Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Alternatív befektetési lehetőségek pókereseknek (?)

hippiasz
Válasz olegg kommentjére
2012. máj. 22. 19:16

Igen, számítottam arra, hogy kapni fogok ilyen választ is. Ennek ellenére amit itt leírsz az közhely, általánosítás.
A Morgan Stanley-nek nyilván van valamilyen önző érdeke ezen cégeket "reklámozni", talán éppen azért, mert ők maguk is ezekbe a cégekbe fektettek, és érdekükben áll felhajtani az árfolyamot. Viszont másrészről ezek nagymúltú, jövedelmező cégek, melyeket kár lenne egy kézlegyintéssel elintézni, csak azért mert amerikaiak, és mert egy másik amerikai cég ajánlja őket.

Óriási pofont adott a Morgan Stanley a Facebooknak | Tőzsde | Pénzügy | Világgazdaság Online

redoubtable
Válasz hippiasz kommentjére
2012. máj. 22. 19:22

Horgásztóhoz annyit szólnék hozzá hogy most az EU ad rá támogatást. Barátnőm apjáék is most csináltak egyet.

krgabez
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. máj. 22. 20:16

Régóta jár az agyam valamilyen komolyabb befektetési lehetőségen.
Lehet hogy kicsit elrugaszkodok a realitásoktól, de egy kisebb szabadidőpark, horgásztó kialakításán, vásárlásán gondolkodtam el.
Mivel egymagam kevés vagyok egy ilyen megvalósításához, ezért egy esetleges befektetői csoportot (kb 5 fő) kéne összehozni.
Az itteni pókeresek között sok horgász is van, akinek gondolom megdobogtatná a szívét egy ilyen project.
A vállalkozás mellett természetesen rugalmasan tovább mehetne az online poker is, akár egy ott létesítendő/meglévő halőrházban, amolyan grinder-ház jelleggel...
Véleményem szerint fejenként kb 10 M. FT-ból, plusz vállalkozói hitel felvétellel (Széchenyi hitel) megoldható a dolog.
Tudom kevesen engedhetnek meg egy ekkora befektetést, de van itt elég sok mid-high stakes játékos akinek nem okozna problémát.

En is szeretek pecazni de ez most tul nagy befektetes lenne nekem,de szolj ha megvan a 4ember!

Hz
Válasz Shaikon kommentjére
2012. máj. 22. 23:10

Wow.hosszú ideje az egyik legértelmesebbb hozzászólás ami nem a pókerrel kapcsolatos.Nem hiszem,hogy sokan gondoltatok arra,hogy ivóvizzel öblitjük le a wc-t amig a világ 1 részén szomjan halnak emberek.

Jah, ráadásul úgy, hogy az ide írók nagy része sosem végzett, valamiféle-bármiféle kézzel fogható pruduktumot előállító munkát, eddigi élete során.. ;)

titcar
Válasz hippiasz kommentjére
2012. máj. 22. 23:30

Óriási pofont adott a Morgan Stanley a Facebooknak | Tőzsde | Pénzügy | Világgazdaság Online

szerintem meg csak simán túlárazott volt (és még mindig az), nézzük meg mennyi a bevétele és mennyire árazták a céget...

_Roll_
Válasz titcar kommentjére
2012. máj. 22. 23:45

szerintem meg csak simán túlárazott volt (és még mindig az), nézzük meg mennyi a bevétele és mennyire árazták a céget...

Tőzsdefórum - Zátonyra futhat a Facebook hajója

WARETRAPS
Válasz redoubtable kommentjére
2012. máj. 23. 1:47

Horgásztóhoz annyit szólnék hozzá hogy most az EU ad rá támogatást. Barátnőm apjáék is most csináltak egyet.

tudnál esetleg írni pm-ben valamit a részletekről ? (hová kell fordulni a támogatásért stb)

crazy3317
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. máj. 23. 1:55

tudnál esetleg írni pm-ben valamit a részletekről ? (hová kell fordulni a támogatásért stb)

Polgár Jenőhöz, a hivatalba, a Jenő -höz.

WARETRAPS
Válasz crazy3317 kommentjére
2012. máj. 23. 2:08

Polgár Jenőhöz, a hivatalba, a Jenő -höz.

A Jenőt már régen kib@szták a hivatalból

hippiasz
Válasz titcar kommentjére
2012. máj. 23. 2:19

Igen a facebook papírok túl vannak árazva, de itt a fő téma a Morgan Stanley bank befektetési tanácsa volt (10 céget ajánlott akik az elmúlt 4évben kiemelkedően teljesítettek). Véleményem szerint egy banknak azt se lehet elhinni amit kérdez, amit reklámoz azt meg főleg nem.

Itthon is jól bereklámozták a devizahitelt.

Élő ügyfélszolgálat