Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

Diabolo
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 12:04

Sajnálom, hogy ez történt veled. Ez szerintem minden pókeres rémálma.
Sajnos érdemben segíteni nem tudok, de mindenképp ajánlanám, hogy vedd fel a kapcsolatot Zolival és/vagy Tibibácsival. Tibibácsinak is volt számlafeltörése a Cake-nél, de már nem emlékszem mi lett a vége a storynak. Azt biztos szívesen elmondják mikkel próbálkoztak és hogy egyáltalán mire számíthatsz.
Sok sikert!

mrweg
Válasz Diabolo kommentjére
2010. ápr. 7. 12:19

Azért érdekes sztori!!!
Hónapokig minden egyes nap hu sng-t játszom, szinte minden nap ugyanabban az időben kezdem a játékot, építem a rollom, pénzt veszek le stb. Sosem játszom magasabb téten, 10 beülőnél nagyobb swingem nincs is. Majd egyik nap hirtelen, órákkal a megszokott játékidő előtt beülők játszani nl1000-re. fél óráig csak ülők és dobálom a lapjaimat, majd egy másik asztalhoz ülve 2 óra leforgása alatt elbukom mindenem (ami nem sok mivel csak 3 beülő), és véletlenül mindent egy fickónak szórom oda. Majd mikor elfogy a pénzem még bent maradok pár leosztást és nézem, hogy hogyan játszanak a pénzemmel. Hónapokig termeltem a rake-et ezeknek a geciknek és amikor bejelentem a nyilvánvaló csalást akkor leráznak és még annyit sem tesznek, hogy utánanéznek!!!

ezah
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 12:37

1.) Ha segitseg kell az angolban szivesen segitek -> PM.

2.) Par hete szamlat akartam nyitni a Titan-on es az udvozlo e-mailben ott viritott a jelszavam!!!!! WTF??? Vissza is irtam a supportnak, hogy akkor most gyorsan felejtsenek el, mert en egy centet sem utalok olyan site-ra, ahol ilyen szinten nem szamit a biztonsag.

Siman el tudom kepzelni, hogy a te jelszavad ilyen modon szerezte meg valaki. Hasznalhatod a legtutibb biztonsagi szoftvereket, ha a site titkositatlanul kuldozgeti a jelszavad a vilaghalon. Utana persze te vagy a hibas, ha valaki elveri a penzed. :(

tylerhungary
Válasz ezah kommentjére
2010. ápr. 7. 12:43

ez nagyon nagyon undorito,el sem tudom kepzelni milyen erzes lehet...
ne hagyd annyiban,remelem megoldodik a dolog...

Tibibacsi
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. ápr. 7. 13:08

Az e-mail címedet nem törték fel?
Msn-re nem vettél fel valami idegent vagy kevésbé ismert fórumtársat mostanában?
Azért kérdezem mert az én számlámat is magyarok törték fel, és más pókeresnél is próbálkoztak később, szóval rá vannak állva a magyar játékosokra.
Amúgy ne add fel ilyen könnyen, az akadémia segítségével én anno visszakaptam a pénz 45%-át (hogy miért pont annyit és mi van a többivel azt nem részletezték).

mrj
Válasz Tibibacsi kommentjére
2010. ápr. 7. 13:17

Az e-mail címedet nem törték fel?
Msn-re nem vettél fel valami idegent vagy kevésbé ismert fórumtársat mostanában?
Azért kérdezem mert az én számlámat is magyarok törték fel, és más pókeresnél is próbálkoztak később, szóval rá vannak állva a magyar játékosokra.
Amúgy ne add fel ilyen könnyen, az akadémia segítségével én anno visszakaptam a pénz 45%-át (hogy miért pont annyit és mi van a többivel azt nem részletezték).

ennek a végét nem akarod leírni részletesen?

emlékszem anno az esetre de ez hogy magyarok volt pl nekem új.

pastecopy
Válasz mrj kommentjére
2010. ápr. 7. 13:37

Ez nagyon durva.
Ha kell meg angol segitseg, abban en is tudok segiteni. Ne add fel, ird le nekik minel reszletesebben, hogy mi tortent.

Az hogy derult ki, hogy mikor milyen asztalhoz "ultel be"? Hogy lattad magadat?

mrweg
Válasz pastecopy kommentjére
2010. ápr. 7. 13:51

Thank you for contacting Bodog Poker Customer Service.

First of all, we wanted to thank you for contacting us about this matter as Bodog puts great value on our player's security and we are committed to providing our customers with the safest online poker experience possible.

Clients who are found playing in a manner that is deemed collusive are dealt with accordingly by being permanently banned from the poker room. With this in mind, we will thoroughly review all the hands in which InTaroAdun participated. If our investigation reveals any evidence suggesting this player was collaborating with one another, or anyone else at their table, we will take action.

Again, we appreciate you bringing this to our attention. Should you ever have another concern such as this in the future, or if you have any other questions, please do not hesitate to contact us at 1-866-909-2237.

If there is anything else we can help you with, please let us know.
Best regards,

pastecopy
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 13:54

Thank you for contacting Bodog Poker Customer Service.

First of all, we wanted to thank you for contacting us about this matter as Bodog puts great value on our player's security and we are committed to providing our customers with the safest online poker experience possible.

Clients who are found playing in a manner that is deemed collusive are dealt with accordingly by being permanently banned from the poker room. With this in mind, we will thoroughly review all the hands in which InTaroAdun participated. If our investigation reveals any evidence suggesting this player was collaborating with one another, or anyone else at their table, we will take action.

Again, we appreciate you bringing this to our attention. Should you ever have another concern such as this in the future, or if you have any other questions, please do not hesitate to contact us at 1-866-909-2237.

If there is anything else we can help you with, please let us know.
Best regards,

Sajnos itt csak azt irja, hogy ha kiderul hogy InTaroAdun osszejatszott valakivel, akkor ot kitiltjak.
Telefonon megprobalod felhivni oket?

Nyuzoo
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 7. 13:55

!

Ha jól értettem kifogjak vizsgalni az ügyedet és ha bármi olyat észlel(tek)nek ami nem frankó akk közbe lépnek.

Várni kell :(

Élő ügyfélszolgálat