Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Bankroll tárolása biztonságos helyen

bravesoul
Válasz medgypeti kommentjére
2009. aug. 26. 11:07

FTP-n a Player transfert hogy lehet kikapcsoltatni?

mail supportnak.

cnut01
2009. aug. 26. 11:09

FTP-n a Player transfert hogy lehet kikapcsoltatni?

Irj a supportnak (ne a magyarnak), ők vagy egyből kikapcsolják, vagy továbbitják a security teamnek és ők kikapcsolják, vagy pedig irnak egy mailcimet hogy oda irj és azok kapcsolják ki.

Szerk.: security@fulltiltpoker.com jobb talán nekik (is) egyből.

babyonboard
2009. aug. 26. 11:48

Nincs olyan, hogy biztonságos tárolás. Van biztonságosabb, és van kevésbé biztonságos...

ceewyl
Válasz babyonboard kommentjére
2009. aug. 26. 11:57

Nincs olyan, hogy biztonságos tárolás. Van biztonságosabb, és van kevésbé biztonságos...

Tudsz olyan esetről, amikor a Starson RSA-s számlát feltörtek?

medgypeti
Válasz cnut01 kommentjére
2009. aug. 26. 12:05

Irj a supportnak (ne a magyarnak), ők vagy egyből kikapcsolják, vagy továbbitják a security teamnek és ők kikapcsolják, vagy pedig irnak egy mailcimet hogy oda irj és azok kapcsolják ki.

Szerk.: security@fulltiltpoker.com jobb talán nekik (is) egyből.

Írtam a supportnak korábban, de mivel a RB-et player transferrel kapom ezért az írták nem kapcsolják ki.Mondtam, hogy akkor csak a kimenőt, de azt sem lehet.

babyonboard
Válasz ceewyl kommentjére
2009. aug. 26. 12:10

Tudsz olyan esetről, amikor a Starson RSA-s számlát feltörtek?

nem. de nincs tökéletes módszer, ez biztos. ugyanis mindent fel lehet törni, más kérdés, hogy érdemes-e. viszont azt már tudom, hogy te RSA-t használsz:)

ceewyl
2009. aug. 26. 12:18

nem. de nincs tökéletes módszer, ez biztos. ugyanis mindent fel lehet törni, más kérdés, hogy érdemes-e. viszont azt már tudom, hogy te RSA-t használsz:)

Persze, a mai világban gyak. bármi elérhető, de amíg nincs példa ilyen feltörésre, addig lehet mondani, hogy biztonságos.

Kb. minden regulár Stars játékos használja, szóval szerintem nem árultam el nagy titkot. :)

babyonboard
2009. aug. 26. 12:24

Persze, a mai világban gyak. bármi elérhető, de amíg nincs példa ilyen feltörésre, addig lehet mondani, hogy biztonságos.

Kb. minden regulár Stars játékos használja, szóval szerintem nem árultam el nagy titkot. :)

Amúgy az RSA nagyon nagy számokat alkalmaz, és azok prímjeit használja. Addig lesz biztonságos, amíg nem találnak egy, a mai prímbontási módszereknél jobbat a matematikusok. Ez persze nyitott kérdés, lehet, hogy más találtak is :)

ceewyl
2009. aug. 26. 12:27

Amúgy az RSA nagyon nagy számokat alkalmaz, és azok prímjeit használja. Addig lesz biztonságos, amíg nem találnak egy, a mai prímbontási módszereknél jobbat a matematikusok. Ez persze nyitott kérdés, lehet, hogy más találtak is :)

Akkor én drukkolok a tudomány ellen. :D:D

addict776
2009. aug. 26. 12:51

szvsz ceewyl jól mondja, az rsa bőven elég jó védelem a többi teremhez képest

Élő ügyfélszolgálat