Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

bandus
Válasz hippiasz kommentjére
2012. máj. 23. 9:43

Igen a facebook papírok túl vannak árazva, de itt a fő téma a Morgan Stanley bank befektetési tanácsa volt (10 céget ajánlott akik az elmúlt 4évben kiemelkedően teljesítettek). Véleményem szerint egy banknak azt se lehet elhinni amit kérdez, amit reklámoz azt meg főleg nem.

Itthon is jól bereklámozták a devizahitelt.

olvastam a listát, és a 4. helyen ajánlott borgwarnernél dolgoztam. lehet benne valami, elég intenziíven fejlesztget a cég, és jönnek az újabb megrendelések. szóval érdemes lehet elgondolkozni, hogy ezekbe a cégekbe fektessen, akinek van mit :)

olegg
Válasz bandus kommentjére
2012. máj. 23. 9:59

olvastam a listát, és a 4. helyen ajánlott borgwarnernél dolgoztam. lehet benne valami, elég intenziíven fejlesztget a cég, és jönnek az újabb megrendelések. szóval érdemes lehet elgondolkozni, hogy ezekbe a cégekbe fektessen, akinek van mit :)

Tényleg? Olvastam, hogy a BorgWarner-nek Győrben is van egy üzeme. Nekem is tetszik a cég, és Tim Manganello, a cég vezérigazgatója nagyon hozzáértő vezető hírében áll (legalábbis a "korrupt banki körök" véleménye szerint). A fő problémájuk szerintem a túl magas európai kitettségük. Ennek ellenére az elmúlt hetekben többször is eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg egy kisebb összeggel beszállok. Talán majd ősszel. Van egy ősi mondás a tőzsdén: "Sell in May, and go away". :-)

Boletus
Válasz Gabiru kommentjére
2012. máj. 23. 10:20

...a géntechnologiához és egyéb technikai fejlödéshez meg csak annyit hogy már minden megvan, csak vissza van tartva, mivel az utolsó cseppet is ki akarják sajtolni a mostani dolgokból mint például olaj...(már 50 éve létezik az alternatív meghajtás) ...

Ez a rész eléggé konteós, lehet hogy túl sok Nemerét olvalstál? :)
A többi részével kb. egyetértek.

Zolido
Válasz Boletus kommentjére
2012. máj. 23. 13:22

Sziasztok.

Nem tudtok véletlenül jó kereskedő oldalt? Régebben a Plus500-at használtam de nem igazán jött be:)

klall
Válasz Zolido kommentjére
2012. máj. 27. 23:28

Üdv
Ha valakit érdekelne befektetés,pénzkeresés( napi pár perc munka) akkor írjon privátot.

hippiasz
Válasz klall kommentjére
2012. máj. 28. 0:40

Üdv
Ha valakit érdekelne befektetés,pénzkeresés( napi pár perc munka) akkor írjon privátot.

Ezzel a szöveggel nem fogsz messzire hugyozni.

akosarko
Válasz Zolido kommentjére
2012. máj. 28. 9:06

Sziasztok.

Nem tudtok véletlenül jó kereskedő oldalt? Régebben a Plus500-at használtam de nem igazán jött be:)

Szia!

Küldtem privátot.

lion
Válasz akosarko kommentjére
2012. máj. 28. 9:37

Hali

Zeek-et csinálom majdnem 2hónapja, akit érdekel írjon privátot:)

klall
Válasz hippiasz kommentjére
2012. máj. 28. 10:53

Ezzel a szöveggel nem fogsz messzire hugyozni.

bocs ,hogy nem vagyok marketinges ügynök , az oldalt meg egyébként sem reklámozhatom magyar nyelven úgyhogy stfu

mikki86
Válasz klall kommentjére
2012. máj. 28. 16:19

Nem kell ide a bullshit, elhiszem hogy jó lenne átbaszni pár embert néhány tízezerért, de lehetőleg ne itt, oké?

Élő ügyfélszolgálat