Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

zeeporo
Válasz nightmare kommentjére
2010. ápr. 13. 9:52

Naponta vártam a jó hírt, gondolom Te viszonylag jobban. Jól tetted, hogy addig ütötted, amíg meleg. GL.

ironmike
Válasz zeeporo kommentjére
2010. ápr. 13. 10:18

Tényleg le a kalappal mindenkinek aki segített!
És örülök, hogy visszakaptad a lét. :)

Threwory
Válasz ironmike kommentjére
2010. ápr. 13. 10:33

Király!!

Ugy látszik mégis van igazság.

Civilfish
Válasz Threwory kommentjére
2010. ápr. 13. 11:55

Teljesen átéltem a helyzetet, uh csak annyit mondok Mwreg hogy hatalmas grat és köszi Kispagat! :) Cincinatus is elég jó levelet írt az elején, neki is köszönet jár!

mw az volt a mákod hogy hamar észrevetted és nem törtél össze hanem gyorsan írtál nekik. Azt megkérdezhetem hogy honnan volt meg meg a HH, ami alapján tudtad nekik küldeni hogy hol kerssék a pénzedet, persze gondolom hogy amúgy is megtalálták volna de azért nem volt mindegy hogy amit láttak az megegyezett azzal amit te is mondtál!
Nem csak azok a leosztások tárolódnak amiket a saját gépünkön játszunk le? Ha a te gépedről léptek akkor értem hogy ott volt a könyvtárba, de hogy ezt hogy a p*csába csinálták ha nem volt bekapcsolva???

mrweg
Válasz Civilfish kommentjére
2010. ápr. 13. 12:17

Teljesen átéltem a helyzetet, uh csak annyit mondok Mwreg hogy hatalmas grat és köszi Kispagat! :) Cincinatus is elég jó levelet írt az elején, neki is köszönet jár!

mw az volt a mákod hogy hamar észrevetted és nem törtél össze hanem gyorsan írtál nekik. Azt megkérdezhetem hogy honnan volt meg meg a HH, ami alapján tudtad nekik küldeni hogy hol kerssék a pénzedet, persze gondolom hogy amúgy is megtalálták volna de azért nem volt mindegy hogy amit láttak az megegyezett azzal amit te is mondtál!
Nem csak azok a leosztások tárolódnak amiket a saját gépünkön játszunk le? Ha a te gépedről léptek akkor értem hogy ott volt a könyvtárba, de hogy ezt hogy a p*csába csinálták ha nem volt bekapcsolva???

Köszi!
A bodog nem a gépemre menti a hh-kat, hanem a kliensben tudom visszanézni őket. Mindjárt aznap reggel megnéztem őket és egyértelmű volt a dolog. A második levélben már említettem is a nevet akihez átvándorolt a pénz. Nem értem, hogy pontosan mi történt de tuti, hogy nagyon csúnyán betörtek a gépembe.

kisrapi
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 13. 14:05

Köszi!
A bodog nem a gépemre menti a hh-kat, hanem a kliensben tudom visszanézni őket. Mindjárt aznap reggel megnéztem őket és egyértelmű volt a dolog. A második levélben már említettem is a nevet akihez átvándorolt a pénz. Nem értem, hogy pontosan mi történt de tuti, hogy nagyon csúnyán betörtek a gépembe.

Próbáld megtudni az adatait annak aki azt a másik nicket üzemeltette, bár gondolom nem fogják megmondani...de egy próbát megérne

stalkR
Válasz zeeporo kommentjére
2010. ápr. 13. 23:31

Hello,
Nagyjából elolvastam,hogy mi történt, és szép munka volt,hogy visszasikerült szerezni a közel 3 ezer dolcsit ami nem kis pénz... Elismerésem
Nekem egyszer törték vel a FTP accomat de "csak" 30$ környékén volt rajta, átlett utalva másik emberhez , support csak annyit mondott,hogy lezárták az accomat , és ha csináltam keylogger ellenőrzést feloldják ennyi... eszükben sem volt az,hogy visszaadják vagy nem....

mbela33
Válasz kisrapi kommentjére
2010. ápr. 13. 23:31

Azért jó látni, hogy van egy közösség, ahol mindenki egy EMBERKÉNT önzetlenül kiáll egy fórumtársukért, ha az bajba kerül. Csak gratulálni tudok mindenkinek!!!

paulbig
Válasz stalkR kommentjére
2010. ápr. 14. 0:22

stalkR: Tisztában voltak vele, hogy 30 dollárért nem fogsz balhézni :)

attiati
Válasz Kispagat kommentjére
2010. ápr. 14. 0:42

Hát igen, semmiképpen nem szabad annyiban hagyni.

Kicsit nehézkes őket elérni, mert a Bodog Poker Security-vel nem lehet direkt beszélni, mindig csak a Supporton keresztül, ahol minden call-centeresnek el kellett magyaráznom a sztorit, mert nem akartak a Security-hez kapcsolni. A kapcsolás mindig 2-3 perc volt, és volt hogy nem volt benn senki.

Valahogy sohasem adtak egy közvetlen számot, és egy embert, akit keresnem kell. Szerintem kb 10 emberrel beszéltem az elmúlt 1 hét alatt.

Tegnap este az utolsó beszélgetés során a hölgy azt a látszatot keltette, hogy direkt ilyen nehezen elérhetőek, gondolom azért, mert aki kitartó, nagyobb eséllyel ártatlan.

Azt mondta nekem, hogy beszéltek a másik nick-kel is, aki hirtelen meggazdagodott, és fel is jelentették.

Amikor tegnap reggel emailt küldtek, hogy hívjuk fel őket, akkor bizakodó lettem, mert lerázni emailben könnyebb lett volna.

Említettem nekik, hogy topic is van a témában, és hogy a játékos Magyarország egyik legnagyobb póker közösségéhez tartozik, szerintem ez is hatott, meg talán az is, hogy igazoltuk nekik, hogy ügyvéd vagyok.

De leginkább szerintem a handek és a körülmények számítottak, meg az, hogy a nick nem cash outolt még.

Tegnap még elkérték ennek a topicnak a linkjét, úgyhogy a továbbiakban csak jót a Bodogról

Nagyon örültem, hogy segíthettem, és sikerrel is jártunk.

szép munka volt!

Mrweg: azt nem mondták, hogy milyen IP címről jelentkeztek be a számlára?
Mindenképpen írd be légyszi a story utóéletét is!

Élő ügyfélszolgálat