem valami nagy erősségem. :(
Bizony engem valami indiai callcenteres hívott. A csávó törte az angolt rendesen.