Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > FTP account hacked

Heyman
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. ápr. 6. 11:07

ha ki akarják utalni a pénzt, az pár nap. ha átjátszák más usernek az is megvan. akkor nem értem miért nem tudják egyszerűen visszaadni

hunsilverline
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 6. 11:13

Ha investigation van az eltarthat 2 hétig is. Mert ilyenkor nem azt csinálják, hogy az aznapot csekkolják le hanem a TELJES full tilt pokeres historydat. Az összes befizetést/kifizetést, mindent. Nekem az Ipokerrel volt hasonló és laza 2 hétig freez voltam.

NitroHUN
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 6. 11:16

Ha investigation van az eltarthat 2 hétig is. Mert ilyenkor nem azt csinálják, hogy az aznapot csekkolják le hanem a TELJES full tilt pokeres historydat. Az összes befizetést/kifizetést, mindent. Nekem az Ipokerrel volt hasonló és laza 2 hétig freez voltam.

Igen csak nekem a freeze-emet már feloldották, írták hogy játsszak nyugodtan, kár, hogy az a dolog amivel most játszani tudok az nem online van :D

Orang3J3ws99
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. ápr. 6. 11:26

Ez is hasznos infó, szerintem sokan (én sem) bele sem gondoltunk ebbe, pedig teljesen logikus.

Heyman
Válasz NitroHUN kommentjére
2011. ápr. 6. 11:44

Igen csak nekem a freeze-emet már feloldották, írták hogy játsszak nyugodtan, kár, hogy az a dolog amivel most játszani tudok az nem online van :D

akkor játsz vele offline :D

Krono
2011. ápr. 6. 11:55

Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtak feltölteni pénzt más kártyájával? Ilyenkor nem kéne blokkolnia az accountot automatikusan?

Heyman
Válasz Krono kommentjére
2011. ápr. 6. 12:05

Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudtak feltölteni pénzt más kártyájával? Ilyenkor nem kéne blokkolnia az accountot automatikusan?

miért? ha elveszted a sajátod, akkor haveréról töltesz fel ezért ne blokkoljanak

cursor 10
2011. ápr. 6. 12:29

És arról mit tudni,hogy hogyan törték fel az accot?

Krono
2011. ápr. 6. 12:42

miért? ha elveszted a sajátod, akkor haveréról töltesz fel ezért ne blokkoljanak

Ez nem így működik,vagy nem így kellene működnie...Ha kifizetésnél belekötnek, akkor kössenek bele befizetésnél is.

ovechkin
Válasz cursor 10 kommentjére
2011. ápr. 6. 12:47

És arról mit tudni,hogy hogyan törték fel az accot?

+1

Erre én is kíváncsi vagyok, ha lehet róla tudni valamit és megírnád, azt megköszönném.

Élő ügyfélszolgálat