középárfolyam alatt nem adom, ha nem lesz senki akkor megoldom másképp
nem playmoney, nem T dollár, real USD-ről beszélek.
nemtom hogy kell pivátban üzenni, de ha írsz megadom mobilszámom (vagy Te elküldöd és felhívlak) - lényeg, hogy ide nem fogom kiírni a mobilom - és találkozhatunk nem sos így akár a héten, akár a jövő héten is összefuthatunk
vagy ha küldesz emil címet oda megírom a mobilom
Ui: nem gondoltam,hogy ez sok pénznek számít itt az akadémián
Hi xieung!hali! :) en itt anytwo-val callolok. SB ramtoltal 3,4bb-t. Egy BB-m mar bent van, plusz az ante. Itt nincs mese, megy a call barmivel
Ez most történt valamelyik nap. Ha nem nagy hadititok, érdekelne,h miért plusszos a call? Vagy misclick volt?
nyilván sok pénznek számít, viszont naponta lehet olvasni, hogy magyarok nyertek 5-10-20-30k-kat, szóval úgy gondoltam ez itt mindennapos az akademián, mivel a legtöbb magyar pókeres itt informálódik.
Illetve attlól hogy valaki nyerő nem feltétlen kell 20k hufokat kidobni az ablakon, csakmert éppen többet szeretne váltani.....
Ha az árban meg tudunk egyezni,engem érdekelne.
Ha mást nem, azt elárulod, hogy mi az oka, hogy nem oldod meg skrill vagy neteller-rel a dolgot. Ha egy kicsit nyitottabb vagy és őszinte a szituddal, akkor más is úgy fog reagálni.
Ha ebben nem vagy őszinte, akkor egyértelmű, hogy valami nem tiszta itt és hülye lesz akárki is ilyen kockázattal bizniszelni veled (előbb fogja feltenni a teljes roll-ját a warriors-ra).
Ha mást nem, azt elárulod, hogy mi az oka, hogy nem oldod meg skrill vagy neteller-rel a dolgot. Ha egy kicsit nyitottabb vagy és őszinte a szituddal, akkor más is úgy fog reagálni.
Ha ebben nem vagy őszinte, akkor egyértelmű, hogy valami nem tiszta itt és hülye lesz akárki is ilyen kockázattal bizniszelni veled (előbb fogja feltenni a teljes roll-ját a warriors-ra).
nyilván sok pénznek számít, viszont naponta lehet olvasni, hogy magyarok nyertek 5-10-20-30k-kat, szóval úgy gondoltam ez itt mindennapos az akademián, mivel a legtöbb magyar pókeres itt informálódik.
Illetve attlól hogy valaki nyerő nem feltétlen kell 20k hufokat kidobni az ablakon, csakmert éppen többet szeretne váltani.....
Nekem így egyszerűbb lenne + utána kellene néznem, hogy mik a lehetőségek Neteller és Skrill esetén - ami időigényes és kevés időm van ezzel foglalkozni. Már nem pókerből élek, messze nem vagyok uptodate mindenből.
Semmi gond, ha nem kell senkinek megoldom kiutaással és kész.
2, nyilván egy bankba mennék pl énis, hogy lássam amit hoz HUF-ot, nem hamis...