Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Eladó PS-en néhány ezer USD

szroli
Válasz peter77 kommentjére
2016. márc. 16. 17:48

Ha az árban meg tudunk egyezni,engem érdekelne.

xieung
2016. márc. 16. 18:39

Üdv peter! Hat ne csodalkozz, nem par dolcsit akarsz bizniszelni. Persze hogy gyanus mindenkinek. Mostanaban a magyar arcok eleg sokfele atbszast beujitanak. Csak mert jofejek :) . Az pedig ide sovany, hogy szoktal live pokerelni ;)
Lehet jobb lehet neked is ha nyitsz egy skrillt vagy netellert :)
peace

peter77
Válasz szroli kommentjére
2016. márc. 16. 18:55

nem playmoney, nem T dollár, real USD-ről beszélek.
nemtom hogy kell pivátban üzenni, de ha írsz megadom mobilszámom (vagy Te elküldöd és felhívlak) - lényeg, hogy ide nem fogom kiírni a mobilom - és találkozhatunk nem sos így akár a héten, akár a jövő héten is összefuthatunk
vagy ha küldesz emil címet oda megírom a mobilom

Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián

xieung
2016. márc. 16. 19:07

"
Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián"
nemnem! Ha lehuznak ennyivel az kicsit fajdalmas!

peter77
2016. márc. 16. 19:12

ok, ez igaz

csiga19794
2016. márc. 16. 19:33

"Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián"
OMG! Na ezt neeeee! Szerintem mindenhol sok pénznek számít nem csak az akadémián!
Egyébként GL!

lecso10
Válasz xieung kommentjére
2016. márc. 16. 19:48

"
Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián"
nemnem! Ha lehuznak ennyivel az kicsit fajdalmas!

Hi xieung!

Ez most történt valamelyik nap. Ha nem nagy hadititok, érdekelne,h miért plusszos a call? Vagy misclick volt?

Wildcatfish
2016. márc. 16. 20:00

nem playmoney, nem T dollár, real USD-ről beszélek.
nemtom hogy kell pivátban üzenni, de ha írsz megadom mobilszámom (vagy Te elküldöd és felhívlak) - lényeg, hogy ide nem fogom kiírni a mobilom - és találkozhatunk nem sos így akár a héten, akár a jövő héten is összefuthatunk
vagy ha küldesz emil címet oda megírom a mobilom

Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián

nem kötekedésből de menyit nyerhet vele aki él vele tegyük fel 20K hufot

akinek 20huf jó pénz annak tuti sok az 5K $ mondjuk

akinek 20k huf semmi annak nem biztos hogy sokk 5K$ de nem fog megmozdulni 20K huffért

dr misa
2016. márc. 16. 20:21

pénzmosásra nem rossz megoldás szerintem...., csak ahhoz meg túl kevés...5 millió dollárnál már könnyen el fogod tudni adni..:) még 300-ért is..:)

silvirenzo
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. márc. 16. 20:28

nem kötekedésből de menyit nyerhet vele aki él vele tegyük fel 20K hufot

akinek 20huf jó pénz annak tuti sok az 5K $ mondjuk

akinek 20k huf semmi annak nem biztos hogy sokk 5K$ de nem fog megmozdulni 20K huffért

Pont ugyanerre gondoltam én is h mekkora win-win szitu már hatalmas kockázat nulla nyereség mintha beneveznék évi egyszer egy olyan versenyre ami jócskán a rollom fölött van aztán verseny elején 200BB deepen allin tesznek és 22-esel "hátha flip" alapon bevállalnám a callt. Aztán még ha jól is jövök ki a dologból akkor se nyerek sokat.
Itt is ugyanez a helyzet egyszerűen nem arányos a kockázat a nyereséggel. Ez csak akkor lenne jó mindkét félnek ha hatalmas bizalom párosulna azzal h rövid időn belül folyamatosan forogna a pénz évről évre vagy 5-10 évig.
Így viszont kuka az egész.
Még kisebb kockázat az is ha tippmixen felrakja azt a pénzt egy 1,1x-es szorzós mecsre sőt még azon is többet nyer és ha összehasonlítjuk h egyszeri alkalomról van szó akkor jobban jár. Nem beszélve a kényelemről nincs adminisztráció hívogatás hanem csak bemegy kitölt egy szelvényt.

Élő ügyfélszolgálat