Én is tudok fasza befektetést.
A kezdőcsomag ára csak 850Ft.
Tényleg? Olvastam, hogy a BorgWarner-nek Győrben is van egy üzeme. Nekem is tetszik a cég, és Tim Manganello, a cég vezérigazgatója nagyon hozzáértő vezető hírében áll (legalábbis a "korrupt banki körök" véleménye szerint). A fő problémájuk szerintem a túl magas európai kitettségük. Ennek ellenére az elmúlt hetekben többször is eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg egy kisebb összeggel beszállok. Talán majd ősszel. Van egy ősi mondás a tőzsdén: "Sell in May, and go away". :-)
győrben nincs, csak beszállítanak az audinak. oroszlányon van a hazai borgwarner gyár :)
Szia!
Küldtem privátot.
Uinvest részvényekbe fektetett már valaki? Mik a tapasztalatok? Olvasgatom a kapcsolódó blogot is, talán működhet.
Nagyon scam szagú.
Uinvest review - scam warning or a mistake? (uinvest.com.ua)
Arra ezen a linken olvasható a válasz: The official Uinvest statement about UInvest business model
Hali
Zeekrewards nagyon bejön akit érdekel, (napi 5perc) befizetés se kell, beszervezni se, privátba adok elérhetőséget!
üdv
Hali
Zeekrewards nagyon bejön akit érdekel, (napi 5perc) befizetés se kell, beszervezni se, privátba adok elérhetőséget!
üdv
Hali
üdv