Nokiadoboz
Ez azért ennyire nem egyszerű, ime az APEH hivatalos állásfoglalása:
Póker játékok, póker klubok
"A külföldi szerencsejáték szervező tevékenység Magyarország területén történő terjesztése illegális tevékenységnek minősül. A külföldön interneten szervezett szerencsejátékban való részvételt ugyanakkor sem a szabálysértési, sem a büntetőjog nem szankcionálja, azonban az kizárólag a játékosok döntésétől függően és kockázatukra történhet. A játékban esetlegesen elért nyeremény a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 204. § (1) bekezdésének a) pontja alapján bírósági úton nem érvényesíthető a Magyar Köztársaság területén."
Ami érdekes lehet az az online nyeremény adózása, de gondolom szívesebben leadózza, minthogy az egészet elveszítse:)
Nokiadoboz
Ez azért ennyire nem egyszerű, ime az APEH hivatalos állásfoglalása:
Póker játékok, póker klubok
"A külföldi szerencsejáték szervező tevékenység Magyarország területén történő terjesztése illegális tevékenységnek minősül. A külföldön interneten szervezett szerencsejátékban való részvételt ugyanakkor sem a szabálysértési, sem a büntetőjog nem szankcionálja, azonban az kizárólag a játékosok döntésétől függően és kockázatukra történhet. A játékban esetlegesen elért nyeremény a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény 204. § (1) bekezdésének a) pontja alapján bírósági úton nem érvényesíthető a Magyar Köztársaság területén."
Ami érdekes lehet az az online nyeremény adózása, de gondolom szívesebben leadózza, minthogy az egészet elveszítse:)
A legfontosabb hogy rámenősek legyünk. Persze hogy a levélben lehet kamuzni, hogy Magyarország így, bíróság úgy, hiszen a Bodog supportos tuti nem tudja, hogy mi a helyzet nálunk, de eközben tudnunk kell a korlátainkat is.
Elolvastam a teljes linket...hm mostantól simán nyugodtan online pókerezek:D
"A külföldi szerencsejáték szervező tevékenység Magyarország területén történő terjesztése illegális tevékenységnek minősül. "
Ez amúgy azt jelenti, hogy az összes TV-s pókerreklám illegális?
Legalábbis az APEH szerint:)
Egyébként azt is meg lehetne kérdőjelezni, hogy a póker szerencsejáték-e, mert ha 51 %-ban tudás és 49 %-ban szerencse, akkor már nem minősül annak.
De mindenféleképp korrekt törvényi szabályozásra lenne szükség.
Ennél jobb az arány, de mindig találnak olyan embereket akik ki tudják ezt magyarázni és a póker végül mindig szerencsejáték marad. Na most kicsit elmegyekmert kell a friss levegő:) Majd este visszanézek. Remélem addig lesz pozítív változás szegény ember ügyében. Én sztem kigyilkolnám magam a világból ha a rollomat elvenné valaki és nem tudnák újra építkezni.
Elolvastam a teljes linket...hm mostantól simán nyugodtan online pókerezek:D
"A külföldi szerencsejáték szervező tevékenység Magyarország területén történő terjesztése illegális tevékenységnek minősül. "
Ez amúgy azt jelenti, hogy az összes TV-s pókerreklám illegális?
Remélem addig lesz pozítív változás szegény ember ügyében. Én sztem kigyilkolnám magam a világból ha a rollomat elvenné valaki és nem tudnák újra építkezni.
Na ennyi futás most elég is volt. Szép dolog h nem adod fel, de ez a másfél év akkor is másfél év. Igaz ha egyszer sikerült, sikerülni fog másodszor is, csak iszonyatos türelem kell hozzá. Szerintem ez a nevetés az ilyen "még nem hiszem el, nem fogtam fel, hogy mi történt" kategóriába tartozik. Ha jól értem maradt 2-300 dollárod. Ha $30-os HU Sng-ket toltál ,akkor simán verni fogod az 5-10 dollárosokat és ha elkap egy upswing akkor hamar visszatalálsz a pénzedhez. DE semmiképp ne maradj a bódogon. Inkább nézz körül itt az akadémián és regelj be egy terembe hogy egy kis első befizetés után járó bónuszt is kijáthass.
mrweg
Ne add fel, ha estig nem tesznek semmit, nyugodtan mehet egy topic a 2+2-re, arra odafigyelnek! (Már láttam ilyet hasonló ügyben.)
Hátha az Akadémia is tud segíteni.
Ja és ha chatelsz a supportal rögzítsd!