Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a Cakepoker számlámat, itt a supportal történő levelezés!

Bumbanas
Válasz Dom kommentjére
2008. szept. 30. 14:50

petepanic, Bumbanas és vinczesz kollegák már leírták a javasolt cuccokat.

Persze, az IP buhera a legmacerásabb dolog, de minden megeshet. Sztem ez nem egy "véletlenül" összeszedett trójai követlezménye....
Wifi-t rosszul beállítva meg rengeteget láttam, manapság az egyik legjobban támadható oldal. Nem is tudom használsz-e otthon...

Virtual PC-t használok. Semmi nincs rajta a védelmi cuccokon kívül csak póker.

Wifi-t csak WPA-PSK titkosítással használd, úgy hogy ki van kapcsolva a ssid broadcast! Ha még biztonságosabbá akarod tenni, akkor állítsd be az engedélyezett Mac addresseket! Ha biztonságos, de könnyen megjegyezhető jelszót akarsz, akkor azt tudom ajánlani, amit egy erről szóló előadáson hallottam, ez kedvenc dalod valamelyik sora. Ez "feltörhetetlen":
"Ingyom-bingyom táliber, tutáliber, máliber." :)

vinczesz
Válasz buktar kommentjére
2008. szept. 30. 14:55

Pedig többek között a Pokerstars.com ;) is ilyen.

Egyébként most nem egy zárolt számla aktiválásáról van szó.

Már csak a trükk miatt is. Ha sikerül bejutnod így vagy úgy valakinek az email fiókjába, amelyikről a pókerterembe regisztrált, akkor csak kérsz egy jelszó emlékeztetőt és a terembe is bejutottál. Szóval csak ezt a triviális módszert akartam ezzel említeni. Az, hogy zárolt számla, vagy jelszó tévesztés, részletkérdés.

vinczesz
Válasz vinczesz kommentjére
2008. szept. 30. 14:57

Még az ötletek közé tartozik, hogyha nincs rá szükség (márpedig pókerezés közben nem nagyon van), a "Fájl- és nyomtatómegosztás" szolgáltatást kapcsold ki!

Pepe002
2008. szept. 30. 14:58

Változtatom a jelszavaimat Mátrix számrendszere:D nah azt törjék fel! ha valaki feltöri annak kalapot emelek!

Dom
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. szept. 30. 15:00

Ez "feltörhetetlen":"Ingyom-bingyom táliber, tutáliber, máliber." :)

Már nem! :D

-----------
A Wifi beállítást viszont így, ahogy le vagyon írva.... WPA, vagy WPA2 titkosítással.

titcar
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. szept. 30. 15:04

Wifi-t csak WPA-PSK titkosítással használd, úgy hogy ki van kapcsolva a ssid broadcast! Ha még biztonságosabbá akarod tenni, akkor állítsd be az engedélyezett Mac addresseket! Ha biztonságos, de könnyen megjegyezhető jelszót akarsz, akkor azt tudom ajánlani, amit egy erről szóló előadáson hallottam, ez kedvenc dalod valamelyik sora. Ez "feltörhetetlen":
"Ingyom-bingyom táliber, tutáliber, máliber." :)

valószínűleg nem a szomszédja törte fel az accját, bár persze figyeljünk erre is.

Tibibácsi: reméljük, még elfogják a csirkefogókat. ha nem lesz meg napokon belül a pénz, sztem simán menni fog a csoportos kessout.

buktar
2008. szept. 30. 15:08

Már csak a trükk miatt is. Ha sikerül bejutnod így vagy úgy valakinek az email fiókjába, amelyikről a pókerterembe regisztrált, akkor csak kérsz egy jelszó emlékeztetőt és a terembe is bejutottál. Szóval csak ezt a triviális módszert akartam ezzel említeni. Az, hogy zárolt számla, vagy jelszó tévesztés, részletkérdés.

Ok, akkor egyre gondoltunk.

Polacheck
Válasz Tibibacsi kommentjére
2008. szept. 30. 15:11

Ne csináljatok semmit már dolgoznak rajta az admin-ok.

Tudjuk pontosan, hogy mi történt?

Feltörték a mailboxodat, kértek oda egy jelszót, azzal beléptek, player transfer, cashout?

Tibibacsi
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 30. 15:20

Valahogy így, csak a player transfer után még átjátszották, hogy kinek azt nem tudom. "The majority of your funds were lost at the tables" Ebből nekem az derül ki hogy nem is vizsgálják milyen számlákra játszották át. Pedig elárulom hogy még NL1000-en is eltartott volna egy darabig átjátszani a lóvét, NL1000 fölötti HU asztal meg igen kevés van a Cake-n, igazán meg lehetne nézni a leosztásokat.

ooooobi
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 30. 15:21

irtad h valoszinu az email cimedet tortek fel, ha esetleg kiderul h magyar ip rol jatszottak azok akik athuztak a penzed akkor valszeg valami irigy ismerosre gondolnek es korbeszaglasznek kicsit, privatban irtam h miert gondolom ezt
persze ez csak akkor all ha magyar volt az elkoveto

egyebkent ajanlom mindenkinek h senki se adja meg pontos adatait oldalakon amiket barki megnezhet

Élő ügyfélszolgálat