Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

cincinatus
Válasz Nyuzoo kommentjére
2010. ápr. 7. 13:59

Na, ez már korrektebb válasz.

Lehet, hogy addig is felfüggesztik a számláját, amíg átnézik a handjeit (csak ezt nem kötik az orrunkra).

Ennél kisebb gyanú esetén is simán megteszik.

mrweg
2010. ápr. 7. 13:59

Pár óra alatt és 4 levél után hajlandóak komolyan venni. Nem hívtam őket mert beszélni annyira sem tudok összefüggően angolul mint írni.

BMWE46
2010. ápr. 7. 14:02

Ez nagyon komoly...
Segíteni sajna nem tudok, csak az együttérzésemet kifejezni.
Én gyorsan megváltoztattam a jelszavamat egy igen bonyolultra, nem tudom, hogy ez gátolja e a köcsögöket...

Mit lehet tenni ezek ellen?
Ráadásul most néztem meg itt, az egyik fórumtárs blogjában a videót, az amcsik Iraki "részvételükről" és teljesen padlón vagyok...

mrweg
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. ápr. 7. 14:04

Az e-mail címedet nem törték fel?
Msn-re nem vettél fel valami idegent vagy kevésbé ismert fórumtársat mostanában?
Azért kérdezem mert az én számlámat is magyarok törték fel, és más pókeresnél is próbálkoztak később, szóval rá vannak állva a magyar játékosokra.
Amúgy ne add fel ilyen könnyen, az akadémia segítségével én anno visszakaptam a pénz 45%-át (hogy miért pont annyit és mi van a többivel azt nem részletezték).

Volt egy bodog-os srác akivel msn-eztem pár hete...

titcar
Válasz Nokiadoboz:O kommentjére
2010. ápr. 7. 14:07

eh legjobbakat, reméljük meglesz a zseton

pastecopy
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 14:25

Pár óra alatt és 4 levél után hajlandóak komolyan venni. Nem hívtam őket mert beszélni annyira sem tudok összefüggően angolul mint írni.

Lehet hogy hulyeseg amit irok, de inkabb leirom, hatha szamit valamit.
Szoval fentebb is irtam, hogy a bemasolt levelben csak arrol irnak, hogy megnezik, hogy az adott jatekos osszejatszott-e valakivel. Es ha igen, akkor kitiltjak.
Namost Neked az nem sokat szamit, ha ot ugyan kitiltjak, de Te nem kapod vissza a penzt. Lehet hogy a leveleidben mar irtad nekik, de ha nem en a helyedben ujra nagyon kihangsulyoznam, hogy nem egy sima osszejatszast akarsz jelenteni, hanem hogy a Te penzedet passzoltak at osszejatszassal.

mrweg
Válasz pastecopy kommentjére
2010. ápr. 7. 14:47

Ezt lefordítanátok nekem nagyjából:

Köszönöm a segítségüket, de szeretném felhívni a figyelmüket, hogy valaki az én felhasználónevemmel, az én pénzemet játszotta át az "InTaroAdun" nevű játékosnak, amit szeretnék visszakapni. A ma hajnali hand history-kból minden egyértelműen kiderül! Kérem vizsgálják meg alaposan a történteket!

Ha van még valami ötletetek amit bele lehetne írni akkor szóljatok!

OldRknight
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 14:50

Ezt lefordítanátok nekem nagyjából:

Köszönöm a segítségüket, de szeretném felhívni a figyelmüket, hogy valaki az én felhasználónevemmel, az én pénzemet játszotta át az "InTaroAdun" nevű játékosnak, amit szeretnék visszakapni. A ma hajnali hand history-kból minden egyértelműen kiderül! Kérem vizsgálják meg alaposan a történteket!

Ha van még valami ötletetek amit bele lehetne írni akkor szóljatok!

Azért még azt írd meg, hogy megy 2+2-re a sztori, mert szeretnéd felhívni más játékostársaid figyelmét is, hogy fognak járni és milyen "segítőkész" a bodog ha feltörik az accjukat.

Tibibacsi
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 14:56

Volt egy bodog-os srác akivel msn-eztem pár hete...

Bővebben írnál erről hogy volt? Mert lehet köze van hozzá, nálam is így kezdődött.

Zehy
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. ápr. 7. 14:59

Bővebben írnál erről hogy volt? Mert lehet köze van hozzá, nálam is így kezdődött.

Akkor leírnád te is, h hogy volt, hátha mki tanul vmit, h a jövőben ez ne fordulhasson elő. Köszi!

Élő ügyfélszolgálat