ahha
hogy valami értelmes is legyen:
Aki szereti a medve és mackó sajtokat, az próbálja ki a camping 3szög sajtot!
Iszonyat király!!!444négy
ahha
hogy valami értelmes is legyen:
Aki szereti a medve és mackó sajtokat, az próbálja ki a camping 3szög sajtot!
Iszonyat király!!!444négy
Hát nem tudom , én nyitott vagyok általában ,de az első 3 honlap amit kigúgliztam elég vészharang.Az összes sufnituning freeweb style.Nem egy jól menő bizniszre utal.
Lion én nem mondok olyat, hogy "HE":D ,de azért lehetnél részletesebb és egyenes.Pl azt olvastam ,hogy nem feltétel a beszervezés, csapat építés,de előny.Szóval szerintem úgy áll a szekér,hogy anélkül olyan mint freerollozni vs br-el indulni.. Ha ez a helyzet írd le ezt így kereken és lehet,hogy lesz 10-12 vállalkozó szellem ,aki összeáll veled csapatba.De ez a gyere skypera stb...egyszerűen sok.Nulla infóval nem szívesen megy bele az ember a játékba és ha már meghallgatok valakit akkor lehetőséget adok arra ,hogy meggyőzzön és lehet neked jobb a beszélőkéd,mint az én értékelő képességem:) Szóval pontos szitut /számokat és lehet érdekel vkit.
HE?
Írtam olyat hogy szénné nyertem magam?
Azért van a topic, hogy lehetőségeket írjanak bele(gondolom).
pokerbe is csalik az RNG szerinted (tuti):D
Hali
Nem kell beszervezni, lehet.
Napi 1.5%kapsz a befektetett összegre 90napig utána a kamat kamatozik tovább és az induló 100$ bonusra.
Befektetés nélkül 100$ bonus, ez 60napig kamatozik, utána kb 240-250 lesz belőle amiből levonják a 100 indulót és a 140-150-t megkapod, ekkor kell egyszeri 10$ havidíjat befizetni, utána már a kamatokból tudod rendezni. Nagyon röviden, így néz ki:)
többit tényleg privátba vagy skypon ty:)
GL
ekkor kell egyszeri 10$ havidíjat kifizetni
GL
Nem befizetni?
Ujaknak, kezdoknek szolo webkonferencia julius 13. pentek magyar ido szerint 20 orakor: http://meet17847053.adobeconnect.com/july13/
Affiliateknek szolo webkonferencia julius 13-an magyar ido szerint 21 ora 30 perckor: http://meet17847053.adobeconnect.com/affiliate0713/
Ha valakit érdekel akk lehet jönni ,Lendvai Tamás tartja ezeket a konferenciákat(Zeekrewards)
Napi 1.5% kamat?
Hát lol bazdmeg, úgy tűnik bármikor találni elég hülyét aki még mindig beveszi ezt. Mondjuk szűzlányok is lesznek mindig.
Napi 1.5% kamat?
Hát lol bazdmeg, úgy tűnik bármikor találni elég hülyét aki még mindig beveszi ezt. Mondjuk szűzlányok is lesznek mindig.