Igen a facebook papírok túl vannak árazva, de itt a fő téma a Morgan Stanley bank befektetési tanácsa volt (10 céget ajánlott akik az elmúlt 4évben kiemelkedően teljesítettek). Véleményem szerint egy banknak azt se lehet elhinni amit kérdez, amit reklámoz azt meg főleg nem.
Itthon is jól bereklámozták a devizahitelt.
olvastam a listát, és a 4. helyen ajánlott borgwarnernél dolgoztam. lehet benne valami, elég intenziíven fejlesztget a cég, és jönnek az újabb megrendelések. szóval érdemes lehet elgondolkozni, hogy ezekbe a cégekbe fektessen, akinek van mit :)
...a géntechnologiához és egyéb technikai fejlödéshez meg csak annyit hogy már minden megvan, csak vissza van tartva, mivel az utolsó cseppet is ki akarják sajtolni a mostani dolgokból mint például olaj...(már 50 éve létezik az alternatív meghajtás) ...
Sziasztok.
Nem tudtok véletlenül jó kereskedő oldalt? Régebben a Plus500-at használtam de nem igazán jött be:)
Üdv
Ha valakit érdekelne befektetés,pénzkeresés( napi pár perc munka) akkor írjon privátot.
Üdv
Ha valakit érdekelne befektetés,pénzkeresés( napi pár perc munka) akkor írjon privátot.
Sziasztok.
Nem tudtok véletlenül jó kereskedő oldalt? Régebben a Plus500-at használtam de nem igazán jött be:)
Hali
Zeek-et csinálom majdnem 2hónapja, akit érdekel írjon privátot:)
Ezzel a szöveggel nem fogsz messzire hugyozni.
Nem kell ide a bullshit, elhiszem hogy jó lenne átbaszni pár embert néhány tízezerért, de lehetőleg ne itt, oké?