ha ki akarják utalni a pénzt, az pár nap. ha átjátszák más usernek az is megvan. akkor nem értem miért nem tudják egyszerűen visszaadni
Ha investigation van az eltarthat 2 hétig is. Mert ilyenkor nem azt csinálják, hogy az aznapot csekkolják le hanem a TELJES full tilt pokeres historydat. Az összes befizetést/kifizetést, mindent. Nekem az Ipokerrel volt hasonló és laza 2 hétig freez voltam.
Ha investigation van az eltarthat 2 hétig is. Mert ilyenkor nem azt csinálják, hogy az aznapot csekkolják le hanem a TELJES full tilt pokeres historydat. Az összes befizetést/kifizetést, mindent. Nekem az Ipokerrel volt hasonló és laza 2 hétig freez voltam.
Igen csak nekem a freeze-emet már feloldották, írták hogy játsszak nyugodtan, kár, hogy az a dolog amivel most játszani tudok az nem online van :D
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtak feltölteni pénzt más kártyájával? Ilyenkor nem kéne blokkolnia az accountot automatikusan?
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtak feltölteni pénzt más kártyájával? Ilyenkor nem kéne blokkolnia az accountot automatikusan?
És arról mit tudni,hogy hogyan törték fel az accot?
miért? ha elveszted a sajátod, akkor haveréról töltesz fel ezért ne blokkoljanak
És arról mit tudni,hogy hogyan törték fel az accot?