Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

cervantes
Válasz paulbig kommentjére
2010. ápr. 13. 0:42

gratulalok, hogy visszakaptad talan meg valahol van igazsag...

1blackknight
Válasz cervantes kommentjére
2010. ápr. 13. 0:59

Ez igazán jó hír.
Azért azt jó tudni,hogy komolyan veszik az ilyen eseteket.

Zsipali
Válasz 1blackknight kommentjére
2010. ápr. 13. 2:03

Gratulálok én is, jó látni hogy nem siklanak el csak úgy ilyen dolgok felett!

Littlemage
Válasz Zsipali kommentjére
2010. ápr. 13. 2:57

Gratulalok!Jó ezt olvasni. a topicot kesobb olvastam, addigra mar forditottak, meg minden, de szurkoltam ;).

ravasz
Válasz Littlemage kommentjére
2010. ápr. 13. 3:24

GL

wp sir:)
Mondtam h nem lesz gond.cashout onnan immediately:D

mrweg
Válasz atus85 kommentjére
2010. ápr. 13. 7:20

Most leveszed mindig a pénzt? Vagy milyen biztonsági dologban gondolkodsz?

Hát ahogy írtam is, tuti lesz egy gépem csak pókerezésre amin semmilyen más program nem lesz. Kivéve persze vírusirtó, tűzfal stb. Egyébként viszonylag új rendszer volt amit feltörtek és egy új vírusirtót próbáltam ki (McAfee) ezelőtt mindig nod-ot használtam...
20-25 beülőnél többet nem fogok ezek után bent tartani. Egyébként nagyon szerettem eddig a bodog-ot, rengeteg a fish. Kb nyár végére terveztem a szintlépést 50$-ra, azon a szinten már nincs elég asztal itt, úgyhogy mindenféleképpen léptem volna innen. De addig még maradok szerintem...
Köszi a szurkolást mindenkinek!

pastecopy
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 13. 7:32

Szuper, jo lett a vege, jo hogy nem hagytad annyiban.

Kispagat
Válasz pastecopy kommentjére
2010. ápr. 13. 8:24

Hát igen, semmiképpen nem szabad annyiban hagyni.

Kicsit nehézkes őket elérni, mert a Bodog Poker Security-vel nem lehet direkt beszélni, mindig csak a Supporton keresztül, ahol minden call-centeresnek el kellett magyaráznom a sztorit, mert nem akartak a Security-hez kapcsolni. A kapcsolás mindig 2-3 perc volt, és volt hogy nem volt benn senki.

Valahogy sohasem adtak egy közvetlen számot, és egy embert, akit keresnem kell. Szerintem kb 10 emberrel beszéltem az elmúlt 1 hét alatt.

Tegnap este az utolsó beszélgetés során a hölgy azt a látszatot keltette, hogy direkt ilyen nehezen elérhetőek, gondolom azért, mert aki kitartó, nagyobb eséllyel ártatlan.

Azt mondta nekem, hogy beszéltek a másik nick-kel is, aki hirtelen meggazdagodott, és fel is jelentették.

Amikor tegnap reggel emailt küldtek, hogy hívjuk fel őket, akkor bizakodó lettem, mert lerázni emailben könnyebb lett volna.

Említettem nekik, hogy topic is van a témában, és hogy a játékos Magyarország egyik legnagyobb póker közösségéhez tartozik, szerintem ez is hatott, meg talán az is, hogy igazoltuk nekik, hogy ügyvéd vagyok.

De leginkább szerintem a handek és a körülmények számítottak, meg az, hogy a nick nem cash outolt még.

Tegnap még elkérték ennek a topicnak a linkjét, úgyhogy a továbbiakban csak jót a Bodogról

Nagyon örültem, hogy segíthettem, és sikerrel is jártunk.

Yomb1e
Válasz Kispagat kommentjére
2010. ápr. 13. 8:48

Örömmel hallom én is, hogy jó vége lett a dolognak!

Viszont nem tudom mennyire fogja érezni a hacker a következményeket, mivel az a nick amire átment a pénz csak pár napos volt, és gondolom, hogy nem a saját, valós adatait adta meg. De remélem vhogy megbukik.

nightmare
Válasz Yomb1e kommentjére
2010. ápr. 13. 9:08

En is majd minden nap olvastam a topicot es nagyon orulok, hogy sikerult mindent elintezni.
Gratula, es koszonet Kispagatnak is a segitsegert!

Élő ügyfélszolgálat