Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Eladó PS-en néhány ezer USD

Buytherest
Válasz Tir-X kommentjére
2016. márc. 17. 13:57

Ezt egyébként hogy tervezted? Leültök a bankfiókban, a biztonsági őrtől kértek két kávét, majd lebonyolítjátok a cserét, de szóltok egy ügyintézőnek is, hogy "Figyu, nézd már meg ezt a köteg pénzt, hogy rendben van-e, mert most hozta nekem a srác. Hogy mi ez? Csak online pókeren nyert pénzt bizniszeltünk, semmi extra."

:D:D

Befizet a számlájára belőle 2*20k hufot random választva. Attól, hogy hülyeség az egész és óriási lol attól még nem kell menni a tömeggel és belekötni mindenbe, Moderátorként pont neked kéne jobb stílust képviselned

nightfury
Válasz Tir-X kommentjére
2016. márc. 17. 15:13

Ezt egyébként hogy tervezted? Leültök a bankfiókban, a biztonsági őrtől kértek két kávét, majd lebonyolítjátok a cserét, de szóltok egy ügyintézőnek is, hogy "Figyu, nézd már meg ezt a köteg pénzt, hogy rendben van-e, mert most hozta nekem a srác. Hogy mi ez? Csak online pókeren nyert pénzt bizniszeltünk, semmi extra."

Ezen sírva röhögtem! :D :D

Wildcatfish
Válasz Buytherest kommentjére
2016. márc. 17. 15:33

Befizet a számlájára belőle 2*20k hufot random választva. Attól, hogy hülyeség az egész és óriási lol attól még nem kell menni a tömeggel és belekötni mindenbe, Moderátorként pont neked kéne jobb stílust képviselned

Mért kell beszoni T-rexnek nem sértő , nem bántó ,csak viccesen felhivta még egy problémára a figyelmet.

peter77
Válasz Tir-X kommentjére
2016. márc. 17. 15:44

esetleg lehet bankos ismerősöm, aki ezt a szívességet megteszi, esetleg csak egy részét be is fizetem a bankszámlámra bankfiókban. Volt már ilyen esetem, ahol a zárt tárgyalóba hozták a nem kevés casht ott megszámolta bankos és megnézte, hogy érvényesek a bankjegyek és még ezer más módon lehet bankfiókban ügyintézni.

De viccnek jó volt olvasni: pont így terveztem a bankfiókban ezeket a mondatokat elmondani amiket leírtál....

Élő ügyfélszolgálat