Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > FTP account hacked

Heyman
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. ápr. 6. 10:28

uh, hát ez szívás

Maxxxika
2011. ápr. 6. 10:31

Egyébként a Full Tilt gyorsan reagált, megkezdték a nyomozást, már freezeltek is szóval le a kalappal előttük, remélem a hackerek voltak olyan hülyék és még nem cashoutolták a pénzt.

Még FTP-ről ugyan nem cashoutoltam, de gondolom ott is van jópár nap "adatfeldolgozás" részben az ilyen ügyek miatt is, tehát a pénz még FTP-éknél van.

szerk.: akkor mégsem

Polacheck
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. ápr. 6. 10:34

Még FTP-ről ugyan nem cashoutoltam, de gondolom ott is van jópár nap "adatfeldolgozás" részben az ilyen ügyek miatt is, tehát a pénz még FTP-éknél van.-

10mp szokott lenni a cashout. Na jó, néha 1-2 percig is eltart.

Maxxxika
Válasz Polacheck kommentjére
2011. ápr. 6. 10:36

10mp szokott lenni a cashout. Na jó, néha 1-2 percig is eltart.

Akkor csak a stars szívat engem 3-4 napot amikor VISA-ra utalok ki?

Polacheck
2011. ápr. 6. 10:42

Akkor csak a stars szívat engem 3-4 napot amikor VISA-ra utalok ki?

VISA-t nem tudom, ez neteller.

grobipoker
2011. ápr. 6. 10:46

azért fiztettek be hogy az a kártya is társítva legyen az accounthoz és így le is tudják venni a pénzt,ezt gondolom nem engedte a cashier,és ezért hu ztak(a ps nél legalább is befizetés után 48 óráig nem enged pénzt levenni) ha ezt nem tudták valószinüleg nem pókeresek hanem kártyacsalók.(ha pókeres akkor meg fish és a kurv. mama)

Heyman
Válasz grobipoker kommentjére
2011. ápr. 6. 10:47

a pénz még nem juthatott ki a rendszerből, szóval van esély rá hogy visszakapod.

Orang3J3ws99
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 6. 10:59

Sanszos, hogy nem jössz ki veszteséggel a storyból. Még jó, hogy hamar észrevetted! Mi lett volna, a nem tolod az FTP-n 2-3 napig...

Egyébként MB-re PS-ről 2 perc alatt kint van a pénz. És azt hiszem az FTP-ről is 20 perc alatt megoldják. A Visa kártya feltöltés valszeg nem a saját kártyájuk, hanem lopott kártya. Ezért töltötték fel Hozzád, legalábbis ez látszik logikusnak.

Azért durva, hogy néha (sajnos rendszeresen) hallunk ilyesmit. Ha van új infód, akkor postold be!

NitroHUN
Válasz Polacheck kommentjére
2011. ápr. 6. 11:01

Hát most az az infóm, hogy a kártya az lopott volt. Egyelőre nem kaptam vissza pénzt, a Full Tilttel való levelezésem eddigi legnagyobb konklúziója az volt, hogy változtassam meg a jelszavam.

NitroHUN
2011. ápr. 6. 11:05

Rákérdeztem mennyi eséllyel kapom vissza a pénzt, ezt kaptam:

Hello Peter,

Thanks for your mail.

We understand your frustration at the compromise of your account and the loss of your funds.

However, rest assured that Full Tilt Poker are not responsible for this compromise, nor did any aspect of our service contribute to this fraudulent activity.

We are currently in the process of investigating this incident in its entirety - should we be able to recover any of the funds in questions, we will contact you as soon as we have further information.

We greatly appreciate your understanding in this matter. If you have any further questions, please don't hesitate to contact us.

Élő ügyfélszolgálat