Visszakaptam a pénzem!
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek akinek bármi köze van az FTP-hez, hogy 5 óra alatt megszabadítottak ettől a görcstől. Ajánlom mindenkinek ezt a termet, hihetetlen elhivatottság lehet bennük a munkájuk iránt!
MAximális respect!!!
Örülök, hogy örülsz, de azért ne emeljük a supportot az egekig...általában kb 1 hét, míg válaszolnak egy sima emailre. :D:D
Hát hogy hogyan törték fel az accountomat nem tudom... teljesen új a laptopom, amikor létrehoztam a számlámat még másik gépről játszottam.
Három hetes a laptopom, eredeti Windows 7-tel és McAfee antivirussal, ami magát a Full Tilt szoftverének az elindulását is blokkolni szokta, szóval kötve hiszem hogy keylogger lenne a dologban... ezt a username+pass kombót sehol sem használom, és se a gépemhez nem engedek még közeli barátokat sem, se a jelszavamat nem adtam meg sehol. Annyi biztos hogy Németországból léptek be, és első kísérletre sikerült nekik.
Visszakaptam a pénzem!
Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek akinek bármi köze van az FTP-hez, hogy 5 óra alatt megszabadítottak ettől a görcstől. Ajánlom mindenkinek ezt a termet, hihetetlen elhivatottság lehet bennük a munkájuk iránt!
MAximális respect!!!
Visszakaptam a pénzem!
MAximális respect!!!
Visszakaptam a pénzem!
MAximális respect!!!
Örülök, hogy örülsz, de azért ne emeljük a supportot az egekig...általában kb 1 hét, míg válaszolnak egy sima emailre. :D:D
most nézem h h lehet beszerezni FTP-n a tokent, és látom h csak pontokból(5000).
ez gáz, simán fizetnék is érte
Örülök hogy happy end a vége, RSA-t meg fizesd ki, ne várj a pontokra...
Örülök hogy happy end a vége, RSA-t meg fizesd ki, ne várj a pontokra...