cnut01
Válasz medgypeti kommentjére
2009. aug. 26. 11:09
FTP-n a Player transfert hogy lehet kikapcsoltatni?
Irj a supportnak (ne a magyarnak), ők vagy egyből kikapcsolják, vagy továbbitják a security teamnek és ők kikapcsolják, vagy pedig irnak egy mailcimet hogy oda irj és azok kapcsolják ki.
Szerk.:
security@fulltiltpoker.com jobb talán nekik (is) egyből.
babyonboard
Válasz medgypeti kommentjére
2009. aug. 26. 11:48
Nincs olyan, hogy biztonságos tárolás. Van biztonságosabb, és van kevésbé biztonságos...
ceewyl
Válasz babyonboard kommentjére
2009. aug. 26. 11:57
Nincs olyan, hogy biztonságos tárolás. Van biztonságosabb, és van kevésbé biztonságos...
Tudsz olyan esetről, amikor a Starson RSA-s számlát feltörtek?
medgypeti
Válasz cnut01 kommentjére
2009. aug. 26. 12:05
Irj a supportnak (ne a magyarnak), ők vagy egyből kikapcsolják, vagy továbbitják a security teamnek és ők kikapcsolják, vagy pedig irnak egy mailcimet hogy oda irj és azok kapcsolják ki.
Szerk.: security@fulltiltpoker.com jobb talán nekik (is) egyből.
Írtam a supportnak korábban, de mivel a RB-et player transferrel kapom ezért az írták nem kapcsolják ki.Mondtam, hogy akkor csak a kimenőt, de azt sem lehet.
babyonboard
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 26. 12:10
Tudsz olyan esetről, amikor a Starson RSA-s számlát feltörtek?
nem. de nincs tökéletes módszer, ez biztos. ugyanis mindent fel lehet törni, más kérdés, hogy érdemes-e. viszont azt már tudom, hogy te RSA-t használsz:)
ceewyl
2009. aug. 26. 12:18
nem. de nincs tökéletes módszer, ez biztos. ugyanis mindent fel lehet törni, más kérdés, hogy érdemes-e. viszont azt már tudom, hogy te RSA-t használsz:)
Persze, a mai világban gyak. bármi elérhető, de amíg nincs példa ilyen feltörésre, addig lehet mondani, hogy biztonságos.
Kb. minden regulár Stars játékos használja, szóval szerintem nem árultam el nagy titkot. :)
babyonboard
2009. aug. 26. 12:24
Persze, a mai világban gyak. bármi elérhető, de amíg nincs példa ilyen feltörésre, addig lehet mondani, hogy biztonságos.
Kb. minden regulár Stars játékos használja, szóval szerintem nem árultam el nagy titkot. :)
Amúgy az RSA nagyon nagy számokat alkalmaz, és azok prímjeit használja. Addig lesz biztonságos, amíg nem találnak egy, a mai prímbontási módszereknél jobbat a matematikusok. Ez persze nyitott kérdés, lehet, hogy más találtak is :)
ceewyl
2009. aug. 26. 12:27
Amúgy az RSA nagyon nagy számokat alkalmaz, és azok prímjeit használja. Addig lesz biztonságos, amíg nem találnak egy, a mai prímbontási módszereknél jobbat a matematikusok. Ez persze nyitott kérdés, lehet, hogy más találtak is :)
Akkor én drukkolok a tudomány ellen. :D:D
addict776
2009. aug. 26. 12:51
szvsz ceewyl jól mondja, az rsa bőven elég jó védelem a többi teremhez képest